janci77 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Zdarec, myslíte si, že by bolo dobré sem tam natankovať do mojej 1.9D kvalitnejšiu naftu, napr. zo Slovnaftu EVO Diesel - aby sa mi vyčistili trysky, motor a podobne? Dikes za rady! Citovat
Žampión Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Ahoj,já osobně jezdím posledního čtvrt roku na naftu od Shellu.Předtím jsem tankoval obyč naftu u malých benzinek a kvalita byla mizerná.Přijde mi,že auto je pružnější a tím pádem klesla i spotřeba.Ze Slovnaftem nemám zkušenosti. Citovat
janci77 Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Žampión Ahoj,já osobně jezdím posledního čtvrt roku na naftu od Shellu.Předtím jsem tankoval obyč naftu u malých benzinek a kvalita byla mizerná.Přijde mi,že auto je pružnější a tím pádem klesla i spotřeba.Ze Slovnaftem nemám zkušenosti. A na Shelke tankuješ normálnu naftu alebo tú lepšiu? Citovat
Žampión Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Obyč naftu,V-power diesel v Třebíči nemáme.Ona jen ta obyč nafta stojí 33,50kč.Jo ještě jsem si vzpoměl,otec tankuje u Slovnaftu,někde u Jihlavy,a nemůže si benzín vynachválit. Citovat
Medvěd Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 1,9 D bude jedno, jakou naftu tam naleješ, V-POWER apod. se vyplatí do výkonných dieselů (HDI, TDI, apod.) Citovat
MartinR Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Taky si myslím, že to nebude znát.Pokud tankuješ u značkové pumpy, tak bych se nebál. Citovat
janci77 Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 Ja som len myslel niečo, čo by prečistilo vstreky, či sa oplatí tá lepšia nafta alebo pridať nejaké aditívum. Alebo vstreky pri tomto type motora nie je potrebné nejako čistiť ? Citovat
mr.SM Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 i kdyz mam benzin, tak se zapojim k nazoru ze asi nejkvalitnejsi nafta i benzan na ceskem trhu je na Shell. Nechci propagovat reklamu ale pro porovnani: V pha pruhonicich jsem nasel benzinku kde jsem bral natural za 28.80 a najel jen okolo 575, a kdyz jsem vzal u Shell tak se mi to vyhouplo na 630. A to na to slapu, mam zaplou klimu. Takze ted uz si radsi priplatim a urcite tim i setrim srdicko meho pazoutka, tedy motor... Citovat
Žampión Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Jestli chceš pročistit vstřiky,tak určitě použij aditivum,já osobmě káždé dva měsíce hrknu do nádrže Liqui Moly na kompletní udržbu Common Railu.Tady je www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=790 Cena je přijatelná.Ale tohle je spíše pro HDI,zítra jak budu doma,mrknu do katalogu a napíšu ti co je pro běžného nafťáka. [upravil dne 15/5/08 Žampión] Citovat
janci77 Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Žampión Jestli chceš pročistit vstřiky,tak určitě použij aditivum,já osobmě káždé dva měsíce hrknu do nádrže Liqui Moly na kompletní udržbu Common Railu.Tady je www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=790 Cena je přijatelná.Ale tohle je spíše pro HDI,zítra jak budu doma,mrknu do katalogu a napíšu ti co je pro běžného nafťáka. Díky, tak to prosím Ťa pozri. Citovat
Majar Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd 1,9 D bude jedno, jakou naftu tam naleješ, V-POWER apod. se vyplatí do výkonných dieselů (HDI, TDI, apod.) Dovolil bych si odporovat!Já to rozhodně poznám když dám aditiv nebo když tanknu lepší naftu.Dokonce i v traktoru!Výš jak se potom orá!:D:super Citovat
Dress Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 kupuju normál naftu a přidávám VIF (aditivum), výsledek stejný jako \"premiové\" nafty od různých značkových pump Citovat
jarinek Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Dress kupuju normál naftu a přidávám VIF (aditivum), výsledek stejný jako \"premiové\" nafty od různých značkových pump ... a mozna i lepsi Citovat
ajsik Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 já bych si nechal seřídit čerpadlo a lil tam obyč naftu ... a výsledek bude lepší než V-power apod... zvláště když to má najeto několikrát kolem zeměkoule a nikdo na to nešáh od výjezdu z fabriky.... [upravil dne 15/5/08 ajsik] Citovat
janci77 Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: ajsik já bych si nechal seřídit čerpadlo a lil tam obyč naftu ... a výsledek bude lepší než V-power apod... zvláště když to má najeto několikrát kolem zeměkoule a nikdo na to nešáh od výjezdu z fabriky.... [upravil dne 15/5/08 ajsik] Zdar, načo by som mal seřizovat čerpadlo, keď to ide v pohode:myslim. Ináč má to najazdené \"len\" niečo cez 150 000 km . Mne ide o prečistenie vstrekov, ochranu čerpadla a pod. Citovat
Žampión Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 janci77-Plně stebou souhlasím........já mám najeto 110 000 km. Citovat
MartinR Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Čerpadlo tam je určitě Lucas s nějakou drobnou elektrikou.Pokud to není nutné a vše funguje, tak bych se v tom zbytečně nešťoural.Jak jsi přišel na to, že máš ucpané nebo, že potřebuješ pročistit vstřiky?Z čeho tak usuzuješ? Citovat
janci77 Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: MartinR Čerpadlo tam je určitě Lucas s nějakou drobnou elektrikou.Pokud to není nutné a vše funguje, tak bych se v tom zbytečně nešťoural.Jak jsi přišel na to, že máš ucpané nebo, že potřebuješ pročistit vstřiky?Z čeho tak usuzuješ? Ano, čerpadlo je Lucas. Tie vstreky chcem prečistiť len tak preventívne, aby možno dlhšie vydržali . Citovat
MartinR Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Když se k tomu budeš slušně chovat, než se motor zahřeje na provozní teplotu tankovat alespoň trochu slušnou naftu, měnit včas olej a filtry, tak je to naprosto bezúdržbové auto a hlavně držák motor. Citovat
janci77 Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: MartinR Když se k tomu budeš slušně chovat, než se motor zahřeje na provozní teplotu tankovat alespoň trochu slušnou naftu, měnit včas olej a filtry, tak je to naprosto bezúdržbové auto a hlavně držák motor. Čaves, pozerám, že máš, alebo si mal rovnaký motor 1.9D. A tak sa chcem spýtať, či si na tom menil niekedy tie vstreky. Ináč ja si autíčko šetrím, keď je motor studený tak to točím maximálne do 2200 otáčok. Je to celkom super motor, mám ho už skoro dva roky a doteraz som nič nemusel riešiť. Samozrejme okrem výmeny filtrov, oleja a rozvodov - ale to sa musí pri každom aute Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.