Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tyhle spojky jsou obvykle schopný přenášet větší toč.moment než seriová spojka, z toho vyplývá i její použití např. u načipovaných aut. (třeba zrovna můj případ)

Odesláno

Já osobně bych to tam dával a) pokud je potřeba koupit novou b) pokud ta normální často odchází kvůli síle motoru

Pokud nemáš výrazně vyšší výkon motoru, než je běžný tak to podle mě smysl nemá.

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

takže to má cenu?

No jestli s tím chceš jezdit závody a dost to tlačit na spojce tak to smysl má na normální městský ježdění to nemá význam ;) Ty peníze raději utop někdě jinde ;)
Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Nikdo nic?Aspon v čem je výhoda pls

Keramika krásně zabírá ale v nízkých otáčkách v běžném provozu dost \"lepí\" nuto se naučit rozjíždět.tak pokud opravdu nejezdíš sprinty nebo vrchy tak raději origo

Odesláno

Předpokládám,že asi nejde \"spálit\",že?Nebo asi za delší dobu.Nabízeli mi ji v MK racing za velmi sympatickou cenu.Jen nevím jestli k ní nemusí být také keramický protikus tzn.přítlačák popř na druhé str.setrvák.Tome co myslíš,funguje samotná nebo to je jen nouzový řešení?Používají to takto i závodní auta-keramiku na železo?

Odesláno

Pri závodných autách sa nejak nehľadí na životnosť. Stačí jeden závod s rezervou. Neverím tomu že by to zotrvák a prítlačny tanier normálne prežili. Dedukujem tak podľa keramických bŕzd. Tam je iné obloženie aj iný kotúč. Ja by som použitie v normálnom civilnom aute neodporúčal. Je lacnejčie meniť lamelu s prítlačným tanierom ako prítlačný tanier so zotrvačníkom.

Odesláno

já ti teda nevím co jsem slyšel tak v normálním provozu vydrží keramika kolem 20 000km čož je kulový.Jinak v motordesingu ladili saxo na 220 koní a potom co jim keramika odešla po 10 tis km tam vrátily původní originál a auto jezdí. Myslím si že to nemá cenu na běžný provoz je to pro závody kde dostane čouda hlavně na startu.

Odesláno
Původně zaslal: Jiři II.

Předpokládám,že asi nejde \"spálit\",že?Nebo asi za delší dobu.Nabízeli mi ji v MK racing za velmi sympatickou cenu.Jen nevím jestli k ní nemusí být také keramický protikus tzn.přítlačák popř na druhé str.setrvák.Tome co myslíš,funguje samotná nebo to je jen nouzový řešení?Používají to takto i závodní auta-keramiku na železo?

Raději celou sadu ale né jen lamelu. Jinak to bude jen pokus na krátkou dobu.Já bych volil sadu

http://cgi.ebay.co.uk/SPORTS-PERFORMANCE-CLUTCH-PEUGEOT-106-205-306-309-405_W0QQitemZ330213911664QQihZ014QQcategoryZ10406QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247

Odesláno

tom má pravdu když už výměna tak komplet jinak to je pouze krátký divadlo ale jak jsem již psal jakub závody jezdit určo nebude a penízky utopí určitě jinde ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...