ozzy56 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Potřebuji poradit,prosím. Kdysi jsem používal pro různé opravy lepidlo CHS 1200 EPOXY nebo Dentakryl.Byly to prostě dvě hmoty,které se spolu zamí- chaly a pak to ztvrdlo na kámen(za 24hodin) Prosím o radu na dnešní takový podobný výrobek.Aby se to přilepilo ke kovu a drželo.Musí to být tekuté,naliju to do misky a nechám ztvrdnout.Děkuju. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Potřebuji poradit,prosím. Kdysi jsem používal pro různé opravy lepidlo CHS 1200 EPOXY nebo Dentakryl.Byly to prostě dvě hmoty,které se spolu zamí- chaly a pak to ztvrdlo na kámen(za 24hodin) Prosím o radu na dnešní takový podobný výrobek.Aby se to přilepilo ke kovu a drželo.Musí to být tekuté,naliju to do misky a nechám ztvrdnout.Děkuju. Polyesterová pryskyřice, dá se koupit s tužidlem a tvrdidlem v drogerii;) Jinak se to používá k laminování nebo odlévání čehokoliv, dá se plnit a drží na všem teda krom PE a podobných materiálů [upravil dne 26/5/08 Radek Hurvajz] Citovat
Guest servisman Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 já použil ALTECO/dvojsložkové epoxidové lepidlo s kovovým plničem/ smíchat a do 4 minut tvrdne,funkční pevnost 8 hod.Odolává -20 +120 st. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: honza406 já použil ALTECO/dvojsložkové epoxidové lepidlo s kovovým plničem/ smíchat a do 4 minut tvrdne,funkční pevnost 8 hod.Odolává -20 +120 st. Píše že to musí být tekutý Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Radku -děkuju:super Není zač. Ještě poznámka, je schopný to po zamíchání ztvrdnout i do dvou minut s velkým narustem tepla, tak dej pozor na poměr;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.