Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ak sa jedna o motor 1,6 TU5JP NFZ /65 kW/ v spojeni s RJ Bosch Motronic MP 7.2, tak na riadenie obtoku vzduchu za skrtiacu klapku sa pouziva krokovy motorcek ... na svorkovnici RJ su k tomu urcene 4 vyvody - t.j. 2 nezavisle vinutia krokaca - pulzne riadene ... krokac sa nachaza na konci sacieho kanala - vlavo - /konektor s 4 kabelami/ a nepriehladnutelny bypass /hadica spred skrtiacej klaapoty .../

RJ Bosch Motronic rady MP 5.X u tohto modelu pouzivali uz spominany obtokovy proporcionalny ventil ... 2 vyvody na RJ ...

Ako sa hovori nie je vsetko ciero-biele a snad aj tu - vynimka - potvrdzuje pravidlo ...

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Sacie potrubie:

[upravil dne 18/5/08 pastorek]

Pozice 7 na obrázku je onen \"obtokový ventil\", který má stejnou funkci jako krokový motorek u pozdějších verzí.

[upravil dne 20/5/08 Swallow]

Odesláno
Původně zaslal: Mahel

Původně zaslal: Pe.Tr

až budu mit mahelovo vinko tak to rozlousknu:super

POSLAL SOM TI TO CISLO CEZ SS

[upravil dne 20.5.2008 Mahel]

takže mahel tam má :

edit: cislo 7 , regulator volnobežnych otáček

[upravil dne 20/5/08 Pe.Tr]

post-0-14109600725262_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: tiburtius

Ten krokáč by aj mňa zaujímal alebo také niečo. Ak by som dal foto viete mi niekto presne zaznačiť?

Daj fotku, typ auta, typ motora a rok výroby. Označím. Môžeš to poslať i na email ak by tých fotiek bolo viacej alebo veľké.

Odesláno

takže dá sa ho vyčistiť alebo kúpiť? čo stojí? Nevieš náhodou? Lebo mám problémy s voľnobehom

Môžeš ho skúsiť vyčistiť. Je to len jedna z vecí ktoré ovplyvňujú voľnobeh. Druhý sa dá kúpiť na vrakovisku alebo nový v Peugeote. Ceny neviem.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

takže dá sa ho vyčistiť alebo kúpiť? čo stojí? Nevieš náhodou? Lebo mám problémy s voľnobehom

Môžeš ho skúsiť vyčistiť. Je to len jedna z vecí ktoré ovplyvňujú voľnobeh. Druhý sa dá kúpiť na vrakovisku alebo nový v Peugeote. Ceny neviem.

ok ďakujem aj tak za pomoc. :super
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

ahojte

dnes ma o5 sklamal krokac(skapal motor).. ale ako tak citam tak nemam tam krokac ale nieco ine.

viete mi poradit ako to vyriesit?

snazil som sa najst nieco o tom ale kedze neviem ci tam mam krokac ci daco ine neviem co hladat :myslim

motor 81kw, rv 1998

http://img243.imageshack.us/img243/9626/029az3.jpg

tu je obrazok, ak viete zakreslit tak by to dost potesilo.. pripadne nejaky navodik ako to vycistit, pripadne vymenit a na co si dat pozor(mam aj knizku ako na to, tam som tiez nieco precital ale nejaky konkretnejsi navod ako to spravit tam nie je..)

dakujem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...