permonik7 Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Kejticka: dojed, posilnis rady naseho pohlavi...zatim jsem tam sama:P udelame zenske druzstvo:D Citovat
Pata Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: permonik7 Pata: posledni misto je moje, to mi neber:bacha no nevim, bude to bitva :D:D Citovat
Kejticka Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: permonik7 Kejticka: dojed, posilnis rady naseho pohlavi...zatim jsem tam sama:P udelame zenske druzstvo:D to tem chlapum nemuzeme udelat:)bysme je porazily a kdo by s nima mel pak vydrzet:))) Citovat
Tommy306 Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 taky bychom se tam měli zjevit:papa Citovat
Berkoff Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 a kde se spi ze so na nedeli? nebo je to jen sobotni akce? Citovat
alternativ Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Nechcete o tom jit ted hodit rec na PC chat? Citovat
KoNG Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Escaper JO A JEŠTĚ JEDEN DOTAZ Kolik lidí by chtělo hrát bowling? Sem to nějak na ten začátek zapomněl napsat já určitě posledně t obylo fajnový EDIT: Jinak v Atlantu hrají profíci, takže dráha je na uplně jiné urovni ...to budou točený koule [upravil dne 10.5.2008 KoNG] Citovat
Kejticka Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: alternativ Nechcete o tom jit ted hodit rec na PC chat? proc nejaka zmena?tady se ti nelibi? Citovat
alternativ Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 No jen ze je to trochu zbytecne zaplacavani fora;) Ha KoNG uz je tam Citovat
KoNG Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Tommy306 taky bychom se tam měli zjevit:papa Doufám že to zjevení nebude moc krátký Citovat
permonik7 Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: Escaper JO A JEŠTĚ JEDEN DOTAZ Kolik lidí by chtělo hrát bowling? Sem to nějak na ten začátek zapomněl napsat já určitě posledně t obylo fajnový EDIT: Jinak v Atlantu hrají profíci, takže dráha je na uplně jiné urovni ...to budou točený koule [upravil dne 10.5.2008 KoNG] ja vim, chodim tam na sluzebni akce;) proto jsem navrhla tenhle lokal. Vari tam taky vytecne, tak verim, ze to bude v pohode. Citovat
Berkoff Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 ja myslim ze to je jedno se zaplacavanim, dyz si pisem v jednom threadu ...) jak to je s tim spanim? nebo je to jen sobota? [upravil dne 10/5/08 Berkoff] Citovat
Kejticka Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: alternativ No jen ze je to trochu zbytecne zaplacavani fora;) Ha KoNG uz je tam tak me pak prijdte rict jak to dopadlo:)))Ja tam nemuzu to uz bych se od pc nehla:)) Citovat
KoNG Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: permonik7 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: Escaper JO A JEŠTĚ JEDEN DOTAZ Kolik lidí by chtělo hrát bowling? Sem to nějak na ten začátek zapomněl napsat já určitě posledně t obylo fajnový EDIT: Jinak v Atlantu hrají profíci, takže dráha je na uplně jiné urovni ...to budou točený koule [upravil dne 10.5.2008 KoNG] ja vim, chodim tam na sluzebni akce;) proto jsem navrhla tenhle lokal. Vari tam taky vytecne, tak verim, ze to bude v pohode. Doufám že si mě tam nebudou od minulé akce pamatovat to byla samá tequila a pak to taky vypadalo Jinak jídlo bylo luxus a míchané drinky taky Citovat
permonik7 Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Kejticka: tak to jsme na tom stejne:mad: Citovat
Kejticka Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: permonik7 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: Escaper JO A JEŠTĚ JEDEN DOTAZ Kolik lidí by chtělo hrát bowling? Sem to nějak na ten začátek zapomněl napsat já určitě posledně t obylo fajnový EDIT: Jinak v Atlantu hrají profíci, takže dráha je na uplně jiné urovni ...to budou točený koule [upravil dne 10.5.2008 KoNG] ja vim, chodim tam na sluzebni akce;) proto jsem navrhla tenhle lokal. Vari tam taky vytecne, tak verim, ze to bude v pohode. Doufám že si mě tam nebudou od minulé akce pamatovat to byla samá tequila a pak to taky vypadalo Jinak jídlo bylo luxus a míchané drinky taky Takovejch jako ty tam meli nejspis za dobu provozu vic:)))neboj dle zkusenosti z hospody si te pamatovat nebudou:)))nebo ne?)njn asi budou ja si hrisniky pamatuju dodnes:) Citovat
Kejticka Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: permonik7 Kejticka: tak to jsme na tom stejne:mad: NJN jsme zavislaci:)))uz bysme si to mely priznat a zacit s tim neco delat:))) Citovat
permonik7 Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Berkoff: psala jsem Ti na icq:papa Citovat
Escaper Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Jejda tady se to rozjizdi ani to pomalu nestiham cist;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.