Marcel505 Odesláno 24. květen 2008 Autor Odesláno 24. květen 2008 aaischa: Ptákovi jsem zlividoval tenkrát koupaliště, takže už necáká... Majar: No patřilo - leda že bych to tam dal jako samolepku a před poldama vždy říkal, že se na mě dnes lepí smůla... Davidf + pastorek + feldo: Jo co to bylo, fakt nevím, nezjišťoval jsem a zjišťovat nebudu, ani o kolik pak byl pták lehčí... KoudaK: No zvažuji, ale jde v podstatě o ho*no... chuck11: No to by příště mohl pterodaktyl odnést mě... Jako lítaj tady různý hrůzy to jo... vendi.stejskal: Leda nevychovanej papoušek... myryn: Taky možný, ale to šel teda hodně blbou cestou a možná proto se takhle vyznamenal. Kejticka: Had jo? Tak to ať se těší, zpráskám ho jak hada. Citovat
jarajarda Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 :D:D koukám zas je tu defata naprosto o ho_nu:D:D:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D .....nemáš to mít, Marceli, tak nablejskaný (:D:D:D:D:D:D:D:D), pták pak letí, auto na něj hodí blesk, on si řekne: \"Ha, už jsem nad vodní hladinou, teď můžu klidně i průjmovat a bude to spláchnutý...\" ....no a máš to! Btw. já dneska myla auto, takže jsem si na 99% jistá, že taky najdu podobný dárek od přírody, taky ti ho pak vyfotim :D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Odie Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 :) pěkná nakládačka :) Jasná pomsta: že tys těm potvůrkám letos v zimě zapomněl doplňovat krmítka! Citovat
aaischa Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: Odie :) pěkná nakládačka :) Jasná pomsta: že tys těm potvůrkám letos v zimě zapomněl doplňovat krmítka! na tyhlecty zmetky akorát poštolky nasadit jako v praze už se i někde zavedlo eště tak krmit, to dělaj samý důchodci :grr Citovat
Driver Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Někde to mají i naopak, v Temešváru v Rumunsku maji veřejná krmítka a ty mrchy tam ještě krmí Citovat
Marcel505 Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 jarajarda: Jo jo, směřuje to do sr***k... Netopýrka: No s tím nablýskáním - někdo mi nedávno psal, že na nablýskaný auta letěj holky... Tak nevím, to s tím ho*nem... Ale tak jinde jsem zase slyšel že když bych šlápnul do ho*na tak bych měl čekat nějaké štěstí... Odie: Ptáky nekrmím, to jsem dělal když jsem byl malej - dost jsem totiž u jídla drobil... Driver: Jsi popil ne? Jestli lítaj krávy, tak to zítra nikam nejdu... Citovat
jarajarda Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 jarajarda: Jo jo, směřuje to do sr***k... Netopýrka: No s tím nablýskáním - někdo mi nedávno psal, že na nablýskaný auta letěj holky... Tak nevím, to s tím ho*nem... Ale tak jinde jsem zase slyšel že když bych šlápnul do ho*na tak bych měl čekat nějaké štěstí... Odie: Ptáky nekrmím, to jsem dělal když jsem byl malej - dost jsem totiž u jídla drobil... Driver: Jsi popil ne? Jestli lítaj krávy, tak to zítra nikam nejdu... :D:D no, přistát Ti na autě pták, OK, ale přistát Ti na autě kráva, KO... Citovat
Odie Odesláno 25. květen 2008 Odesláno 25. květen 2008 Původně zaslal: Driver hele a odkdy krávy lítají? já nevim , hele, Marcel, kdy tě to po...trefilo? Citovat
Marcel505 Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 jarajarda: Tak podle toho kolik by ta kráva měla nohou... Odie: Já nevím, já už jsem potrefenej dlouho... Citovat
Supersonic Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Tak tohle bych viděl minimálně na stegosaura a nebo tramvaj, páč tohle by normálnímu okřídlenci roztrhalo pr*el:roker Jinak by asi nebylo od věci nechat si zkontrolovat tlumič, víš co to muselo být za ránu:roll:aut:aut?? Citovat
Netopýrka Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 jarajarda: Jo jo, směřuje to do sr***k... Netopýrka: No s tím nablýskáním - někdo mi nedávno psal, že na nablýskaný auta letěj holky... Tak nevím, to s tím ho*nem... Ale tak jinde jsem zase slyšel že když bych šlápnul do ho*na tak bych měl čekat nějaké štěstí... Odie: Ptáky nekrmím, to jsem dělal když jsem byl malej - dost jsem totiž u jídla drobil... Driver: Jsi popil ne? Jestli lítaj krávy, tak to zítra nikam nejdu... :D:D Marceli, já mívám nablejskáno a holky se na mě nelepí.... ale včera jsem projížděla přes Prahu a na jedné křižovatce jsem vyjížděla na světlech souběžně s bílou Toyotou Auris a nakonec jsme se předjížděli a v rámci rychlostních limitů se naháněli přes celou Prahu, až u Balabenky se odpojila... docela mi ta cesta utekla a přistihla jsem se, že mě to dost bavilo :D Citovat
Marcel505 Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 Supersonic: Jsem rád, že to auto vůbec přežilo... Netopýrka: No zatím ne, ale vyčkej času a třeba se ti nějaká přilepí na kapotu... Kdo tu Toyotu řídil? Citovat
Marcel505 Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Netopýrka Nějaký kluk... Jsi ho asi pěkně vydráždila až mu z toho ruplo v pravý noze... Citovat
žabi Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Vy si z toho delate legraci, ale nebylo by spatny udelat nejakej seriozni pruzkum :-D .... Totiz jsem si s vymenou auta vsiml zakladniho poznatku... V Plzni parkuju na +/- stejnem miste uprostred byvaleho hriste (nikde zadny strom, nic podobneho). -zelene auto docela OK, obcas nejakej zasah, obcas nejaky na strechu... ale tak slo to.... -po vymene na zlate... hrozny... co den to minimalne jedno lejno denne :-D -specialne radi se trefuji na zadni naraznik a boky (nechapu jak to ty potvory zvladnou vzdycky.... takze vzdycky prijit k autu, obejit, popr zneskodnit nadilku a ak teprv jet. Ovsem takovej darecek jako Marcel jsem jeste nenasel :-D Citovat
Algol Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Mám zcela vědecky podloženo, že červenou přímo zbožňují, pravděpodobnost je o 94,58% větší než v případě stříbrné, ta tmavě šedo modrá metla je zatím nejlepší...ale jak vyjedu s GT, trvá zhruba 5-15 minut, než dostanu zásah (když stojím samozřejmě)...P405 stojí po umytí týden venku a pouhé 3 zásahy, navíc od menších druhů...ale obecně, sr*t na to.... Citovat
Driver Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Tak to já ti musím tuto teorii věděcky popřít, já naopak od té doby co mám barvu Rouge Lucifer tak dostanu zásah málokdy. Zato když jsem měl bílý auto tak to bylo v podstatě pravidlo, že jakmile nad ním letěl nějaký pták tak z té bílé dostal průjem neboli se z toho posral . [upravil dne 28/5/2008 Driver] Citovat
Algol Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 To driver: ale to chce ještě říct, jaký máte v Praze ptáky, u nás máme akorát malý a velký kavoně... Ale je to pravidlem, je to druhý červený auto, který mám, mám ho 4 roky.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.