Rotorhead Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Přeji dobré ráno, nemá někdo zkušenosti s editací souborů mp3 ? Jaký SW, nelépe freeware na to použít ? Jedná se mi o to, že si nahrávám oblíbenou hudbu z webových radií, ale občas mi do toho ke konci vleze reklama, moderátor, nestihnu konec písničky atd., tak mi jde pouze o to, abych mohl zkrátit/ořezat, to co tam nechci... Díky za rady Citovat
robozv Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 skus toto http://edi.fmph.uniba.sk/movyp/aplikacie/audacity.html Citovat
Lentilka Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 ¨jestli mas nero tak je tam wave editor Citovat
Marcel505 Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 editování mp3 je blbý. Nejlepší je to převést nebo rovnou nahrávat do wavů, pak to ostříhat a pak převést do mp3. Prostě editace mp3 je někdy na dost dlouho, wav se rozroluje hned. Zkus www.slunecnice.cz, tak je toho dost nebo najdi programy: mp3decoder GoldWave (umí i mp3). Citovat
Fakir Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Marcel505: proč blbý? Vezmu MP3, rozpáknu do WAVu, ten zpracuju a pak to zase zkomprimuju zpět do MP3. Stačí obyčejnej Nero Wave Editor. Citovat
Rotorhead Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Díky za tipy, zatím jsem vyzkoušel to Audacity, a funguje, tak asi zůstanu o toho. Citovat
Fakir Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: Rotorhead Díky za tipy, zatím jsem vyzkoušel to Audacity, a funguje, tak asi zůstanu o toho. Jenom často ukládej. Open source software je \"věčná beta\", takže jejich stabilita sice může být, ale často nebývá na příliš vysoké úrovni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.