oudry Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 V Peugeotu odpojili xenony, kontrolka zhasla a vše je ok, xenony jsem opět připojil a zatím to jde. Ale jejich názor je ten, že se tento problém bude opakovat. Zároven mi nabídli jejich originální sadu za 8000Kč. Slyšel jsem, že existuje nějaké zařízení na odrušení těchto vlivů. Citovat
AnotherOne Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Originálnu sadu xenónov za 8k? Nič také neexistuje. Musel by si meniť komplet svetlá, kde len jedno stojí viac než dvojnásobok tej ceny. To bude nejaká čína za peugeot cenu. A aj tak by ti to bolo nanič bez autolevelingu a ostrekovania. Citovat
oudry Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 ahoj, mám namontovaný xenony, ale štve mě že s xenonama svítí i parkovačky. Nevíte někdo jak je vypnout, aby svítili jen když je zapnu a když přepnu na xenony tak aby zhasly? moc dík za radu Citovat
AnotherOne Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Podľa predpisov musia svietiť aj parkovačky, ale na predpisy asi veľmi nedáš, keď si si dal xenóny. Keď ti vadí farba daj si ledky. Vypnúť ich určite nepôjde. Citovat
oudry Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 to bych mohl dát ledky nad tím jsem ani nepřemýšlel. Totiž slyšel jsem že to jde nějak vzít kostru z jiných světel a pak by to šlo. Ale nerozumím tomu takže nevim. Ale dík za radu Citovat
AnotherOne Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Nejak nerozumiem, načo brať kostru? Ledky tam dáš normálne miesto obyčajných http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=44100&page=1 Citovat
oudry Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 jasný ty ledky to je lepší nápad, ale znamý mi říkal že mám vzít kostru z nějakýho světla (už si nepamatuju z jakýho) dát tam nějaký přepínač a je to. já tomu vůbec nerozumym takže nevim. Ale ty ledky to je o 1000% lepší Citovat
AnotherOne Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Kostra je všade spoločná je jedno či ju berieš spredu, zozadu, zo svetla alebo trúby, je to furt to isté. Netuším ako to myslel. S tým vypínačom to môžeš urobiť jednoducho ale to je riešenie nariť. Proste vyviesť vypínać a ručne vypnúť parkovačky pri zapnutí xenónov. Ale palubný počítač by štekal jedna radosť. [upravil dne 1.10.2009 AnotherOne] Citovat
Přema Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 To si dobrý sebevrah předělávat někde kostru u světel atd. u 407.....vše řídí BSI jednotka a podle mě chceš o ni přijít.....tohle není 120cítka.....:bojim:bojim Citovat
AnotherOne Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Kostra je kostra. Z bsi ide len plus pól. Citovat
Přema Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 To vím ale i tak se to nebude BSI líbit a zavání tyto úpravy možným průserem....... Citovat
chuck11 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Chlapi oudry má spíš na myslí +napětí než kostru jen špatně poslouchal. PS.odry s těma ledkama budeš mít problém,palubní pc ti bude hlásit spálenou žárovku Citovat
AnotherOne Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Nebude viď môj odkaz na vlákno hore. Citovat
oudry Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 jasný to spíš fakt si to nepamatuju. Tohle vlákno jsem už přečetl s těma ledkama http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=44100&page=1 . Ale spíš tam dám ty žárovky s modrým sklem jak psal Přema Citovat
godzilaTO Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 nazdar..ja som dal tiez domontovat Xenony...obcas vyhodi pri starte chybu ze nema ziarovku a le neostava to v pamaty...jednoducho pipne a ide dalej bez problemu....vypnut som to nenechal lebo ked naozaj odide svetlo nebudes to vediet....sviety to krasne....len tie parkovacky dotoho svietia tu nazltlou farbou..vyzera to k..sky..... dal som na radu chlapca-mechanika ze aby som dl led-diodku....hmm...pekne ..ale hned zahlasil chybu ze nema ziarovku....a este k tomu tie ledky svietili STALE..........aj bez klucika....som kukal ako truuba....dal som ich prec a capil som tam baloniky....modre...casom vyblednu a bude to splivat so Xenonom.... Citovat
AnotherOne Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Ledky svietia kým nezaspí BSI. V tom odkaze čo som dával hore sa to rieši. Citovat
godzilaTO Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 jasne uz som precital.. ale vyzeralo to dobre...teraz s tymi balonikmi na parkovackach je to tiez dobre....... Citovat
backstep Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 sice celkom rad nieco dobastlujem ale neviem ci by som si trufol resit prave svetla ak mam 407micku bez xenonov, nemozu toto prerobit v servise s tym, ze to bude normalne niekam zapisane (technicak?).. Asi to bude o dost drahsie .. len ci je to vobec mozne, nejaka skusenost? pripadna cena? Citovat
AnotherOne Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 V zásade musia byť splnené tri veci aby to šlo - ostrekovače, autoleveling, homologované svetlomety. Potom nie je problém to zapísať. Ale cenovo sa to neoplatí a ani technicky to nemusí byť nič jednoduché, najmä to sledovanie záťaže nápravy. Citovat
backstep Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 skusim sa niekde v servise popytat na to, prakticky objednat diely a dostat ich tam by asi nemal byt taky problem, otazka je kolko budu vsetky tieto nahradne diely stat, aby to nebola taka suma, ze za to mam 407micku aj s xenonmi original Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.