Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prečo si si nedal povedať,nečital si tuto temu od začiatku??? Mňa tiež lakali xenony,ale po prečitani recenzii tu na fore ma to hneď prešlo,veď od toho tu máme to fórum. A mimochodom nieje potreba meniť cele motorčeky,stači v ich riadiacich jednotkach vymeniť integrované obvody.

Odesláno

chlapci :( co vam poviem asi som si nedal povedat :( strasne ma to hneva ze som tomu neveril akosi som dufal ze ked som tu videl prve prispevky z roku 2009 ze sa to nejako pohlo dalej v tej vyrobe ballastov a budem nejaka ta vynimka bohuzial dnes po uspesnom nahodeni xenonov som zistil ze niesom jeden z tych vyvolenych :D bohuzaial si hlupy clovek musi prist na to asi sam a to co ste tu dali navod to je trvala oprava ci je to len docasne ? nemoze sa stat ze len cez diagnostiku sa to podari nastavit nejako? asi nie vsak? 

Odesláno

chalosi prosim vas este ako myslite lavy motorcek z pohladu sofera ten co je na soferovej strane alebo na spolujazdcovej?

To je jedno či pohľad zo šoférovej alebo spolujazdcovej strany. Ľavá strana auta je len jedna :)

Pomôcka - ľavý je ten pred šoférom.

Odesláno

Ano motorceky boli prepajkovane no robilo to aj tak takze sa musel vymenit mozek poistkova skrinka uz to facha a xenony aj ked je to o poznanie krajsie svietenie tam uz asi nedam :/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...