AnotherOne Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Bol som sa v Pežote pýtať ohľadom doplnenia páčky tempomatu a aktivácie tempomatu v BSI, bolo mi povedané, že niektoré modely (konkrétne spomenul 307) majú očesané tj \"zjednodušené\" BSI, kde sú len tie funkcie, ktoré na aute skutočne sú vo výbave a aktivácia žiadnych ďalších nie je možná. Stretol sa s tým už niekto alebo len kecal aby ma odstrašil? Citovat
KoNG Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 v nějakým dokumentu jsem se dočetl že třeba na 206 existují 3 jednotky dle výbavy a to : jednotka nejvyšší úrovně - vozidlo s nadstandartním zamykáním + alarm jednotka střední úrovně - vozidlo s běžným zamykáním, elektricky ovládáaná okna a otvírací střechou jednotka nejnižší úrovně - vozidlo bez centrálního zamykání, bez elektrických oken a bez střechy poznámka: jako náhradí díl je dodávaná jednotka nejvyžší úrovně Citovat
KoNG Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne A o 407 nevieš? řekl bych že u všech pežotu to bude stejný Citovat
hnusoba Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Na žiadnej 407čke som ešte nemal problém s aktiváciou tempomatu..a to som ich robil už zopár kúskov...takže si myslím, že by žiaden problém nemal byť ani u Teba. Citovat
AnotherOne Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Vieš to povoliť aj v BSI? Do KE mám 60km Citovat
hnusoba Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Vieš to povoliť aj v BSI? Do KE mám 60km Pokiaľ máš páčku dobehni a pozrieme sa na to, keď tak, ozvi sa mi cez SZ. Citovat
Milhaus65 Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 třeba u 406 D9 (nový model) je 5 urovní BSI Citovat
AnotherOne Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Tak som sa zastavil za Hnusobou a mám ten tempomat rozchodený. Teda očesané BSI nemám Ináč môžem Hnusobu len doporučiť, odborník ako sa vidí málokde a fakt super ochota!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.