Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Srazové video? Byl by zájem? Průzkum :)

Srazové video? Byl by zájem? Průzkum :)  

1. 1. Srazové video? Byl by zájem? Průzkum :)

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem byl s VAZem na veteránské akci, kterou pořádal můj dlouholetý kamarád z Huntířova u Železného Brodu (Jízda historických vozidel- Pojizeřím a Železnobrodskem, Setkání motocyklů ČZ- 3.ročník- www.amkzeleznybrod.estranky.cz ) a přivedl mne na nápad, který by byl realizovatelný. Celou akci natáčel jeho známý, který se zabývá natáčením a stříháním videí z různých akcí. Požádal jsem ho a pár jeho prací jsem viděl a myslím, že stojí za shlédnutí, mají nápad, jsou možná v detailech vyvedeny skoro až k dokonalosti a cena za jedno DVD si myslím není taky nijak závratná- okolo 150Kč, což je za tu práci prakticky zadarmo. Navíc je to asi v mnoha ohledech lepší, než fotky, přeci jen \"živější\", že:)

Proto mne napadlo zeptat se vás, byl by o to z naší strany zájem? Třeba už na Šebetov?

Nevím, zda by byl ochotný s námi strávit 2-3 dny a kompletně dokumentovat celou akci od začátku až do konce, nebo pokud ano, za jaký honorář (to by se pochopitelně probralo už s vedením klubu, případně by se drobný příspěvek mohl zahrnout do poplatků ke srazu).

Teď mi jde tedy především o to, zda by jste DVD ze srazu chtěli?

post-0-14109600533378_thumb.jpg

Odesláno

Tak tento nádherný kousek, který netřeba představovat, jsme pouze potkali cestou, škoda že se nezdržel..

Takže to jen tak na okraj pro pobavení, když jsem zmínil včerejší akci...

post-0-14109600534954_thumb.jpg

Odesláno

asi takhle, tyhle akce na ktere bylo nataceni pouzito se asi odehravaji vice mene na jednom miste.. pokud neni na srazu nejaka hromadna akce, tak prakticky neni moc co natacet(dle meho nazoru).. odstartovani orientaku kde se auta rozjedou a kazdy pokracuje solo je blbost.. takze toto by slo podle me vyuzit na nejakou vetsi akci typu \"letiste Sebetov\", \"rekord Kostelec\" atd. ale ne na sraz ktery je v tradicnim duchu, v patek dojedem do kempu, popijem, sobota orientak, vecer grilovacka, popijeni a nedele odjezd.. :) napad to kazdopadne neni zly.. ;)

Odesláno

Myslím si, že by bylo nejprve nutné se s dotyčným domluvit, využít jeho zkušeností, vybrat pro nás akceptovatelné nápady a pak

PAK TO TŘEBA VYZKOUŠET

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

asi takhle, tyhle akce na ktere bylo nataceni pouzito se asi odehravaji vice mene na jednom miste.. pokud neni na srazu nejaka hromadna akce, tak prakticky neni moc co natacet(dle meho nazoru).. odstartovani orientaku kde se auta rozjedou a kazdy pokracuje solo je blbost.. takze toto by slo podle me vyuzit na nejakou vetsi akci typu \"letiste Sebetov\", \"rekord Kostelec\" atd. ale ne na sraz ktery je v tradicnim duchu, v patek dojedem do kempu, popijem, sobota orientak, vecer grilovacka, popijeni a nedele odjezd.. :) napad to kazdopadne neni zly.. ;)

Ktere myslis? Veteranske? No tak to nevis o cem mluvis, protoze orientak se jezdi vzdycky, napriklad ted v sobotu byl na 2 etapy cca 110km a ver, ze ujet to na jednorychlostnim Stadionu (babeta) z roku 79 je umeni:D:D:D + 60km doprava na misto a zpet.

Natacel na vsech stanovistich, samozrejme jak mu to rychlost premistovani dovolovala.

Prakticky schema veteranskych akci a nasich klubovych je velice podobna.

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Ktere myslis? Veteranske? No tak to nevis o cem mluvis, protoze orientak se jezdi vzdycky, napriklad ted v sobotu byl na 2 etapy cca 110km a ver, ze ujet to na jednorychlostnim Stadionu (babeta) z roku 79 je umeni:D:D:D + 60km doprava na misto a zpet.

Natacel na vsech stanovistich, samozrejme jak mu to rychlost premistovani dovolovala.

tak to jsem to podcenil, to se omluvuju..:D tak na to videjko bych osobne rad mrknul..;)

Odesláno

tak to jsem to podcenil, to se omluvuju..:D tak na to videjko bych osobne rad mrknul..;)

I starý auta se potřebujou projet ne?:D:D

Odesláno

Pokusil bych se o víkendu s pánem promluvit a zjistit, kdy toto video bude hotové, případně jestli by mi nezapůjčil něco ze své tvorby na ukázku třeba na Pražský minisraz, na který se s Marlinem chystáme.

[upravil dne 12/5/08 jarajarda]

Odesláno

to jako jo, ja jen jsem si myslel ze jsou radi kdyz prezijou v pohode prejezd na sraz na nasich silnicich.. ze pak davaj jeste orientak sem netusil..:D

Odesláno

to jako jo, ja jen jsem si myslel ze jsou radi kdyz prezijou v pohode prejezd na sraz na nasich silnicich.. ze pak davaj jeste orientak sem netusil..:D

No s některejma je to asi náročný, ale to je přece zábava, ta auta tenkrát taky jezdila.

Odesláno

Jardo - nápad je to dobrej, ale opravdu bude dobré aby se vedení klubu (nebo organizátor srazu) s oním pánem sešli a dali společně hlavy dohromady, třeba by se z toho mohla stát zajímavá součást srazu a vzpomínka.

Co mě třeba jen tak hloupě napadlo - pán určitě neočekává prodej 1 ks DVD, jak bys chtěl ošetřit, aby si ho někteří nepřepalovali???

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Jardo - nápad je to dobrej, ale opravdu bude dobré aby se vedení klubu (nebo organizátor srazu) s oním pánem sešli a dali společně hlavy dohromady, třeba by se z toho mohla stát zajímavá součást srazu a vzpomínka.

Co mě třeba jen tak hloupě napadlo - pán určitě neočekává prodej 1 ks DVD, jak bys chtěl ošetřit, aby si ho někteří nepřepalovali???

Pro to zjišťuju, byl-li by o to zájem a jde o solidaritu členů, přepalování nedokáže zabránit nikdo, ale nejsme tu všichni tak trochu na jedné lodi?

S tím vedením souhlasím (viz první můj příspěvek), ale nejdřív potřebuju vědět, zda se do toho má cenu pouštět, abych k němu nepřišel s tím, že bude dělat 3 dny DVD pro 10 lidí...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...