BoneDaddy Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Ty kola tomu auto prostě sednou a teď to auto jako celek vypadá hezky dravě. A celkově ty fotky jsou povedené. Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. říjen 2008 Autor Odesláno 18. říjen 2008 Děkuji všem za pochvalu. jen pro vysvětlení té zatáčky , ať si nemyslíte že jsem břídil a pirát silnic . Toje uzavřená cesta mezi Sedlecem a Klíčany, jezdí tam max. lesáci :papa [upravil dne 18/10/08 Pe.Tr] [upravil dne 18/10/08 Pe.Tr] Citovat
Harlley Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 povedené fotky:supera ty kola seděj o moc líp než ty shurikeny,ty moc zmenšujou. Jo a neleštíš to nějak moc:D:papa Citovat
Guest servisman Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 prostě podzimní krajinka dovede kouzlit ,fakticky se ti Petře fotečky povedly je to prostě nádhera.auto naleštěné až moc vypadá jak z linky by právě vyjelo,to se o mém nedá říci Citovat
agresssor Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Teda Petre:) jak ty to delas:) ze to auto mas porad tak cisty:) a nalesteny:). Me se to zatim este nepodarilo:DA to lestim skoro porad:). Jinak ty kola sou fakt super:) a jinak 406ka v koémbi ve tvem podani je fakt suprova:) Citovat
Guest servisman Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Původně zaslal: agresssor Teda Petre:) jak ty to delas:) ze to auto mas porad tak cisty:) a nalesteny:). Me se to zatim este nepodarilo:DA to lestim skoro porad:). Jinak ty kola sou fakt super:) a jinak 406ka v koémbi ve tvem podani je fakt suprova:) třeba v práci si s tím pohraje ,chudák z toho omarodil Citovat
agresssor Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: agresssor Teda Petre:) jak ty to delas:) ze to auto mas porad tak cisty:) a nalesteny:). Me se to zatim este nepodarilo:DA to lestim skoro porad:). Jinak ty kola sou fakt super:) a jinak 406ka v koémbi ve tvem podani je fakt suprova:) třeba v práci si s tím pohraje ,chudák z toho omarodil No jo nekdo v praci musi poradne drit jako já a nekdo si hold v praci jem uziva:D Citovat
vendelinek Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Ale jo,mu to přeju,když mu to čas dovolí,proč nemít svýho mazla čistýho a napucovanýho a vymazlenýho,já toho času moc nemám,tak co kdyby ses někdy stavil Pe.tře:D:D:D naposled sem se s žabičkou mazlil v letě o dovolený Citovat
Guest servisman Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 tak to já svýho sice opláchl ,ale vysavač a leštěnku to se mu musí jen zdát,jet někam na sraz tak jsem za šmudlu Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. říjen 2008 Autor Odesláno 18. říjen 2008 panove , kdyz vam řeknu že maximalne projiždim myčkou tak fakt nelžu. leštil jsem ho naposledy pře Sečí .a v teto praci na toto fakt čas nemam Citovat
Guest servisman Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 tak to máš supr leštěnku,já meju max wapkou jinak na to není čas,pokud vyleštím tak pak prší Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. říjen 2008 Autor Odesláno 18. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 tak to máš supr leštěnku,já meju max wapkou jinak na to není čas,pokud vyleštím tak pak prší je to něco od 3M přesneji nevim jen že je to černa plastova litrovka s modrym vičkem Citovat
wooody Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 jako uprava luxusni, jednoducha a pekne...... smekam Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Jaký kola plánuješ na příští týden? :D:D Co tohle? Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Jaký kola plánuješ na příští týden? :D:D Co tohle? No ty vado. Tohle snad vystavit do srandiček. Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 upravim blatníky a dám tam 8x10\" chromáče s límcema :aut Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 nejni to auto na tebe nejaky maly? Si tam nedovedu predstavit toho srsne , za tim volantem tam jsi jako vosa na bombone :-) asi jako ja kdyz si vysroubuju sedacku vyse Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch nejni to auto na tebe nejaky maly? Si tam nedovedu predstavit toho srsne , za tim volantem tam jsi jako vosa na bombone :-) asi jako ja kdyz si vysroubuju sedacku vyse pamatuješ serial Zmije? :D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 pamatuju, ale dnes uz nemuzu dal, jdu domu, prace je zmije :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.