ajsik Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: janci77 Původně zaslal: ajsik já bych si nechal seřídit čerpadlo a lil tam obyč naftu ... a výsledek bude lepší než V-power apod... zvláště když to má najeto několikrát kolem zeměkoule a nikdo na to nešáh od výjezdu z fabriky.... [upravil dne 15/5/08 ajsik] Zdar, načo by som mal seřizovat čerpadlo, keď to ide v pohode:myslim. Ináč má to najazdené \"len\" niečo cez 150 000 km . Mne ide o prečistenie vstrekov, ochranu čerpadla a pod. za 8let najet s 1,9D 150tkm ... to je mene nez 20tkm rocne ... je to mozne, pokud jo tak bych to neresil, ale pokud to auto nema historii tak tam klidne muze byt 250tkm a nepoznal bys to na motoru ... no to ze neco jde v pohode neznamena ze to nemuze jit lepe, to bych tam pak nedaval ani lepsi naftu ... podle me staci brat naftu nekde u trochu normalni pumpy a menit filtry, olej a rozvody, cokoli navic je dle me u obyc nafty zbytecne ... muj nazor, takhle bych servisoval obyc naftu ja :-) [upravil dne 15/5/08 ajsik] Citovat
Žampión Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Nazdárek,tak jsem se ti koukl do katalogu,pro tvé auto by bylo lepší tady tohle-LIQUI MOLY-Super Diesel Additiv,to je celý název.Píší-Obsahuje Cetan Plus,přispívá k vyššímu výkonu,snížení klepání,lehčí start,Čistí motor,vstřiky.Zabraňuje zapečení a zalepení jehel tryse...atd. Citovat
MartinR Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Za 7 let jsem najel cca 110000km a měnil pouze 2 žhavičky, olej a filtry. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.