Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj měl bych takovou malou prosbičku :myslimMam 306 1,6 peugeot a mám tam to tlačítkový imo a včera jsem si tam zapl nakej servisní mod a ted at tam davám jakej koliv kod tak mě to prostě nepustí nastartovat :papa tak bych potřeboval poradit co stim a nebo jestli je možnost mi okopírovat v Čj dvojstránku kde o tom píšou já ji mám Nj díky za co nejbliší odpovědi. NEMÁM JAK JEZDIT DO PRÁCE. :mad: :mad: :mad: :mad:

Odesláno

Tak už asi vím co jsem udělal dal jsem tam stejnej servisní i osobní

pravděpodobně jestli to jde ale co ted stim když odpojím baterku tak když zadám jako by ten osobní tak to píše jako že je špatnej.

Odesláno

Tak už asi vím co jsem udělal dal jsem tam stejnej servisní i osobní

pravděpodobně jestli to jde ale co ted stim když odpojím baterku tak když zadám jako by ten osobní tak to píše jako že je špatnej.

Odesláno

odpojeni baterky nepomuze, je to napevno zapsane v ridici jednotce motoru, zadanim puvodniho kodu se servisni mod zrusi, ovsem nemam zkusenost s tim kdyz se zada servisni i uzivatelsky kod stejnej, ja pro servisni davam 1111 A jses si jistej ze davas opravdu ten spravnej kod ?

Odesláno

Jo jsem si jistej měl jsem osobní čtyři sedmičky ale myslel jsem si že to musím potvrdit zas tema čtyřma sedmičkama ale už se tam zadával ten servisní a jak jsem to chcípnul tak od ty doby tam zkuoším sedmičky i něco jinýho ale ted teda nevím co to chce za kod a nevím jak to zjistit tak kdybys měl nakou radu tak ji vřele zatím dík :myslim:papa

Odesláno

ono po trech chybnych zadanich kodu se to na urcity cas zablokuje a neprijima to zadny kod, zkus pockat a pak zadat znovu ty sedmicky, pokud jsi tu zmenu nepotvrdil a klavesnice zmenu nepotvrdila nekolikerym zapipanim, tak by mel fungovat stale ten puvodni kod

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...