martun Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Zdravím, chtěl bych do mého Peugeota 306 1.4 Xn r.v.94 udělat zadní plato ze dřeva. A vubec nevím jak nato co všechno je ktomu potřeba a jaký typ dřeva se dáva na zadní plato. Děkuji za rady Citovat
Creams Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Osobně ti doporučím materiál MDF a hlavně když to budeš dělat tak to udělej na mm přesně, protože by se ti mohly ty plasty časem svěsit takže nej by bylo kdyby to vklíněno ... Citovat
martun Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Creams Osobně ti doporučím materiál MDF a hlavně když to budeš dělat tak to udělej na mm přesně, protože by se ti mohly ty plasty časem svěsit takže nej by bylo kdyby to vklíněno ... Dobře, koupím MDF desku a vyříznu přímočarkou. Ale nevím jak se jmenuje ten černý koberec na potažení. Víte někdo ? Citovat
Creams Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Alcantra nebo alcatraz dá se použít samo i koženka osobně budu používat kombinaci Citovat
martun Odesláno 9. květen 2008 Autor Odesláno 9. květen 2008 jo a chtěl bych vědět jakej máte názor na subwoofer zapuštěnej v zadním platě? Já osobně si myslím, že je to lepší než mít v kufru tubu. Díky za rady Citovat
mira.buchla Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Původně zaslal: martun jo a chtěl bych vědět jakej máte názor na subwoofer zapuštěnej v zadním platě? Já osobně si myslím, že je to lepší než mít v kufru tubu. Díky za rady Řekl bych že v platě nebude hrát tak jako v ozvučnici a hlavně budou všude dráty Citovat
Kekros Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 no být tebou tak koupim spíš tu tubu, aby si potom nebyl zklamanej jak píše \"mira.buchla\" .Sice nedávno dávali na discovery pořad a tam to dal do desky co kryje rezervu- to by se mi taky líbilo:o, ale já se v tom nevyznam a radši bych taky volil tubu Citovat
Fusion Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 To se dělá dost často místo té rezervy hlavně kvůli zachování ísta v kufru. 306 má ale rezervu po autem jestli se nepletu. Citovat
mira.buchla Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Původně zaslal: Kekros no být tebou tak koupim spíš tu tubu, aby si potom nebyl zklamanej jak píše \"mira.buchla\" .Sice nedávno dávali na discovery pořad a tam to dal do desky co kryje rezervu- to by se mi taky líbilo:o, ale já se v tom nevyznam a radši bych taky volil tubu v rezervě je to dobré protože právě pod tou deskou se udělá ozvučnice a pak to hraje správně,osobně bych volil koupit si samotný repro a zhotovit si svojí ozvučnici,když dodržíš litráž a použiješ správný zesilovač tak to nemá chybu.tak jsem postupoval já,sice je pravda že mítem to v mém kufru moc nehírí ale mám kvalitní poslech po kterém jsem toužil zkrátka každá sranda něco stojí. Citovat
martun Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 no už jsem si koupil mdf desku a asi budu beztak subwoofer dávat do plata. Zkrátka se mi to líbí a ten subwoofer jde i trochu vidět. Zase si, ale ušetřím místo v kufru a stěmi dráty si pohraji. Citovat
Stanly Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 dobra je preklizka vodoodolna mam ji tam taky;) Citovat
Ledy Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 taky to chci dát do plata.. vim že v ozvučnici by hráli daleko lépe ale já mam 206 a tam ten kufr je už ted malej... ale chci to udělat aby v kufru byla zásuvka a šlo celý to plato vyndat a vypojit... Citovat
olda Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 Mrkni tady,třeba najdeš kapku inspirace.Jinak basák jsem měl v platu v 306 kombi a musím říct,že bedýnka v kufru je na poslech příjemnější. Citovat
Tom_206 Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 Pokud chceš sub do plata, musíš koupit free-air subwoofer, kterej je určenej do plata. Ale co si budeme povídat, pořádná ozvučnice je pořádná ozvučnice... Citovat
309GT Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 Woofer v platu má kamarád u 205ky.Když to tam jen dal tak to hrálo na prd,ten kufr je prostě moc velká \"ozvučnice\".Leda mezi plato a subáč udělat ozvučnici,ale přijdeš o velkou část kufru. Spíš bych koupil normální woofer,klidně aktivní (Fli se nechá sehnat za pár korun a hraje dostatečně) a do origo plata bych dal dva nátrubky aby to bylo víc slyšet v interiéru (měl jsem to tak u 309). Jinak plato u 306ky se z MDF dělá docela blbě,protože je na konci u kufrových dveří jakoby zkosený,to nenatvaruješ.A na potáhnutí jak říkali kluci buď koženku,alkatraz,nebo potahovou látku,já měl tuhle http://www.autohifi-jean.cz/potahovy-koberec-Cerny-brSire-2m-p-487.html?cPath=18_119 a pracuje se s ní suprově.... Citovat
Jindra xrdt Odesláno 25. květen 2012 Odesláno 25. květen 2012 dreveny plato do 306 mam na 2 wofery, kdybys chtel... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.