Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar

Mám 205 1.1 motor TU1M je to jednobod mono jetronic.Stříkačka.

A od doby kdy je veknu vííc jak 25 nad nulou. Táák když je auto sutdený a nastaruju táák prvních 2-5 minut jako kdyby neměl motor vůůbec benzín. Motor běží ale jako kdyby na vteřinku vynechával.???A přetrvá to i když přidam plyn.Prostě na vteřinku vždycky páárkrtá vypadne.Po 5 minutách je klid a auto jede jako z praku. V zimě je všecko OK takže čidlo teploty nasávanýho vzduch je asi OK.Nebo mě napasá čidlo množství nasávanýho vzduch.???? NEvím co by to mohlo být?????? PRostě nic mě nenapadá??????

PS. Palivovej filtr byl měněn před 1tis.km a před tim to taky dělalo v létě.a Vzduchovej filtr byl taky vyměněn před 15 tis. km. a svíčky taky.

Odesláno

Přesně tak,tohle mi dělalo když jsem jeden čas tankoval hoodně kvalitní benzín a byla v něm voda.Koupil jsem nějakej bazmek na odpařování vody a pak ještě na vyčištění palivového systému a trysek a vše je O.K

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Přesně tak,tohle mi dělalo když jsem jeden čas tankoval hoodně kvalitní benzín a byla v něm voda.

To musel být vskutku kvalitní benzín :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...