Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

ee z vyroby jen 2x bag a predni okna v el . jinak holota jo vlastne jeste manual klima ,abs a central na infra :D

1. majitel byl skromnej uživatel :D

[upravil dne 16/12/09 Pe.Tr]

Odesláno

Ty jo, kdo to dělal, to je prasárna, kabely se vyvazují do svazku a přichytí se ke stávajícím kabelům nebo někde jinde. Tohle je noční můra elektrikáře, až se něco posere to bude panečku detektivka najít ten správnej kabel, ještě že není všechno v jedný barvě, to už jsem taky zažil

Odesláno

no prne tam neco dáš stim že to nekdy upravis , pak tam pridas dalsi draty , najde se čas je dat do svazku , to se taky stalo , pak tam davas zase neco , pak doplnujes puvodni a to potrebujes rozebrat ten svazek , a protoze vis ze jeste neco se bude pridavat tak na to tak nejak seres :D

btw : po vanocich tam stejne pribude tak nekolik desitek metru dalsich kabelu .

hold magor se nezapře :D

sem řikal že moje auti by mohlo mit 3 hvezdičky ad bezpečnost pač ma dve kvuli spatne ochrane nohou ridice , u mne uz to tak pravda neni bo ty kabely ten naraz a deformaci kastle musi utlumit jak svina :D

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

To bude krásně hořet :cool:

Tak tak až to jednou blafne tak to bude pěkný plamínek :D

Nee teď vážně ... pěkný počet drátu atd navíc :)

Odesláno

Nemas lahsie zohnat 406 v plnej palbe a nahodit na to svoju karoseriu:aut

...inak respekt, ja som si prodaval do auta 3 draty a citil som sa ako uplny autoelektrikar:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...