Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no a co poviete na FMIC ( front monted intercooler ) nemal by lepsiu ucinnost ako IC na vrchu motora ???........ja nad tym premyslam ale neviem kade by som potiahol potom hadice od IC k motoru a turbu.......a doma sa mi vala aj GT1749 ale neviem kto by mi spravil medzikus aby som to mohol nahodit na moju 405 1.8TD

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

FMIC se chystám udělat já zároveň se zastavbou 2.1td... Když ho původně ta 2.1td měla, proč ho nevyužít... Sice je stejně velkej jak vodní chladič, takže bude dost velký umění ho umístit ale jinam se prostě namontovat nedá... Jinak hadice se budou muset nejspíš táhnout pod chladičovkou, protože chladičovka není přizpůsobena pro tahání čehokoli skrz ní... A nějak radikálně se mi do ní řezat nechce...

Odesláno
Původně zaslal: Xhajnym

FMIC se chystám udělat já zároveň se zastavbou 2.1td... Když ho původně ta 2.1td měla, proč ho nevyužít... Sice je stejně velkej jak vodní chladič, takže bude dost velký umění ho umístit ale jinam se prostě namontovat nedá... Jinak hadice se budou muset nejspíš táhnout pod chladičovkou, protože chladičovka není přizpůsobena pro tahání čehokoli skrz ní... A nějak radikálně se mi do ní řezat nechce...

no i ja sem to tak puvodne chcel ze hadice pujdu popod vodny chladic.......len je otazka ako dlho ti tam vydrzia si zober ze ich das s priemerom 60mm tak to bude pekne vicnievat ja sa len bojim toho ze ich otrhnem niekde.......

Odesláno

Holt by se muselo pod chladičovkou dát ocelový trubky aby vydrželi. Každopádně není to neřešitelný... Nějak to budu muset vykoumat, protože jiný stejně účinný ICčko nemám. Mám akorát menší z benzínu 2.2t audi... No bude to prdel vyřešit...

• O 3 měsíce později...
Odesláno

tak co už tu někdo udělal ten nasávač??? já se na něho asi budu chystat ale nevím jak ho udělat.....

asi to zkusím vytvarovat z montážní pěny takové kopýtko a laminátem udělat cílovou věc. podle mě tuto věc francouzi dobře nevymysleli, přes ten tapecírum se nemůže dostat tolik vzduchu aby to krásně uchladil, IC potřebuje dávku čerstvého studeného vzduchu a ne z velké části teplo od motoru.....

Odesláno

ja som uz kupil IC takze uz ked ho mam tak pojde do predu do naraznika :) vpredu uz urcite bude mat skvelu ucinnost a este ked poriesim ostrek aspon vodou tak super :)......mozno casom aj CO2 alebo dusikom ale skor CO2

[upravil dne 21.9.2009 xxxxxXXXXXxxxxx]

post-0-14109609860949_thumb.jpg

Odesláno

hm tak v kapotě už bude zachvilku díra o rozměru cca 46 krat 15cm.

včera na aukru mě 3 sekundy před koncem přehodil nějaký buzerant, dražil jsem hezký nasávač z golfa I o rozměrech 50 krat 20:grr a teď nevím jaký sehnat:myslim neví někdo o nějakém který by se dal použít???? jedině mě napadá koupit nasávač ze staré škodovky a nějak ho poupravit nebo už fakt nevím. co na to říkate??? nebo jak to udělat??:myslim

post-0-14109609984417_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...