aka Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 tak sem zjistila, ze mi dnes zacina druha petiletka na klubu od prvniho srazu zacinam si pripadat stare tak tu treba vydrzim jeste jednu:) jen jsem se chtela o tuto radostnou udalost podelit gratulace, vecne dary a povzbuzeni prijimam Citovat
Pata Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 gratulanda, Vendulko, pusu uz jsi dostala na Seci :mad::super:super :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
aka Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 pato, jeeeeeee, a tim sem si je jako vsechny vycerpala? ja myslela, ze to bylo z radosti naseho setkani Citovat
Pata Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: aka pato, jeeeeeee, a tim sem si je jako vsechny vycerpala? ja myslela, ze to bylo z radosti naseho setkani no to vlastne bylo ale kdo vi, kdy se zase uvidime... Citovat
aka Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 neboj, do dalsiho vyroci budu slavit tohle:) a koukam, ze mam i krasnych 4500 prispevku.....kulaty den Citovat
jaudax Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 v tom případě taky gratuluji. A můžu ti říct, že na to nevypadáš!!! jako na ty příspěvky... :D Citovat
MirasCC Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Jůůů, tak to gratulace! Akorát škoda, že ti těch kulatejch 4500 příspěvků moc dlouho nevydrželo. Admini, smázněte prosím Vendulce nějaký dva příspěvky a ty pak Vendulko až do večera nic nepiš, ať si to kulatý číslo pořádně užiješ :D Citovat
Kurt Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 .....a právě v té době vyhynuli dinosauři, děti. Citovat
aka Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 sem rada, ze zrovna vy(netopko, kurte) to dokazete ocenit Citovat
Trundik Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 K tomu prostě není co dodat ...... :potlesk [upravil dne 6/5/2008 Trundik] Citovat
aka Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 trundi, myslis, ze patrim mezi dinosaury? Citovat
Netopýrka Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 ...no vždycky se tvrdilo, že z dob dávno minulých žijí příbuzní dinosaurů a spol. v podobě krokodýlů a v moři žraloků...no a vida: my máme Vendulku Citovat
Béďa Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 gratulace.. to ja mel ted vyroci 2roky od prvniho velkeho srazu(Ochoz).. jinak uplne prvni sraz byla pro me Vysocina.. Citovat
Trundik Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Jen mě tak napadá, který to byl vlastně ten tvůj první sraz? Já byl na prvním srazu v Plzni v květnu 2004 - akce kluzná folie na letišti. Hned potom jsem pořádal první Šebetov a letos už bude pátý ročník, to znamená, že jsem taky 5 let na srazech - vlastně 4 roky, jestli dobře počítám Ta moje poznámka nebyla k předchozímu příspěvku, ale k prvnímu příspěvku. [upravil dne 6/5/2008 Trundik] Citovat
MatrixChose Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Tak to gratuluju, a jaký jsou plány a předsevzetí na další pětiletku? Citovat
John Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Nj Vendulko už jsi tu dooost dlouho REJP neee ještě,že tě tu máme..... Víc se nedá ani říct..... :D [upravil dne 6/5/2008 John] Citovat
janča205 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Tak to velká gratulace:potlesk:potleskA ať s náma vydržíš ještě o hodně dýl:D Citovat
AKCZ Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 5 let.. to jsou ranna detska leta.. az budem psat sedym kostrbatym pismem - pak teprve zacnou \"dedska\" leta a zacnem vzpominat (druha vec je jestli to nase pamet zvladne ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.