Pata Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Zdravicko, kam napojit otackomer Jaeger (205,309)? Nemam pod budikama pripravene kabely. At hledam, jak muzu, docetl jsem se pouze, ze tam prijde zapojit +, - a signal z rozdelovace/hallovy sondy, ovsem nevim, kam co prijde a priznam se, ze do kuchani otackomeru se mi nechce :mad: Pokud by mi to nekdo vyznacil do obrazku, byl bych moc rad, dekuju [upravil dne 21/5/2008 Pata] Citovat
Fakir Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Asi nemáš fotku plošňáku z druhý strany, že ne? Citovat
Pata Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Fakir Asi nemáš fotku plošňáku z druhý strany, že ne? Kdybych ji mel, tak se neptam... tohle je fotka z uvodni strany z popisu opravy vyschlych elytu v otackomeru ... ale klidne mi to muzes z druhe strany nafotit :ticho:ticho Citovat
vinorak Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Je to celkem sranda. Ten konektor má sice 4 piny ale zapojený do tišťáku jsou jenom tři:mrk Mrknu se ti na to protože z hlavy si to fakt nepamatuju:bojim Jo a signál pro otáčkoměr je u 205 drát 112. a měl by končit někde v autě. Třeba u 205 je vedle pojistkovky pod plastem spousta konektorů a ty tam podle výbavy končí a nepokračují. Dokonce i u mojí color line tam ten drát byl jenom stačí pokračovat:papa a řek bych že kabelový svazky u 309 budou stejný. No a když ne tak ho budeš muset natáhnout od indučky takže pozice: 1 nic 2 signál 112 3 klíčkový + 4 kostra no ale teď si nejsem jistej jestli to je z leva nebo z prava:myslim no ale to taky snad zjistim:mrk a nebo ty to rozeber a podivej se která z krajních nožiček nikam nevede:P [upravil dne 22.5.2008 vinorak] Citovat
Pata Odesláno 22. květen 2008 Autor Odesláno 22. květen 2008 vinorak: to je skvele, takze kabel 112 a ted kam prijde +, zem a signal? :myslim:myslim Citovat
Pata Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 vinorak: pri pohledu na obrazek to vypada, ze ten levy neni pouzity, tak diky moc, vlitnu na to hned, jak budu mit trosku casu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.