Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Za tohle je fakt zabiju, protože to fakt PO*RALI !!!

Recommended Posts

Odesláno

aaischa: Ptákovi jsem zlividoval tenkrát koupaliště, takže už necáká...

Majar: No patřilo - leda že bych to tam dal jako samolepku a před poldama vždy říkal, že se na mě dnes lepí smůla...

Davidf + pastorek + feldo: Jo co to bylo, fakt nevím, nezjišťoval jsem a zjišťovat nebudu, ani o kolik pak byl pták lehčí...

KoudaK: No zvažuji, ale jde v podstatě o ho*no... :D

chuck11: No to by příště mohl pterodaktyl odnést mě... Jako lítaj tady různý hrůzy to jo...

vendi.stejskal: Leda nevychovanej papoušek...

myryn: Taky možný, ale to šel teda hodně blbou cestou a možná proto se takhle vyznamenal.

Kejticka: Had jo? Tak to ať se těší, zpráskám ho jak hada. :cool:

Odesláno

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

.....nemáš to mít, Marceli, tak nablejskaný (:D:D:D:D:D:D:D:D:D), pták pak letí, auto na něj hodí blesk, on si řekne: \"Ha, už jsem nad vodní hladinou, teď můžu klidně i průjmovat a bude to spláchnutý...\" ....no a máš to!

Btw. já dneska myla auto, takže jsem si na 99% jistá, že taky najdu podobný dárek od přírody, taky ti ho pak vyfotim :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Odie

:):):) pěkná nakládačka :):):)

Jasná pomsta: že tys těm potvůrkám letos v zimě zapomněl doplňovat krmítka! :myslim

na tyhlecty zmetky akorát poštolky nasadit :D jako v praze už se i někde zavedlo :D eště tak krmit, to dělaj samý důchodci :o:grr
Odesláno

jarajarda: Jo jo, směřuje to do sr***k...

Netopýrka: No s tím nablýskáním - někdo mi nedávno psal, že na nablýskaný auta letěj holky... Tak nevím, to s tím ho*nem... Ale tak jinde jsem zase slyšel že když bych šlápnul do ho*na tak bych měl čekat nějaké štěstí...

Odie: Ptáky nekrmím, to jsem dělal když jsem byl malej - dost jsem totiž u jídla drobil...

Driver: Jsi popil ne? Jestli lítaj krávy, tak to zítra nikam nejdu...

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Netopýrka: No s tím nablýskáním - někdo mi nedávno psal, že na nablýskaný auta letěj holky... Tak nevím, to s tím ho*nem... Ale tak jinde jsem zase slyšel že když bych šlápnul do ho*na tak bych měl čekat nějaké štěstí...

Odie: Ptáky nekrmím, to jsem dělal když jsem byl malej - dost jsem totiž u jídla drobil...

:D:D:D no, přistát Ti na autě pták, OK, ale přistát Ti na autě kráva, KO...:D

Odesláno

jarajarda: Tak podle toho kolik by ta kráva měla nohou... :P

Odie: Já nevím, já už jsem potrefenej dlouho...

Odesláno

Tak tohle bych viděl minimálně na stegosaura a nebo tramvaj, páč tohle by normálnímu okřídlenci roztrhalo pr*el:roker Jinak by asi nebylo od věci nechat si zkontrolovat tlumič, víš co to muselo být za ránu:roll:aut:aut??

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

:D:D:D Marceli, já mívám nablejskáno a holky se na mě nelepí.... ale včera jsem projížděla přes Prahu a na jedné křižovatce jsem vyjížděla na světlech souběžně s bílou Toyotou Auris a nakonec jsme se předjížděli a v rámci rychlostních limitů se naháněli přes celou Prahu, až u Balabenky se odpojila... docela mi ta cesta utekla a přistihla jsem se, že mě to dost bavilo :D :D

Odesláno

Supersonic: Jsem rád, že to auto vůbec přežilo...

Netopýrka: No zatím ne, ale vyčkej času a třeba se ti nějaká přilepí na kapotu...

Kdo tu Toyotu řídil?

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Nějaký kluk...

Jsi ho asi pěkně vydráždila až mu z toho ruplo v pravý noze... :D

Odesláno

Vy si z toho delate legraci, ale nebylo by spatny udelat nejakej seriozni pruzkum :-D .... Totiz jsem si s vymenou auta vsiml zakladniho poznatku...

V Plzni parkuju na +/- stejnem miste uprostred byvaleho hriste (nikde zadny strom, nic podobneho).

-zelene auto docela OK, obcas nejakej zasah, obcas nejaky na strechu... ale tak slo to....

-po vymene na zlate... hrozny... co den to minimalne jedno lejno denne :-D -specialne radi se trefuji na zadni naraznik a boky (nechapu jak to ty potvory zvladnou vzdycky.... takze vzdycky prijit k autu, obejit, popr zneskodnit nadilku a ak teprv jet.

Ovsem takovej darecek jako Marcel jsem jeste nenasel :-D

Odesláno

Mám zcela vědecky podloženo, že červenou přímo zbožňují, pravděpodobnost je o 94,58% větší než v případě stříbrné, ta tmavě šedo modrá metla je zatím nejlepší...ale jak vyjedu s GT, trvá zhruba 5-15 minut, než dostanu zásah (když stojím samozřejmě)...P405 stojí po umytí týden venku a pouhé 3 zásahy, navíc od menších druhů...ale obecně, sr*t na to....:D

Odesláno

Tak to já ti musím tuto teorii věděcky popřít, já naopak od té doby co mám barvu Rouge Lucifer tak dostanu zásah málokdy. Zato když jsem měl bílý auto tak to bylo v podstatě pravidlo, že jakmile nad ním letěl nějaký pták tak z té bílé dostal průjem neboli se z toho posral :D.

[upravil dne 28/5/2008 Driver]

Odesláno

To driver: ale to chce ještě říct, jaký máte v Praze ptáky, u nás máme akorát malý a velký kavoně...:D Ale je to pravidlem, je to druhý červený auto, který mám, mám ho 4 roky....:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...