Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: zdenda.novotny

jeeee, to by bylo práce...hlavně s těma čisilkama :bojim ...ale asi nic jinyho nezbude...:(

ale nebyla, a sam mam rad co si na aute udelam sam, mam z toho lepčí pocit ikdyz se u toho nekdy clovek zapotí 2x víc... ale co tak tu hodinku u počítače bych tomu klidne venoval pac vim ze sem u nej prosedel vic casu kerej sem moh zuzitkovat líp :roll

Odesláno

A co se zkusit podívat sem.Podle mě by to mělo jít taky udělat.Jen si naskenovat ty starý budíky a nechat si vyříznout z 1 plechu nový a nastříknout si to na barvu dle libosti.

Odesláno

Hele, a můžete mi poradit jak ty věci na ten budík nastrkáš? protože to čelní plexi je tam nalepený nebo jsem koukal špatně? nebo ty budíky jdou nějako zezadu vyndat?Díky:)

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

Hele, a můžete mi poradit jak ty věci na ten budík nastrkáš? protože to čelní plexi je tam nalepený nebo jsem koukal špatně? nebo ty budíky jdou nějako zezadu vyndat?Díky:)

To plexisklo se dá odšroubovat.Z druhý strany je asi 8 šroubků a pak jde plexi i stim \"orámováním\" sundat a zbudou jen budíky.

Odesláno

Pěkný, taky jsem o tom přemýšlel, už jsem to měl i rozdělný a pak jsem urval náhon na tacho, tak jsem ho koupil zadělal a nechal byt, ale už mě to láká znovu to otevřít a vyměnit žarovky:mrk

Odesláno

Tak jsem to rozdělal, vše v pohodě, vytiskl jsem si bílého lvíčka, toho jsem vystřihl, nalepil jsem ho na ty hodiny pod ručičky, a vypadá to hnedka líp,ale mám s tím větší plány, jen nevím jak to realizovat.

- ještě taková drobnost, když sundám ručičku tachometru, neposune se to celý nějak když je tam ta pružina, myslím jako, že až ji tam zase nandám, aby to vše fungovalo tak jak má?

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

- ještě taková drobnost, když sundám ručičku tachometru, neposune se to celý nějak když je tam ta pružina, myslím jako, že až ji tam zase nandám, aby to vše fungovalo tak jak má?

Pokud sis před tim než jsi sundal tu ryčičku tachometru poznamenal její poluhu a nasadíš ji teda zpět přesně na tu samou poluhu tak vše bude fungovat tak jak má.:):super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...