Dian Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Zdravim Vas. Vedel by mi niekto poradit, ako demontujem radio na Peugeot-e 607 ? Citovat
Vopičí Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 Rádio je uchycený na 4 šroubech...dva nahoře a dva dole. Ty nahoře jsou vidět pokud se vyndá ovládáni klimy a ty dole pokud demontuješ plast okolo řadicí páky, kterej vede od odkládací kapsy pod rádiem až k loketní opěrce. Citovat
Dian Odesláno 25. květen 2008 Autor Odesláno 25. květen 2008 A jako vyberiem ovládanie klímy a ten plast pod rádiom?? Za odpoveď vopred díki. Citovat
Vopičí Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Jelikož na vindání klimi jsem neměl takový origo plastový pomůcky, tak jsem na do šel přes horní CLD display. Nejdřív jsem vyndal celej plast kolem horního displeje, jde to rukou bez jakýkoli pomůcky ale musí se opatrně, pak jsem demontoval displej, abych tam za něj mohl strčit ruku a dostat se zezadu na ovládání klimy. Ovládání klimy se nadzvedne směrem nahoru a zatlačí se ven směrem z palubky a je venku....takže to jsme se dostali na horní dva šroubky u rádia. Demontáž plastu mezi rádiem a tunelem: Máme automat. převodovku, ale u manuálu je to asi to samý. Nejdřív se vyndá stříbrnej okrasnej rámeček kolem řadící páky....plastovej rámeček drží na 6ti místech po obvodu, musí se strčit kousek plastu mezi ten rámeček a tunel a postupně jít po obvodu a odcvakávat jednotlivý západky a vytahovat ten rámeček ven. Dál se sundá koncovka řadící páky...zatáhne se silou nahoru, je tam jenom naražená. Dál se musí zařadit N nebo R..teď přesně nevým....., aby šel vytáhnout celej karusel okolo řadičky, až je karusel vytaženej, tak se odpojí kablík na ovládání volby sníh/sport. Po vytažení karuselu jsou už vidět 4 šroubky, ty se odšroubujou. Dál se otevře loketní opěrka a pomocí malího šroubováku se oddělá plast, kterej je okolo tlačítek na ovládání centrálu, zadní rolety, alarmu a v některejch modelech i nastavování tvrdosti tlumičů. Ten plastík je tam jenom nacvaklej, takže jde lehce dolů. Pod tím plastem jsou dva šroubky, který se vymontujou. Dál se celej ten plast co vede od rádia až k loketní opěrce nadzvedne nahoru u loketní opěrky a odpojí se konektory od ovládání centrálu, zadní rolety, adt.., a taky konektor od zapalovače. Teď se celej plast může už vyndta a jsou vidět ty druhý dva šroubky, který držej rádio dole. Montáž je opačným způsobem:D Za chyby v pravopisu se případně omlouvám:D;) Citovat
Dian Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 veľmi pekne ďakujem za tak obsiahlu odpoveď. To je inak riadne na nič keď sa to musí tak komplikovane rozoberat. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: Vopičí Jelikož na vindání klimi jsem neměl takový origo plastový pomůcky, tak jsem na do šel přes horní CLD display. Nejdřív jsem vyndal celej plast kolem horního displeje, jde to rukou bez jakýkoli pomůcky ale musí se opatrně, pak jsem demontoval displej, abych tam za něj mohl strčit ruku a dostat se zezadu na ovládání klimy. Ovládání klimy se nadzvedne směrem nahoru a zatlačí se ven směrem z palubky a je venku....takže to jsme se dostali na horní dva šroubky u rádia. Demontáž plastu mezi rádiem a tunelem: Máme automat. převodovku, ale u manuálu je to asi to samý. Nejdřív se vyndá stříbrnej okrasnej rámeček kolem řadící páky....plastovej rámeček drží na 6ti místech po obvodu, musí se strčit kousek plastu mezi ten rámeček a tunel a postupně jít po obvodu a odcvakávat jednotlivý západky a vytahovat ten rámeček ven. Dál se sundá koncovka řadící páky...zatáhne se silou nahoru, je tam jenom naražená. Dál se musí zařadit N nebo R..teď přesně nevým....., aby šel vytáhnout celej karusel okolo řadičky, až je karusel vytaženej, tak se odpojí kablík na ovládání volby sníh/sport. Po vytažení karuselu jsou už vidět 4 šroubky, ty se odšroubujou. Dál se otevře loketní opěrka a pomocí malího šroubováku se oddělá plast, kterej je okolo tlačítek na ovládání centrálu, zadní rolety, alarmu a v některejch modelech i nastavování tvrdosti tlumičů. Ten plastík je tam jenom nacvaklej, takže jde lehce dolů. Pod tím plastem jsou dva šroubky, který se vymontujou. Dál se celej ten plast co vede od rádia až k loketní opěrce nadzvedne nahoru u loketní opěrky a odpojí se konektory od ovládání centrálu, zadní rolety, adt.., a taky konektor od zapalovače. Teď se celej plast může už vyndta a jsou vidět ty druhý dva šroubky, který držej rádio dole. Montáž je opačným způsobem:D Za chyby v pravopisu se případně omlouvám:D;) Kristepane, už len odmontovať kolesá a jekomplet rozmontované auto Citovat
jofo Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Vies treba sa na to pozriet zo strany konstruktera. Kedze nepotrebujes vytahovat radio kazdy den minimalne 5 krat, tak sa to navrhne aby sa dalo vytiahnut aspon 1 krat do roka. A len tak mimochodom tato trieda auta je navrhnuta na udrzbu v autorizovanom servise a nie na udrbu domacim kutilom ako sme tu vsetci. Raz to vytiahnes a na buduce budes vediet akonato tak ti to take nepride. Ja myslim ze na tom peugeote to je este jednoduche. Kto nevyskusal vytiahnut radio alebo ovladanie klimy na honde tak nevie o com hovorim. Tam je to prakticky nemozne. Citovat
Vopičí Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Je pravda, že je to složitý, ale zase neznám nikoho, komu by z 607 na ulici ukradli rádio:D:D:D [upravil dne 29/5/08 Vopičí] Citovat
Dian Odesláno 16. červen 2008 Autor Odesláno 16. červen 2008 Zdravím Vás. Skúšal som to ovládanie klímy vybrať jednoduchším spôsobom (bez demontáže displaya a krytu okolo neho). Zobral som staré bankomatové karty, alebo staré stieracie dobíjacie plasové kupóny na Orange. Tie som postupne vsúval po obvode ovládania klímy, čiže medzi klímu a rádio a medzi klímu a palubku. Ovládanie klímy potom vyskočí von. Citovat
SThomas Odesláno 11. září 2010 Odesláno 11. září 2010 Dobrý den, rád bych doplnil tento návod. - ten plastík co je kolem tlačítek na centrál, zadní clonu atd. fakt opatrně má kolem 4 úchyty( já je ulomil všechny!! a to jsem se fakt snažil!) - a ovládání klimatizace moc nahoru a ven nejde, protože má na bocích háčky, které drží za plechové pružící držáky a nahoře drží za vrch!! Lepší je první zatlačit třeba do leva a ven a potom na druhou stranu a ven. Jinak vše OKej díky Vopičí Citovat
jofo Odesláno 11. září 2010 Odesláno 11. září 2010 No boli tu aj fotky ako to vybrat, ale uz nie su. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.