Maverick Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Na 504 to má moc rovnej zadek. Takže bych řekl, že to bude 305 Citovat
Marcel505 Odesláno 16. květen 2008 Autor Odesláno 16. květen 2008 A bude někdo vědět, zda je to starý nebo nový model? Citovat
Dundee Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Je to novej model;) P.S.: Mám tip, podle kterýho bych to takhle dal, ale nechci bejt za blba:D Citovat
Marcel505 Odesláno 17. květen 2008 Autor Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: Dundee Je to novej model;) P.S.: Mám tip, podle kterýho bych to takhle dal, ale nechci bejt za blba:D Dane, bohužel, musím tě nařknout z neznalosti 305ek... Na 99% jsem si jist že je to starý model. Jde to poznat asi podle tří věcí z levého obrázku. Citovat
Dundee Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 To mám zkusit rozebrat Dřeváka? V sedanech se moc nevyznám, ale podle toho zaslepenýho místa mezi světlama měním názor na starý model 305;) (ač mě matou výřezy pro blikače)... Citovat
Marcel505 Odesláno 22. květen 2008 Autor Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Dundee To mám zkusit rozebrat Dřeváka? V sedanech se moc nevyznám, ale podle toho zaslepenýho místa mezi světlama měním názor na starý model 305;) (ač mě matou výřezy pro blikače)... Jenže ty výřezy pro blikače jsou hodně podobný... Takže tudy cesta nevede... Ano, to zaslepený místo (plech), to je první, druhá indicie jsou ty držáky přední mřízky! A co ta třetí indicie, přijdeš na to? Je to taky na předku! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.