Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si vydělal:( krapet jsem se opřel o loketní opěrku a ta se vylomila, takže něco přes tři tisíce za novou nebo kolem 1500 Kč za takový plastový bazmek co se rozlomil:bacha

Odesláno
Původně zaslal: lamancha

Tak jsem si vydělal:( krapet jsem se opřel o loketní opěrku a ta se vylomila, takže něco přes tři tisíce za novou nebo kolem 1500 Kč za takový plastový bazmek co se rozlomil:bacha

kup si univerzálku http://www.graficar.cz/01473/loketni-operky/univerzalni.html

jsou taky pěkné a mnohem levnější,tak tě to tak nebude mrzet,když se ti ji zase povede zlomit:aut

Odesláno

A to jsi byl v autě sám ? :o:o:o:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

A to jsi byl v autě sám ? :o:o:o:D

jo, nadzvedával jsem se abych vrazil páku na volant, protože jsem byl líný nejdřív vylézt a pak ji tam dát, prostě umělec :D nebo pitomec:aut

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

kup si univerzálku http://www.graficar.cz/01473/loketni-operky/univerzalni.html

jsou taky pěkné a mnohem levnější,tak tě to tak nebude mrzet,když se ti ji zase povede zlomit:aut

Dík, poprosím ženuši aby zlomila i tu druhou:D ale ty opěrky fakt vypadají pěkně...:super

Odesláno

No já sem montoval univerzální do 206tky -> montáge bez problémů, drží to pěkně, nevrže, dá se o to vpohodě opřít...., ale je pravda, že je teď horší přístup k zapínání pásů. Vyřešila by to tak 10cm \"prodlužka\" (samec, samice) - ale jak by to bylo s bezpečností v případě havárky, to nevim.

Odesláno

takže sháním:

00008830TJ SADA MECHANISMU

cena s DPH 1169,67

Nemáte to někdo levněji :-)

mne sa stalo to iste a nahradil som to touto opierkou

post-0-14109600524282_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: stanisko

takže sháním:

cena s DPH 1169,67

noo tiež som na tu opierku pozeral len som si ju nevedel predstavit v reale ako to bude vyzerat a tak som radšej nevymyšlal ale vidim že to nevyzera zle :myslim

PS: a ako si to napokon vyriešil s tým sitom? som neratal že trepnu taku cenu ale napokon suhlasily s tvojou ponukou len teda ked si sa neozval asi si sa na to vykašlal ale v pohodke nič sa nedeje ja som z toho aj tak nič akonemal takže len som chcel pomoct ale tak niekedy to tak chodi :roker

Odesláno

Kdysi jsem tu popsal opravu opěrky, možná se ti to bude hodit.:papa
Odesláno
Původně zaslal: faget1

takže sháním:

cena s DPH 1169,67

noo tiež som na tu opierku pozeral len som si ju nevedel predstavit v reale ako to bude vyzerat a tak som radšej nevymyšlal ale vidim že to nevyzera zle :myslim

PS: a ako si to napokon vyriešil s tým sitom? som neratal že trepnu taku cenu ale napokon suhlasily s tvojou ponukou len teda ked si sa neozval asi si sa na to vykašlal ale v pohodke nič sa nedeje ja som z toho aj tak nič akonemal takže len som chcel pomoct ale tak niekedy to tak chodi :roker

prepac s tym sitom som to napokon vyriesil tak ako sa vravi ze\" ako slepe kura k zrnu \" dostal som zadara od kamarata ktory priviezol 307-ku aj zo sitom

Odesláno

Původně zaslal: faget1

takže sháním:

cena s DPH 1169,67

prepac s tym sitom som to napokon vyriesil tak ako sa vravi ze\" ako slepe kura k zrnu \" dostal som zadara od kamarata ktory priviezol 307-ku aj zo sitom

tak to hej to potom je bez debaty :potlesk:potlesk:super:super:super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...