Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V Peugeotu odpojili xenony, kontrolka zhasla a vše je ok, xenony jsem opět připojil a zatím to jde. Ale jejich názor je ten, že se tento problém bude opakovat. Zároven mi nabídli jejich originální sadu za 8000Kč. Slyšel jsem, že existuje nějaké zařízení na odrušení těchto vlivů.

Odesláno

Originálnu sadu xenónov za 8k? Nič také neexistuje. Musel by si meniť komplet svetlá, kde len jedno stojí viac než dvojnásobok tej ceny. To bude nejaká čína za peugeot cenu. A aj tak by ti to bolo nanič bez autolevelingu a ostrekovania.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ahoj, mám namontovaný xenony, ale štve mě že s xenonama svítí i parkovačky. Nevíte někdo jak je vypnout, aby svítili jen když je zapnu a když přepnu na xenony tak aby zhasly?

moc dík za radu

Odesláno

to bych mohl dát ledky nad tím jsem ani nepřemýšlel. Totiž slyšel jsem že to jde nějak vzít kostru z jiných světel a pak by to šlo. Ale nerozumím tomu takže nevim. Ale dík za radu

Odesláno

jasný ty ledky to je lepší nápad, ale znamý mi říkal že mám vzít kostru z nějakýho světla (už si nepamatuju z jakýho) dát tam nějaký přepínač a je to. já tomu vůbec nerozumym takže nevim. Ale ty ledky to je o 1000% lepší:super

Odesláno

Kostra je všade spoločná je jedno či ju berieš spredu, zozadu, zo svetla alebo trúby, je to furt to isté. Netuším ako to myslel. S tým vypínačom to môžeš urobiť jednoducho ale to je riešenie nariť. Proste vyviesť vypínać a ručne vypnúť parkovačky pri zapnutí xenónov. Ale palubný počítač by štekal jedna radosť.

[upravil dne 1.10.2009 AnotherOne]

Odesláno

To si dobrý sebevrah předělávat někde kostru u světel atd. u 407.....vše řídí BSI jednotka a podle mě chceš o ni přijít.....tohle není 120cítka.....:bojim:bojim:bojim

Odesláno

Chlapi oudry má spíš na myslí +napětí než kostru jen špatně poslouchal.

PS.odry s těma ledkama budeš mít problém,palubní pc ti bude hlásit spálenou žárovku

• O 3 týdny později...
Odesláno

nazdar..ja som dal tiez domontovat Xenony...obcas vyhodi pri starte chybu ze nema ziarovku a le neostava to v pamaty...jednoducho pipne a ide dalej bez problemu....vypnut som to nenechal lebo ked naozaj odide svetlo nebudes to vediet....sviety to krasne....len tie parkovacky dotoho svietia tu nazltlou farbou..vyzera to k..sky.....

dal som na radu chlapca-mechanika ze aby som dl led-diodku....hmm...pekne ..ale hned zahlasil chybu ze nema ziarovku....a este k tomu tie ledky svietili STALE..........aj bez klucika....som kukal ako truuba....dal som ich prec a capil som tam baloniky....modre...casom vyblednu a bude to splivat so Xenonom....

Odesláno

sice celkom rad nieco dobastlujem ale neviem ci by som si trufol resit prave svetla :) ak mam 407micku bez xenonov, nemozu toto prerobit v servise s tym, ze to bude normalne niekam zapisane (technicak?).. Asi to bude o dost drahsie .. len ci je to vobec mozne, nejaka skusenost? pripadna cena?

Odesláno

V zásade musia byť splnené tri veci aby to šlo - ostrekovače, autoleveling, homologované svetlomety. Potom nie je problém to zapísať. Ale cenovo sa to neoplatí a ani technicky to nemusí byť nič jednoduché, najmä to sledovanie záťaže nápravy.

Odesláno

skusim sa niekde v servise popytat na to, prakticky objednat diely a dostat ich tam by asi nemal byt taky problem, otazka je kolko budu vsetky tieto nahradne diely stat, aby to nebola taka suma, ze za to mam 407micku aj s xenonmi original :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...