Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat jestli má 806ka omezovač rychlosti.Protože mě na pětku nepustí víc jak 3500otáček.A jestli by šel nějak odstranit.Nejsem žádný závodník,ale chtěl bych to vědět.Díky:papa

Odesláno

otom nevim já mám 2.1td a jede asi 170-180 km/h ale na otáčky sem se nedíval

Odesláno

no stím motorem to muže být pravda :D ,ale jde mi o to že třeba ze 150 to jede na 170 s výkonem a plynule a motor při přibližne 3500 otáčkách stratí výkon a nepustí víc otáček.Já si myslím že by to do tech 4000 otáček mohle jít ne?Ale říkám,jde mi spíše o info,tak rychle jezdím málo.Rozhodně nechci uvařit motor:roll :papa

Odesláno

tady u nás v těch prdelích to nejde moc rozvalit ale s 2.1td sem to včera při 150km/h byly otáčky 3700 a jelo by asi víc nebejt zatáčky předemnou!:D

Odesláno

Páni, ak máte niekto počítač, akú okamžitú spotrebu vám ukazuje pri takýchto rýchlostiach? (2,0HDI) Samozrejme na rovine a bez podpory vetra ;) S mojim novym sa zatial len otukavam, takto rychlo som este nesiel, nebolo kde a nie je celkom dokonceny.

Neriesili ste nahodou niekto domontovanie počítača? V sekcii P406 prip. servis je pekne vlakno, no plati to iste aj pre P806?

--------------------------

P405 D, TD

P406 2,0HDI, 2001

P806 2,0HDI, 2001

Odesláno

oprava: neviem preco mi system zmenil nick????, tak sa hlasim pod starym...

Páni, ak máte niekto počítač, akú okamžitú spotrebu vám ukazuje pri takýchto rýchlostiach? (2,0HDI) Samozrejme na rovine a bez podpory vetra ;) S mojim novym sa zatial len otukavam, takto rychlo som este nesiel, nebolo kde a nie je celkom dokonceny.

Neriesili ste nahodou niekto domontovanie počítača? V sekcii P406 prip. servis je pekne vlakno, no plati to iste aj pre P806?

--------------------------

P405 D, TD

P406 2,0HDI, 2001

P806 2,0HDI, 2001

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...