Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

při přejezdu nerovností, když auto trochu houpne, tak se ze předu ozve taková kovová rána (z jedné, někdy z obou stran). Co by to mohlo být, kde mám hledat? (Já vím, vepředu :-)). Při normální jízdě to nebouchá...

Guest servisman
Odesláno

zkus se podívat na uchycení tlumiče taky mi to dělalo u spolujezdce matku jsem dotáhl o jeden závit a přestalo to.Pak se ale ozvaly stabilizační tyčky ty bouchly i při pomalé jízdě při přejezdu nějakého kamenu na silnici .Tak je možno to vyzkoušet

Odesláno

Je to klepnutí slyšet jako v palubovce, pod oknem? Při pomalé jízdě, při přejíždění nějakého zlomu, např. při vjíždění do garáže?Tak na to jsem přišel až po vyměně čepů a horních uložení tlumičů! Pak jsem si myslel, že jsou uvolněné trubky rozvodu vzduchu na přední okno...a ono to dělá ta spojovací trubka stěračů. Zkus chytnout rukou za \"tisícihran\", matku a rázně zatáhni nahoru nebo dolů a uslyšíš dost silné cvaknutí. V kabině je to hodně slyšet. Ber to jako možnou příčinu...

Odesláno

Muze to byt horni ulozeni tlumice...ja kdyz ho koupila,tak me to dalo taky..total rezaty,upne vypadl...jeste ze jsem jela na opravu vyfuku a zjistil to mechanik jak to zvedl na heveru..kolu se naklonilo uplne dovnitr..mazec..treba to bude tim...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: tiburtius

Aj mne niečo búcha sem tam . mám to uložením tlmiča stačí dotiahnuť maticu hore? :myslim

no jde o to jestli neji zrezlej..jesi je tak vymenit...:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Kejticka

Aj mne niečo búcha sem tam . mám to uložením tlmiča stačí dotiahnuť maticu hore? :myslim

asi to je zrelé vymeniť :roker
Odesláno

nebo dopadneš jako já a pak už se výměna provádí hůř :D

post-0-14109600673734_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

toto sa môže stať ked je už zlé uloženie tlmiča? :myslim
Odesláno

no může :mrk zatočíš, uslyšíš ránu a neujedeš ani 20 m . Miska je totiž zarezlá ( netočí se ) a tak se točí tlumič který vzápětí praskne(aspon takhle mi to vysvětlovali ;)). Když pojedeš dál, tak uslyšíš strašnej rachot jak se ti vytlačí poloosa ven a pak už se nehneš nikam :bojim Ted si vem když někde poletíš, to bude síla :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

Me na to nastesti prisli kdyz me spravovali ten vejfuk....taky se takhle vyklonilo..nastesti ne pri jizde takze uuuuf:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...