Georg7 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Zdravím všechny, v me 206ce rv 2001 se najednou rozsvitila kontrolka AIRBAG, sel jsem do neautorizovaného servisu, napíchli to na počítač, spustili diagnostiku ale nic nenašli.... žádná závada Máte někdo s tímto zkušenost? Poznajií závadu v peugot servisu? Citovat
MirasCC Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Kontrolka bočních, nebo čelních airbagů? Máš airbag spolujezdce vypínatelnej klíčkem? Citovat
Georg7 Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 ano mam airbag vypinatelnej klickem... Mam s tim neco udelat? Mam jen 2, bocni nemam. Citovat
MirasCC Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Kontrolka svítí mimo jiné i tehdy, když je spolujezdcův airbag klíčkem vypnutej. Tak bych třeba zkusil klíčkem airbag vypnout/zapnout, jestli tam není nějakej blbej kontakt. Pokud to nepomůže, tak snad jedině airbagy vyndat a mrknout na kontakty, ale to nevím jestli bych se do toho pouštěl doma. Kdyžtak při odpojený baterce... Citovat
třídvířko Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Takhle mi zůstávala svítit kontrolka,když už byla slabá baterka,vždycky po natočení.Pak jsem to znova chcíp a natočil a dobrý.Po výměně baterie se mi to už nestalo.Byla skoro šest let stará... [upravil dne 26.5.2008 třídvířko] Citovat
Georg7 Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 Mate asi pravdu, baterii mam slabou, ani radio si nepamatuje ulozene stanice. Jakou baterii mate? Citovat
Georg7 Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 pro: MirasCC Neni to uplne tak, kontrolka pro vypnuty airbag spolujezdce je jina, je to symbol sedacky a obracene detske sedacky. Me sviti napis AIR BAG Tak, ze by ta baterka? Citovat
MirasCC Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Georg7: Je to možný, na neMux autech je to jak píšu já, tak to asi u MUX změnili. Baterku změř, případně dobij, tím nic nezkazíš. Citovat
Tommy002 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Já mám myslím ještě u tý kontrolky spolujezdcovat airbagu dvojku...teda když ho deaktivuju, jinak samozřejmě nesvítí (ani při nastartování jak postupně zhasíná ABS,atd.) Citovat
Tyenty Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Zdravim, prosimvas mam taky problem s kontrolkou. Mam P206 2.0HDI 2001 a po nastartovani se ozve pipnuti a rozsviti se na palubaku AIRBAG FAULT. Auto bylo tukly na predek, davaly se bagy novy. Ridic, spolujezdec...po oprave vse ok, ale jednou jsem potreboval sundat volant, tak jsem ho sundal, pak vratil zpet, ale zaclo to hlasit tuhle chybu. Na diag to pise chybu airbagu, chyba trvala, zkrat.Nejde smazat...Je mozny, ze jsem ten konektor zapojil nejak na pikacu? Diky za vsechny rady. tyenty Citovat
Yves Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Tyenty, to ses dobrej strelec jezdit s chybou bagu, bych do toho ani nesedl, natoz s tim jezdil 1. Sundat bag a zkontrolovat kontakt, kdyz to nepomuze tak do servisu 2. Udelej to co nejdriv Citovat
Tyenty Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: Yves Tyenty, to ses dobrej strelec jezdit s chybou bagu, bych do toho ani nesedl, natoz s tim jezdil 1. Sundat bag a zkontrolovat kontakt, kdyz to nepomuze tak do servisu 2. Udelej to co nejdriv Ze by to vystrelilo? To snad ani neee. Kdyz je tam chyba, tak snad RJ neda pokyn k vypaleni bagu,ne? Nebo jo? Citovat
ajsik Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: Tyenty Zdravim, prosimvas mam taky problem s kontrolkou. Mam P206 2.0HDI 2001 a po nastartovani se ozve pipnuti a rozsviti se na palubaku AIRBAG FAULT. Auto bylo tukly na predek, davaly se bagy novy. Ridic, spolujezdec...po oprave vse ok, ale jednou jsem potreboval sundat volant, tak jsem ho sundal, pak vratil zpet, ale zaclo to hlasit tuhle chybu. Na diag to pise chybu airbagu, chyba trvala, zkrat.Nejde smazat...Je mozny, ze jsem ten konektor zapojil nejak na pikacu? Diky za vsechny rady. tyenty konektor tusim nejde zapojit opacne (resp. kdyz sem sundaval bag, tak mi to neprislo:myslim), spise jestli se nekde neskripl kabel ... ? Citovat
Tyenty Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Jdu se na to ted podivat. Snad neco najdu... EDIT: nedomacklej konektor na pravy strane bagu volantu. [upravil dne 17.7.2008 Tyenty] Citovat
jh19 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 no ja mam docela podobný problém ... kdyz razneji přibrzdim nebo proste obcas se stane, ze mi zacne blikat kontrolka airbagu.. stací treba jen znovu nastartovat a je klid.... kdyz klickem airbag vypnu svítí stále. Mohl by to být kontakt?? kdyby ano, tak by snad blikala i při vyplelém airbagu ne?? diky za rady Citovat
ujomarian Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 v piatok mi zacala svietit kontrolka airbagu pri jazde z takeho prudsieho kopca a stale svieti popozeral som kontakty pod sedackou - v poriadku, skusil som tak ako tu pisal třídvířko premerat baterku - taktiez v poriadku. airbagy mam dva predne a dva v predných sedačkach. Nevie niekto co s tým? Citovat
rct206 Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 ja mam to isteeeeeeeeeeee, blika mi uz asi rok, teta v poslednej dobe uz svieti.... vzdy ked sa na spolujazdcovej sedacke niekto mrvil zacalo to robit ako che... teraz to uz neriesim, asi je niekde cvaknuty kablik alebo co... a jazdit bez airbagu??? a co?? ved v starych favoritoch tiez neboli ci ne? Citovat
satana Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Zdravím, mám asi podobný problém se svojí 206 1.9 D r.v. 1998. Je to blikající kontrolka airbagu (mám airbag řidiče a spolujezdce) a to tak, že po nastartování začne blikat.... No a takhle bliká několik jízd a pak třeba zase jednoho dne blikat přestane úplně a po pár jízdách se zase rozbliká Tak nevím, čím by to mohlo být:o [upravil dne 8/11/08 satana] Citovat
olda Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 A co zkusit ty kontakty pod sedačkama,tam bývá často zakopaný pes,je tam špatný kontakt a proto to hlásí chybu,na 306ce jsem měl ty samý problémy a po vyčištění a prostříknutí kontaktů to zase fungovalo.Ale doporučuju nejdřív odpojit baterku a tak 5 minut počkat,aby se pytle nezbláznily a nevylítly. Citovat
NO3IA Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Původně zaslal: olda A co zkusit ty kontakty pod sedačkama,tam bývá často zakopaný pes,je tam špatný kontakt a proto to hlásí chybu,na 306ce jsem měl ty samý problémy a po vyčištění a prostříknutí kontaktů to zase fungovalo.Ale doporučuju nejdřív odpojit baterku a tak 5 minut počkat,aby se pytle nezbláznily a nevylítly. no to je fakt,pak by bylo veselo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.