urdemala Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Hotovo. Pak jsem je rychle namontoval, dal do nádrže ještě ten čistič a nechal nějakou dobu běžet motor. Ještě bych dodal, že je dost možný, že by to chtělo čistit v sepnutým stavu, což samozřejmě neumim, jde jenom o pokus.. Citovat
urdemala Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 ještě jena maličkost, kterou jsem našel pod kapotou :-) Citovat
urdemala Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 no a dneska byla na řadě výměna regulátoru tlaku paliva. výsledek mě opět nepřekvapil - furt se dusí, změnu nepozoruju, béééé... takže zelpol, co teď, napadá tě něco? Citovat
zelpol Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: urdemala no a dneska byla na řadě výměna regulátoru tlaku paliva. výsledek mě opět nepřekvapil - furt se dusí, změnu nepozoruju, béééé... takže zelpol, co teď, napadá tě něco? Pocuj a tie vstreky si kazdy namontoval presne do tej istej diery, ako si ich vyberal, alebo si ich namontoval v poradi ako si ich vybral z umyvadla? Rozmyslal som, ci nam to nemoze sarapatit aj z toho dôvodu, ze je proste slaby tlak paliva v systeme, co ma na svedomi benzinove cerpadlo. Okolo 10.7. som objednany do servisu a potom uvidime. Inak posielal som aj mail do autogas.sk s otazkou, ci by mi skontrolovali pripadne nastavili splynovac, no seru na mna! Este sa neozvali. Ked si ich prefukoval, nezdalo sa ti, ako keby niektory isiel tazsie? To by asi chcelo tie vstreky riadne otestovat v servise a budes mat istotu. Citovat
urdemala Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: zelpol Pocuj a tie vstreky si kazdy namontoval presne do tej istej diery, ako si ich vyberal, alebo si ich namontoval v poradi ako si ich vybral z umyvadla? Rozmyslal som, ci nam to nemoze sarapatit aj z toho dôvodu, ze je proste slaby tlak paliva v systeme, co ma na svedomi benzinove cerpadlo. Okolo 10.7. som objednany do servisu a potom uvidime. Inak posielal som aj mail do autogas.sk s otazkou, ci by mi skontrolovali pripadne nastavili splynovac, no seru na mna! Este sa neozvali. Ked si ich prefukoval, nezdalo sa ti, ako keby niektory isiel tazsie? To by asi chcelo tie vstreky riadne otestovat v servise a budes mat istotu. No nebylo to z umyvadla ale z ultrazvukovy cisticky, namontoval jsem je náhodně, jak mi prisly pod ruku. Jinak mam poznamenano, jak tam byly umisteny, ale myslim ze by to nemelo byt dulezity. Vstriky jsem neprofukoval, vevnitr je nejakej mechanismus kterej je drzi zavreny. Asi by to chtelo procistit odborne, tohle byl jenom pokus s nejasnym vysledkem. Jeste je moznost koupit jiny, mam ted nabidku za velmi slusnej peniz koupit z vrakace, ale co s nima, kdyz se zlepseni nedostavi, navic jsem tady nekde na foru cetl, ze tech vstrikovacu je nekolik druhu do stejnyho typu motoru a nemelo by se to michat. Mozna je koupim a kdyz bude problem jinde, tak se je pokusim prodat, vyjde to zhruba na stejny penize jako odborny cisteni.. Citovat
zelpol Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Na nich su cisla a niekde som tu tiez cital, za sa kupuju podla nich. [upravil dne 20/12/12 15:53 od Ferry] Citovat
urdemala Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 tak čísla mají smůlu, právě jsem je koupil - uvidíme večer Citovat
urdemala Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 takže vstřiky jsem vyměnil, všechny čísla který po obvodu byly se schodují, no na to že jsou z motoru nějaký xsary nebo jakýho to citróna se stejným motorem tak žádnej jinej rozdíl. no a co je nejhorší, tak ani žádný zlepšení, tímto dospívam k názoru, že VSTŘIKAMA TO NENÍ absolutně žádná změna.. všimnul jsem si ale jistý věci - nevim jak u tebe zelpol, ale mě se zdá, že on by ten motor docela šlapal, ale ten náběh je strašně pomalej, jako by ho něco schválně škrtilo, jako by když jde do záběru, tak mu něco ubíralo. já nejsem téměř schopnej vyjet vjezd z baráku (což je docela strmá asi 5 metrů dlouhá plošinka) aby mi to nechcíplo - auto se rozjede a po chvíli vadne vadne tah nula až chcípne. soused si musí myslet, že neumim řídit. takže buď je problém někde v ŘJ nebo už nevim edit - pravopis [upravil dne 19.6.2008 urdemala] Citovat
Honzin Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 To urdemala: Problémy se špatnými několikanásobnými starty za studena mám taky a přisuzuju to zaneseným vstřikům, neprodal by jsi ty co máš navíc? (pokud by mi sedělo to číslování). Dík. Citovat
