Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Děkuji všem za pochvalu.

jen pro vysvětlení té zatáčky , ať si nemyslíte že jsem břídil a pirát silnic .

Toje uzavřená cesta mezi Sedlecem a Klíčany, jezdí tam max. lesáci :P:papa

[upravil dne 18/10/08 Pe.Tr]

[upravil dne 18/10/08 Pe.Tr]

Guest servisman
Odesláno

prostě podzimní krajinka dovede kouzlit ,fakticky se ti Petře fotečky povedly je to prostě nádhera.auto naleštěné až moc vypadá jak z linky by právě vyjelo,to se o mém nedá říci :mad:

Odesláno

Teda Petre:) jak ty to delas:) ze to auto mas porad tak cisty:) a nalesteny:). Me se to zatim este nepodarilo:DA to lestim skoro porad:). Jinak ty kola sou fakt super:) a jinak 406ka v koémbi ve tvem podani je fakt suprova:)

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Teda Petre:) jak ty to delas:) ze to auto mas porad tak cisty:) a nalesteny:). Me se to zatim este nepodarilo:DA to lestim skoro porad:). Jinak ty kola sou fakt super:) a jinak 406ka v koémbi ve tvem podani je fakt suprova:)

třeba v práci si s tím pohraje ,chudák z toho omarodil :(

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: agresssor

třeba v práci si s tím pohraje ,chudák z toho omarodil :(

No jo nekdo v praci musi poradne drit jako já:D a nekdo si hold v praci jem uziva:D

Odesláno

Ale jo,mu to přeju,když mu to čas dovolí,proč nemít svýho mazla čistýho a napucovanýho a vymazlenýho,já toho času moc nemám,tak co kdyby ses někdy stavil Pe.tře:D:D:D naposled sem se s žabičkou mazlil v letě o dovolený whistlelc5.gifwhistlelc5.gif

Guest servisman
Odesláno

tak to já svýho sice opláchl ,ale vysavač a leštěnku to se mu musí jen zdát,jet někam na sraz tak jsem za šmudlu

Odesláno

panove , kdyz vam řeknu že maximalne projiždim myčkou tak fakt nelžu. leštil jsem ho naposledy pře Sečí .a v teto praci na toto fakt čas nemam :papa

Guest servisman
Odesláno

tak to máš supr leštěnku,já meju max wapkou jinak na to není čas,pokud vyleštím tak pak prší :(

Odesláno
Původně zaslal: honza406

tak to máš supr leštěnku,já meju max wapkou jinak na to není čas,pokud vyleštím tak pak prší :(

je to něco od 3M přesneji nevim jen že je to černa plastova litrovka s modrym vičkem

Odesláno

nejni to auto na tebe nejaky maly? Si tam nedovedu predstavit toho srsne :D, za tim volantem tam jsi jako vosa na bombone :-) asi jako ja kdyz si vysroubuju sedacku vyse :D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

nejni to auto na tebe nejaky maly? Si tam nedovedu predstavit toho srsne :D, za tim volantem tam jsi jako vosa na bombone :-) asi jako ja kdyz si vysroubuju sedacku vyse :D

pamatuješ serial Zmije? :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...