Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

HIDky to tehle svetel das v klidu, jen musis koupit ty spravny podle patice zarovky v danych svetlech.. pokud se HIDky seridej tak jak maj tak by oslnovat nemely..

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

HIDky to tehle svetel das v klidu, jen musis koupit ty spravny podle patice zarovky v danych svetlech.. pokud se HIDky seridej tak jak maj tak by oslnovat nemely..

oslňovat budou vždy parabola není navržena na xenony, neoslňovat budou pouze v čočkách
Odesláno
Původně zaslal: bednarir

to Fakir: a daji se nekde sehnat takovy vybojky?

Bez problémů, akorát jsem je nikde neviděl coby přestavbovky (tj. s paticemi žárovek), vždycky jen s jejich originální \"xenonovou\" paticí, tedy v provedení D1R, nebo D2R. To, co se prodává v přestavbovkách, jsou typy určené do projektorů. Lidi si to ale z nevědomosti (on je na to pochopitelně nikdo neupozorní, páč by se to hůř prodávalo) dávaj do klasických reflektorů a pak to pochopitelně svítí všude možně.

Pokud bys chtěl dát výbojky D2R do H7kových světel, tak bys musel poměrně pracně vyrobit redukci. Nejepších výsledků ale výbojky stejně dosahují v projektorech.

Odesláno

já má tyhle světla http://www.f2tuning.cz/produkt/342-angel-eyes-306-ph1-9397--chromove.html?katID=34

a v nich HID sadu H1 a musím říct, že to svítí zajimavě. Totiž výbojky jsou asi dvakrát delší než žárovky H1 (které tam patří) a světlo svítí skoseně napravo, což je myslím normální, i klasická H4 v normální parabole svítí skoseně napravo, asi aby byla lépe osvětlena krajnice, cyklisti, značky atd... Ale s těma xenonama je to extrém, kdy pravou stranu oslňuju. Někdy to musím vyfotit za tmy jak to vypadá. Asi tam budu muset dát normální H1 žárovky, s tímhle se jezdit moc nedá.

Odesláno

JoseA: jak je výbojka dlouhá je jedno, ohnisko by měla mít (je to made in China, proto píšu \"měla\") tam, kde ho má žárovka, v tom problém není. Projevila se blbá konstrukce levnýho projektoru - já jsem s tím bojoval taky (ikdyž já to měl ještě horší, já měl \"zvednutý\" oba kraje, což je blbost, má být jen pravej. Nakonec jsem musel zlobivej projektor vyoperovat ven, rozebrat a clonku lehce upravit. A pak samozřejmě doladit ohniska, který od výroby trochu neseděly.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

takze je lepsi si koupit svetla s cockou a do toho xenony. a nebo se taky vyplati do origo svetel dat xenony mam 306 rok 2000 ve 3 dveri mam ve predu origo cirou a prave uvazuju o xenonech tak se chci zeptat jestli to neni problem a co s tou cepickou nebo stinitkem co je v parabole ta tam zustane??? protoze sem videl ze xenonove vybojky maji nejake sve clonitka

Odesláno
Původně zaslal: a-l-d-a

takze je lepsi si koupit svetla s cockou a do toho xenony. a nebo se taky vyplati do origo svetel dat xenony mam 306 rok 2000 ve 3 dveri mam ve predu origo cirou a prave uvazuju o xenonech tak se chci zeptat jestli to neni problem a co s tou cepickou nebo stinitkem co je v parabole ta tam zustane??? protoze sem videl ze xenonove vybojky maji nejake sve clonitka

Ano, je lepší koupit světla s projektory a do toho dát výbojky. Do klasických reflektorů výbojky z přestavbových sad nepatří.

Odesláno
Původně zaslal: Demo

i v cockovych svetlech, ktere nejsou urceny pro xenony, tak je videt, ze to tam nepatri... Radsi poradny zarovky...

Není. Není důvod aby bylo. Ale musíš to udělat pořádně.

Odesláno

No asi mně Fakir a další ukamenujou,ale mám čiré světla a vnich Hid sadu,mám to seřízené,že to nijak neosilňuje,několikrát jsme to testovali:super.

Co mně spíš namíchne na cestách tak lidi ze světlama,které svítí Pánu bohu do oken:bacha a sem hned oslněný:bacha ,nemají žadné xenony,Hid sady atd,ale mají obyčejné žárovky:bacha.

Odesláno

Neukamenuje, páč to má kde kdo v čirých i nečirých světlech a na to není dost kamenů. :D Co se oslňování týče, jde o velikost zářící plochy, na tu seřízení nemá vliv, ta je pořád stejná. Nemá smysl to opakovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...