escorpion Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Zdar chlapi. Asi tyzden mi po zohriati brzd zacne pri brzdeni blikat kontrolka vymeny brzdovych dosticiek. Chcem sa Vas spytat, ci to ukazuje len predne brzdove dosticky alebo aj zadne? (to len zo zaujimavosti) Zadne som dal vymenit pred mesiacom aj s kotucami. Predne som kontroloval, ale je tam min. polovica vzorky. Nechce sa mi ist moc do vymeny ked je zjavne ze je tam viac ako polovica vzorky. Zeby tam bola len tak citliva kontrolka? Co vy na to? Kolko Vam vydrzia predne dosticky? Ja jazdim tak ze brzdim motorom a len dobrzdujem. Este mam jednu hlupu otazku. Nemoze to ukazovat aj potrebu vymenu kotucov? Aj ked to sa mi nezda. Vdaka vsetkym Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: escorpion Zdar chlapi. Asi tyzden mi po zohriati brzd zacne pri brzdeni blikat kontrolka vymeny brzdovych dosticiek. Chcem sa Vas spytat, ci to ukazuje len predne brzdove dosticky alebo aj zadne? (to len zo zaujimavosti) Zadne som dal vymenit pred mesiacom aj s kotucami. Predne som kontroloval, ale je tam min. polovica vzorky. Nechce sa mi ist moc do vymeny ked je zjavne ze je tam viac ako polovica vzorky. Zeby tam bola len tak citliva kontrolka? Co vy na to? Kolko Vam vydrzia predne dosticky? Ja jazdim tak ze brzdim motorom a len dobrzdujem. Este mam jednu hlupu otazku. Nemoze to ukazovat aj potrebu vymenu kotucov? Aj ked to sa mi nezda. Vdaka vsetkym Vyměnu kotoučů to nesignalizuje, jen destičky, mohl se ti někde prodřít kabel a dotýká se kostry pak to svítí. Pokud jsou destičky sjeté tak to svítí jen při brždění. Doporučuju pořádně skontrolovat destičky i kabely k nim;) Citovat
švejk Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 zadni to nesnima (nebo alespon u myho - neni tam na to drat ) ja osobne bych ty predni asi vymenil. Investice tak cca za 1500,- pokud koupis kvalitni a vydrzi ti peknych par tisic kilometru kazdopadne se muzes jeste koukout jestli nejsou nijak poskozene ty dratky co vedou od desticek (pripadne nejsou nijak namahane) Citovat
escorpion Odesláno 22. květen 2008 Autor Odesláno 22. květen 2008 Zatial som kontroloval len tie dosticky. ALe pozriem aj tie drotiky. Ale ako pisal Hurvajz svietia len pri brzdeni, takze to nebude kablom, ale asi vazne hlasi ze su uz na vymenu. Len mi nejde do hlavy ze su stale tak hrube. Predne dosticky boli menene koncom decembra a najazdil som na ne 10.000 Km . Ako som vravel jazdim stylom ze len dobrzdujem brzdami a brzdim motorom. Nevyradujem pri 60-ke a zacnem brzdit az pri krizovatke, ako sem tam moja draha polovicka. Myslite ze 5 mesiacov a najazdenych 10.000 km je normalnych za vyssie uvedenych podmienok na vymenu dosticiek? bezne som ich menil na R19 tak po 25000 km [upravil dne 22.5.2008 escorpion] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 No to není normální, ale muže bejt prodřenej ten drát blízko kotouče a jak zabrzdíš tak se dotkne, zkontroluj to a uvidíš, takhle se to blbě řeší Citovat
ozzy56 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz No to není normální, ale muže bejt prodřenej ten drát blízko kotouče a jak zabrzdíš tak se dotkne, zkontroluj to a uvidíš, takhle se to blbě řeší :potlesk:potlesk Citovat
escorpion Odesláno 22. květen 2008 Autor Odesláno 22. květen 2008 diky moc Hurvajzi Zajtra sa na to pozriem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.