Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Systémov,ako zapnúť svetlá je mnoho.Niektoré reagujú na povel z dobíjania,iné zase

zo spínača tlaku oleja,ja mám zase typ čo zapne po určitom čase - časový spínač.Problém je

ale v niečom inom.

Ak chceš zapnúť diaľkové svetlá,to znamená normálny nočný režim,tak ti zostanú svietiť

aj tlmené.Na takýto režim nie je každá žiarovka stavaná.Preto som musel pridať ešte jedno relé,ktoré tento problém vyriešilo.Na 306-ke sa to totiž nedá zapojiť pred prepínač tlmené-

diaľkové ako v niektorých autách.Inak by si musel ten systém automatiky vždy vypnúť a nezabudnúť ho zase zapnúť.

Odesláno
Původně zaslal: standa

Zdar pánové, jak to bude u vás na Slovensku se světlama na denní svícení. V Čechách můžeme namontovat jen homologované. S LED-diodama to stojí cca. 3tis. KČ.

To isté platí i u nás. Na auto sa môžu montovať iba homologované diely.

Odesláno

rolis7, podla mna to moc prezivas :) Nic v zlom, ale podla mna by ti mohol stacit ten zvukovy ton. Proste nezapnes svetla, zacne pipat :) Hotovo. Je to tusim 8s od nastartovania...

A mas automaticky vyrieseny problem davat tam rele a podobne, instalaciu mas za 5 minut a nemusis nic rozoberat, iba dekel od poistiek :D

Odesláno

No bohuzial link na to nemam :) Mozem ty to doma odfotit. Mam to teraz dole, nieco som robil. Budem to tam davat ked zacne platit celorocne svietenie.

Ja som prsote dosiel do prvych autosuciastok, takych lepsich v Trnave a povedal som co potrebujem. Hodil mi na stolik dva, jeden za 260SK a druhi za 400SK.

To musia mat hocikde... Je to uplne jednoduche a uplne bohato to staci. Ma to aj tlacitko aby si to mohol hocikedy vypnut bez demontaze...

Odesláno

No jo, vyraba to AVIS typ PIPAK 2 :D :D :D

Vyrabaju to cesi...

Tu mas par foto

Toto je schema a uputavka :D

[upravil dne 20/5/08 Lubk0]

post-0-14109600723828_thumb.jpg

Odesláno

A nakonec samotny pipak, to na konci je vypinac, potom ide samotny speaker s malim plosakom a nakoniec kable

[upravil dne 20/5/08 Lubk0]

post-0-14109600724344_thumb.jpg

Odesláno

Tak presne tak, tam su aj ostatne druhy. A jak tak pozeram na ceny, ten hajzel si dobre zarobil :D :D :D Na mne :D

Odesláno

Chalani, ja to neprežívam, len chcem uľahčiť život sebe a aj ostatným, ktorý moje auto občas využívajú (3), aby pri toľkom strese (preto tie relátka a automatika), ktorý dnes všade vládne, nezabudli na takú maličkosť a zbytočne si neodľahčovali svoje peňaženky. Ale aj tak ďakujem za vaše ohlasy, určite pomôžu aj iným. Navrhnutých riešení je dosť, aby si každý vybral podľa svojho gusta.:super:papa

Odesláno

Nie ze neprezivas, jasne ze chces ulahcit zivot. Ale podla mna je nezmysel hovorit o tom, ze je problem trom ludom povedat, ze hele, ked vam zacne pipat speaker tak zapnite svetla :D

Ale uz to neriesim. Automatiku by som daval do luxusnejsich aut v dobre vybave, ale do 306 to je myslim zbytocnost. A po precitany komplikacii, ze pri dialkovych ostavaju zapate aj stretavacky by ma to odradzalo este viac :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...