Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

Kejticka: dojed, posilnis rady naseho pohlavi...zatim jsem tam sama:P udelame zenske druzstvo:D

to tem chlapum nemuzeme udelat:)bysme je porazily a kdo by s nima mel pak vydrzet:)))

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

JO A JEŠTĚ JEDEN DOTAZ

Kolik lidí by chtělo hrát bowling? Sem to nějak na ten začátek zapomněl napsat :mad:

já určitě posledně t obylo fajnový

EDIT: Jinak v Atlantu hrají profíci, takže dráha je na uplně jiné urovni ...to budou točený koule :roker

[upravil dne 10.5.2008 KoNG]

Odesláno
Původně zaslal: KoNG

JO A JEŠTĚ JEDEN DOTAZ

Kolik lidí by chtělo hrát bowling? Sem to nějak na ten začátek zapomněl napsat :mad:

EDIT: Jinak v Atlantu hrají profíci, takže dráha je na uplně jiné urovni ...to budou točený koule :roker

ja vim, chodim tam na sluzebni akce;) proto jsem navrhla tenhle lokal. Vari tam taky vytecne, tak verim, ze to bude v pohode.

Odesláno
Původně zaslal: alternativ

No jen ze je to trochu zbytecne zaplacavani fora;) Ha KoNG uz je tam :super

tak me pak prijdte rict jak to dopadlo:)))Ja tam nemuzu to uz bych se od pc nehla:))

Odesláno

JO A JEŠTĚ JEDEN DOTAZ

ja vim, chodim tam na sluzebni akce;) proto jsem navrhla tenhle lokal. Vari tam taky vytecne, tak verim, ze to bude v pohode.

Doufám že si mě tam nebudou od minulé akce pamatovat to byla samá tequila a pak to taky vypadalo :mad:

Jinak jídlo bylo luxus a míchané drinky taky :potlesk

Odesláno

JO A JEŠTĚ JEDEN DOTAZ

Doufám že si mě tam nebudou od minulé akce pamatovat to byla samá tequila a pak to taky vypadalo :mad:

Jinak jídlo bylo luxus a míchané drinky taky :potlesk

Takovejch jako ty tam meli nejspis za dobu provozu vic:)))neboj dle zkusenosti z hospody si te pamatovat nebudou:)))nebo ne?:))njn asi budou ja si hrisniky pamatuju dodnes:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...