Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, mám 206 SW 1.4 HDI RV 2006 najeto 60 000 km. Zničehonic nejde nastartovat, pojistky jsem překontroloval, nic jinýho nevím, tak bych potřeboval poradit. Nafta v nádrži je na 100 %. Než pojedu vykrvácet do Peugeotu, tak by se to mohlo možná ještě spravit. Nemáte s tím někdo zkušenost. Díky moc M.

Odesláno
Původně zaslal: Hasicm

Ahoj všem, mám 206 SW 1.4 HDI RV 2006 najeto 60 000 km. Zničehonic nejde nastartovat, pojistky jsem překontroloval, nic jinýho nevím, tak bych potřeboval poradit. Nafta v nádrži je na 100 %. Než pojedu vykrvácet do Peugeotu, tak by se to mohlo možná ještě spravit. Nemáte s tím někdo zkušenost. Díky moc M.

Neskúšal si naftu naťahať aj ručnou pumpičkou v motorovom priestore?

Odesláno

nepíše ti to imobilizer fault ? při otočení klíčku do druhé polohy až zhasnou kontrolky ?

A zkus si natahnout naftu ručním čerpadlem (najdeš ho pod krytem motoru na modře označeném místě černý váleček)

post-0-14109600752476_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak mam rovnaky problem, posledne 3 dni mi auto nenastartuje. Pokial stojim na rovine ziaden problem, ide to na brnk. Pokial stojim co i na miernom kopci nenastaruje to po cca viac ako 1-2 hodinach stania v takejto polohe. Mozem robi co chcem proste ani neodpali. Kontrolky ok, nafta v trubkach je aj ked je tam trochu vzduchu ale to som vzdy maval, nepomaha ani 1-2minuty pumpovat pumpickou pod krytom motora. Vcera som sa s tym trapil asi 10 minut a nic z toho nakoniec ma museli chalani odtlacit na vodorovnu plochu co im trvalo asi pol minuty a tam to chytilo okamzite na brnk. Keby na mna predtym 10 minut necumeli ako mi to nechce chytit asi by si mysleli ze si robim z nich srandu...

Napada ma jedine daka netesnost mozno na palivovom filtri na tych takych rychlokonektoroch na trubkach alebo neviem... palivovy filter som menil tusim v zime a ma za sebou cca 10.000km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...