Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci požádat o radu, již delší dobu přemýšlím o tom že bych koupil 206 ale nemůžu se rozhodnout jestli novou nebo ojetou.S koupí počítám v září-listopadu.Pomožte mi se rozhodnout.;)

Odesláno

ale samozrejme je aj otázka koľko chceš investovať do auta, robozv má samozrejme pravdu ale aj pri staršom môžeš natrafiť na spoľahlivé a kvalitné auto, jedno slovenské príslovie hovorí: nie sme takí bohatí aby sme kupovali lacné veci:myslim:myslim

Odesláno

Jo jenomze kde sehnat auto po starším panovi ktery s nim jezdil jen o vikendu a pred zaparkovanim ho umyl.Ale u noveho auta zase prijdes o penize hned pri koupi protoze ztrati na cene.Ja bych volil ojete se serviskou po prvnim majiteli.Jestli mas cas hledej pekny kousek.

Odesláno
Původně zaslal: snow

Chci požádat o radu, již delší dobu přemýšlím o tom že bych koupil 206 ale nemůžu se rozhodnout jestli novou nebo ojetou.S koupí počítám v září-listopadu.Pomožte mi se rozhodnout.;)

Jestli se nudíš--kup si 1998,najeto 500 000,firemní a máš co

dělat

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

V tomto případě bych koupil nějaké lehce jeté, km třeba okolo 20-30 000, tam nemá nikdo důvod to stáčet. Jakou motorizaci?

no stacet to dovod nema, ale uz len to, ze sa zbavuje auta po 20 tisic kilometrov mne sobne \"smrdi\".. spolahliveho auta sa len tak nikto zdavat nebude. isteze, pripady ako potrebujem nutne peniaze, lebo som sa napr rozviedol zo zenou existuju, ale tiez im neverim (zrovna pripad od kolegu, ktory takto argumentoval predaj novej 307 ky, ktora sa sypala)

ja by som isiel do noveho ak to pre teba neni problem a ak planujes hlavne auto mat nejaky dlhsi cas. 206ka ma dneska vychytane snad vsetky zavazne muchy. + jej stav bude len v \"tvojich\" rukach

Odesláno
Původně zaslal: raydowe

V tomto případě bych koupil nějaké lehce jeté, km třeba okolo 20-30 000, tam nemá nikdo důvod to stáčet. Jakou motorizaci?

no stacet to dovod nema, ale uz len to, ze sa zbavuje auta po 20 tisic kilometrov mne sobne \"smrdi\".. spolahliveho auta sa len tak nikto zdavat nebude. isteze, pripady ako potrebujem nutne peniaze, lebo som sa napr rozviedol zo zenou existuju, ale tiez im neverim (zrovna pripad od kolegu, ktory takto argumentoval predaj novej 307 ky, ktora sa sypala)

ja by som isiel do noveho ak to pre teba neni problem a ak planujes hlavne auto mat nejaky dlhsi cas. 206ka ma dneska vychytane snad vsetky zavazne muchy. + jej stav bude len v \"tvojich\" rukach

Nenapadlo Tě třeba, že někdo to auto má 2 roky, najel 20 000km a potřebuje větší vůz pro rodinu? 206 je malá, není určena k nalítání 150 000km ročně.

Odesláno

Přesně tak jsem to udělal já ;)
Odesláno
Původně zaslal: KoNG

Přesně tak jsem to udělal já ;)

to iste som spravil aj ja rocna predvadzacka s 18 000 km za super cenu

Odesláno

Původně zaslal: raydowe

Nenapadlo Tě třeba, že někdo to auto má 2 roky, najel 20 000km a potřebuje větší vůz pro rodinu? 206 je malá, není určena k nalítání 150 000km ročně.

ALe ved jasne. duvod sa vzdy najde. Myslis ze ti niekto povie, ze sa mu auto serie a preto ho predava? A zrovna clenka klubu nalietala 40 000 kilometrov na novej 206 ke hned prve mesiace. Takze tym urcenim by som si tiez isty nebol.:)) Ja netvrdim ze sa neda dobre kupit, ale je to \"o hubu\" doslova. Najlepsie od znameho, pripadne z dovozu. Kde sa to meni bezne po troch rokoch. U nas si malokto moze kupit nove auto a po dvoch rokoch ho vymenit za vecsie. A ten kto na to ma, aby takto menil auta si nebude kupovat maleho frantika. to da rozum nie? aspon mne to loogicky sedi. ked uz tak asi radsej predvadzacku. Je to ale osobne len moj nazor a kupujuci nanho samozrejme moze hodit bobek.:)

[upravil dne 21.5.2008 raydowe]

Odesláno

Ako pise vetsina, je to na tebe...

Ja si myslim, ze 206 ky sa oplatia aj nove, nakolko ich maju teraz za priaznive ceny, a budu sa vypredavat. Takze by si ju mohol dostat za dobru cenu.

U noveho auta mas istotu v tom, ze vies ako s nim bolo od zaciatku zabehnute. Zabehnes si ho sam, budes vediet vsetko o jeho stave.

I pekny kusok od prveho majitela nemusi byt dobry.

Len pre priklad uvediem jeden pripad.

Kolega kupoval nove auto. Bola to Seat Ibiza, r.v. 2006 ,pekna, cierna, motor 1.9 SDI, bol sice lenivy ale kolegovi islo o spotrebu.

Krasny kusok, boli sme ho skusat jak cikani 3 ja, jezdili sme s nim po tej najrozbitejsej ceste. Vsetko krasne, nic nehrakalo, tlmice jak nove, motor bez chvelnia, nic. Pozerali sme fakt vsetko, auto nebolo vobec nic. Prvy majitel, starsi pan, cca pred 50 tkou. Vyzeral velmi solidne... A co je podstatne, auto malo 57000KM

Kamarat sa preto rozhodoval, ci to vobec da na diagnostiku. Pan hovoril, ze jedine co bolo menene bol lavy predny blatnik, ze ten manzelka suchla, a ze bolo prasknute tiez predne svetlo. Ale ze nic ine sa nestalo.

Dal to predsa len na diagnostiku. Auto malo mat 6 airbagov, zistlili ze vsetky boli uz vystrelene a ze su tam proste neni. Len niekto vynikajuco zamaskoval otvori... Zistili ze bol meneny a striekany blatnik ako hovoril, ale takisto naraznik a predny kufor. Bolo menene cele rameno zo vsetkym co k tomu patri a aj chladic. S toho vyplinulo ze auto schytalo peknu ranu.

A co bolo najlepsie, ked pozerali rozvody, tak prisli na to ze rozvody uz raz boli menene. Co znamena, ze auto prekonalo cez 100 000km.

Na vonok krasny kusok, bez jedinej chyby, bezny clovek volnym okom by nezistil nic, duplmo by som to necakal od tak solidneho pana a vidis co s toho bolo.

Dneska ludia salia jak hovado, preto hovorim o pozvazovani noveho.

Stare auto mozes kupit s malymi KM, ale mohlo na nom kludne jazdit nejaka zenska ktora s nim asi 5 krat havarovala.... A mozes kupit auto ktore ma nabehanych 150 000Km a je od majitela ktory sa onho paradne staral.

Takze pokial na to mas, a chces auto ktore bude funkcne, nebudes donho muset stale investovat a hlavne ze ho nebudes za 2 roky chcet menit, tak kup nove, alebo predvadzacku ... Pokial chces auto menit po kratsom case, nevadi ty nejaka ta oprava, nejaky ten servis, tak kup nejake lahko ojazdene.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...