urdemala Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 klidně ti je prodám, ale je otázka jestli ti to pomůže.. já si je chtěl původně teda nechat, a to z jednoho praktickýho důvodu, že kdybych chtěl jedny poslat do hradce na vyčištění, tak je dobrý mít jeny v záloze a v klidu jezdit, páč bez auta sem jako bez nohy, ale záleží na tobě. v mym případě zjišťuju, že vstřiky mám na 99% v pořádku (ještě sem nezkusil funglovky ) Citovat
Kekros Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 urdemala: a náhodou někde v opravně si s tim nebyl, tim myslim jako na diagnostice ? Citovat
Kekros Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 udermala: když si z Plzně , tak zkus zavolat na 775 329 981. Je to na jednoho šikulu z Tlučný, ten by ti mohl poradit co s tim máš Citovat
urdemala Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 dík za radu, to číslo je nějakej majitel servisu nebo kdo? Citovat
Kekros Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 no něco takovýho, ale neni to servis na Peugeoty neboj. Opravuje všechny auta, má takovou maloopravnu kde dělá sám Citovat
urdemala Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 to vypadá povzbudivě, zkusim to u něj, uvidíme Citovat
kamen22 Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Ja som svojho casu dal vstreky odborne vycistit na tlakovej stolici a tak isto to vobec nepomohlo. Citovat
zelpol Odesláno 20. červen 2008 Autor Odesláno 20. červen 2008 Původně zaslal: urdemala takže vstřiky jsem vyměnil, všechny čísla který po obvodu byly se schodují, no na to že jsou z motoru nějaký xsary nebo jakýho to citróna se stejným motorem tak žádnej jinej rozdíl. no a co je nejhorší, tak ani žádný zlepšení, tímto dospívam k názoru, že VSTŘIKAMA TO NENÍ absolutně žádná změna.. všimnul jsem si ale jistý věci - nevim jak u tebe zelpol, ale mě se zdá, že on by ten motor docela šlapal, ale ten náběh je strašně pomalej, jako by ho něco schválně škrtilo, jako by když jde do záběru, tak mu něco ubíralo. já nejsem téměř schopnej vyjet vjezd z baráku (což je docela strmá asi 5 metrů dlouhá plošinka) aby mi to nechcíplo - auto se rozjede a po chvíli vadne vadne tah nula až chcípne. soused si musí myslet, že neumim řídit. takže buď je problém někde v ŘJ nebo už nevim edit - pravopis [upravil dne 19.6.2008 urdemala] Presne. Aj mne to tak robí. Hlavne za studena ako Ty vravis, ked sa chcem rozbehnut do kopca alebo aj prudsie na rovine, ale ked tak rozmyslam ono mi to robí na benzine stále. [upravil dne 20/12/12 15:53 od Ferry] Citovat
urdemala Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 V pondělí jsem se ocitl v servise a mechanik dostal jeden dobrej nápad - kontrola svíček. Ano, byly to svíčky, dvě černý jako uhel. Takže ty NGK co jsem tam měl vyměnil za nejobyčejnější co asi sehnal a auto od tý doby jde krásně za plynem. Neni to teda zase taková lahoda, je znát, že jsou to šunty - výkon dost slabej, nejde moc do otáček a motor je docela hlučnej, ale s tim už si snad pohraju. Hlavní zjištění je teda toto - svíčky vydržely kolem 10.000 km, pak se provoz na benzín rapidně zhoršil, přičemž při provozu na lpg nebylo nic znát. Zkusim najít nějakej typ svíček, aby vyhovoval jak lpg tak i benzínu, ale vidim to na běh na dlouhou trať. U těch co tam mám teď, je provoz na plyn dost nekultivovanej, asi to chce odtrh, spíš vyhodit. Citovat
Ferry Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: urdemala V pondělí jsem se ocitl v servise a mechanik dostal jeden dobrej nápad - kontrola svíček. Ano, byly to svíčky, dvě černý jako uhel. Takže ty NGK co jsem tam měl vyměnil za nejobyčejnější co asi sehnal a auto od tý doby jde krásně za plynem. Neni to teda zase taková lahoda, je znát, že jsou to šunty - výkon dost slabej, nejde moc do otáček a motor je docela hlučnej, ale s tim už si snad pohraju. Hlavní zjištění je teda toto - svíčky vydržely kolem 10.000 km, pak se provoz na benzín rapidně zhoršil, přičemž při provozu na lpg nebylo nic znát. Zkusim najít nějakej typ svíček, aby vyhovoval jak lpg tak i benzínu, ale vidim to na běh na dlouhou trať. U těch co tam mám teď, je provoz na plyn dost nekultivovanej, asi to chce odtrh, spíš vyhodit. dej tam NGK BKR5EK V23, mam je tam, jezdim na LPG a super, predtim Brisk a Eyquem a svitila kontrolka diagnostiky a auto totalne uduseny, laboroval jsem s nastavenim odtrhu ale nic nepomohlo, ted mam ty NGK s 0.9mm a pohoda Citovat
urdemala Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 tyhle presne sem tam měl - vydržely kolem 10.000 km Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.