katro Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Nazdar vsetci. Nevedel by mi niekto povedat ktore rele su na co? Lebo mam jedno prasknute a sem-tam cvakaju niektore za jazdy ked to autom hegne. A nejde mi ani cyklovac stieracov tak ci to tiez nebude tym. ??? Citovat
ozzy56 Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Relé jsou spínací a rozpínací. Spínací spíná a rozpínací rozpíná obvod. Stačí ??? Citovat
pastorek Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: katro Nazdar vsetci. Nevedel by mi niekto povedat ktore rele su na co? Lebo mam jedno prasknute a sem-tam cvakaju niektore za jazdy ked to autom hegne. A nejde mi ani cyklovac stieracov tak ci to tiez nebude tym. ??? Počet a účel relé závisí od výbavy. To prasknuté si nevšímaj, to je iba obal. Cvakanie za jazdy nerieš ak to nerobí problémy ako výpadky zariadení, bikanie kontroliek, blikanie svetiel a podobne. Ak ti nefunguje cyklovač tak tých závad môže byť viacej a relé cyklovača je iba jedna z nich. Citovat
katro Odesláno 17. květen 2008 Autor Odesláno 17. květen 2008 to ozzy1956: to mi doslo... nemam elektrotechnicku len tak pre nic za nic.... mal som na mysli to ze ktore co spina pripadne rozopina... to prasknute si nevsimam to je preto ze na nom nieco predchadzajuci majitel preletovaval a pri rozoberani asi poskodil obal. Ale je tam aj par volnych zasuviek na rele do ktorych kabliky nevedu ale aj takych do ktorych vedu... preto chcem vediet ze ci mi nahodou nejake nechyba (aj kvoli cyklovacu a taktiez nejde kompresor na klimu) a to ze cvakaju to ma troska znervoznuje ale nema to zatial vpliv na nic... tak ak by niekto mal napr foto vsetkych rele ako a kde su osadene a vedel mi povedat ktore je na co tak by mi ukludnil dusicku Citovat
Dave_k Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Na cyklovač je světle modré relé v prostoru pod volantem. Pokuď nefunguje tak kup relátko do felicie a vyměň ho. Získáš programovatelnej cyklovač. Jo a je tam ještějeden rozdíl. Origo stojí 1200,- a škodovácký 230,-. [upravil dne 17/5/08 Dave_k] Citovat
tiburtius Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Dave_k Na cyklovač je světle modré relé v prostoru pod volantem. Pokuď nefunguje tak kup relátko do felicie a vyměň ho. Získáš programovatelnej cyklovač. Jo a je tam ještějeden rozdíl. Origo stojí 1200,- a škodovácký 230,-. [upravil dne 17/5/08 Dave_k] A na relé smeroviek môžem použiť škodavácky? ďakujem za odpoveď . Citovat
pastorek Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Ak myslíš prerušovač tak áno. Tiež mám škodovácky. Citovat
tiburtius Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Ak myslíš prerušovač tak áno. Tiež mám škodovácky. je to také sivé a tikáto na to myslím a z škodovky typu? ďakujem pekne [upravil dne 18.5.2008 tiburtius] Citovat
pastorek Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: tiburtius Původně zaslal: pastorek Ak myslíš prerušovač tak áno. Tiež mám škodovácky. je to také sivé a tikáto na to myslím a z škodovky typu? Farbu ti nepoviem, záleží od výrobcu. Keď ho vytiahneš tak pri jednom z kontaktov má číslo 49. To je určite prerušovač. Zájdi do predajne ND Škoda, ukáž im to tvoje relé a oni ti nájdu zhodné. Ja mám z Felicie. Chceli zaň o 50 Sk menej ako za Fabiové. (iný výrobca inak rovnaké) Citovat
virnik Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 mna by zaujimalo ktore rele na 306 je na límu-p3061,9Dbreak 2000.automaticka klíma,zakladna výbava Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.