Peťulák Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Poradite mi nekdo vhodny software pro nahravani videa z digitalni kamery do PC? Konkretne pripojeni je reseno z kamery do cinche a zvuk je 3,5mm jackem do zvukove karty. Citovat
f3Rd@ Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 kdyz je digitalni, tak ji pripoj prez fire-wire! Jinak software pouzivam videostudio 11 -to je myslim posledni verze Citovat
ajven Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 ja používam Pinnacle studio 9 a 11. Teraz som ale dostal možnosť skúsiť Adobe premiere 2.0 Ten sa mi ale nepodarilo rozbehať, aby mi sťahovalo video /import/ z kamery. To by som poprosil o radu, ak to niekto už vie nech mi napíše. Používam Panasonic NV-GS60. Túto kameru mi rozpoznal len PS9 a PS11. Inak to PS ma riadne vytáčalo. Poprehadzovalo mi všetky titulky, zvuky čo som pridal atď. tak som chcel použiť AP2.0 ale zatiaľ bez úspechu tak som sa vrátil k PS11. Tam som ešte nevyužil všetko ale len uložiť do PC a vypáliť DVDčko Citovat
bure Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 tak rozhodne ten signal hnat do kompjutru pres \"zhavej drat\" (IEEE-1394 http://cs.wikipedia.org/wiki/FireWire), tedy digitalne a samozrejme pokud tohle rozhrani podporuje kamera i pocitac, ohledne toho strihoveho sw jsou ty pinnacle studia na strih home videa dostacujici i kdyz oproti jejich \"tatinkovi\" Avidu Liquidovi jsou krapet neohrabany nebo adobe premiere, ta je dle meho nazoru z hlediska postrodukce jeste lepsi nez liquid .... vyber ruzneho vice ci mene profesionalniho sw pro strih dnes na trhu rozhodne je a nez ten sw vyberes, poloz si otazku jak kvalitni je zaznamenany \"hruby material\" a co vsechno s tim videem chces delat ? :cool: Citovat
Fakir Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 bure_406: Premiéra je šíleně línej moloch. Pro domácí použití je myslím si velmi dobrou volbou Sony Vegas, který se dá koupit za velmi příznivou cenu. Na pokročilou střihovou práci pak doporučuju Canopus (ikdyž dneska už je to Grass Valley) Edius, ten nemá chybu. Avid je pro masochisty. Citovat
bure Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Fakir bure_406: Premiéra je šíleně línej moloch. Pro domácí použití je myslím si velmi dobrou volbou Sony Vegas, který se dá koupit za velmi příznivou cenu. Na pokročilou střihovou práci pak doporučuju Canopus (ikdyž dneska už je to Grass Valley) Edius, ten nemá chybu. Avid je pro masochisty. canopus mi jednou dodal tak silenej prevodnik vcetne sw, ze od te doby mi to nesmi domu, ale prekvapilo me to, bo jinak delaj dobry veci, edius opravdu nema chybu ! a masochiste, co jim zatim staci jen orezanej pal, se spokoji s avidem dokud hd kamera, kterou ma smysl si koupit bude stat dveste tisic, az jeji cena spadne pod 40 tak pak na edius nebo jeho nastupce definitivne prejdu i ja ! :D [upravil dne 21.5.2008 bure_406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.