lamancha Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Tak jsem si vydělal:( krapet jsem se opřel o loketní opěrku a ta se vylomila, takže něco přes tři tisíce za novou nebo kolem 1500 Kč za takový plastový bazmek co se rozlomil:bacha Citovat
peugeotkovic Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Původně zaslal: lamancha Tak jsem si vydělal:( krapet jsem se opřel o loketní opěrku a ta se vylomila, takže něco přes tři tisíce za novou nebo kolem 1500 Kč za takový plastový bazmek co se rozlomil:bacha kup si univerzálku http://www.graficar.cz/01473/loketni-operky/univerzalni.html jsou taky pěkné a mnohem levnější,tak tě to tak nebude mrzet,když se ti ji zase povede zlomit:aut Citovat
Bohumil Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: lamancha Tak jsem si vydělal:( krapet jsem se opřel o loketní opěrku a ta se vylomila, takže něco přes tři tisíce za novou nebo kolem 1500 Kč za takový plastový bazmek co se rozlomil:bacha A to jsi byl v autě sám ? :o:o:D Citovat
tanagy Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Taky přemýšlím o loketní opěrce (klidně neoriginál) Jestli budeš mít nějaké skušenosti s montáží, tak poreferuj Citovat
lamancha Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: Bohumil Původně zaslal: lamancha Tak jsem si vydělal:( krapet jsem se opřel o loketní opěrku a ta se vylomila, takže něco přes tři tisíce za novou nebo kolem 1500 Kč za takový plastový bazmek co se rozlomil:bacha A to jsi byl v autě sám ? :o:o:D jo, nadzvedával jsem se abych vrazil páku na volant, protože jsem byl líný nejdřív vylézt a pak ji tam dát, prostě umělec nebo pitomec:aut Citovat
lamancha Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: lamancha Tak jsem si vydělal:( krapet jsem se opřel o loketní opěrku a ta se vylomila, takže něco přes tři tisíce za novou nebo kolem 1500 Kč za takový plastový bazmek co se rozlomil:bacha kup si univerzálku http://www.graficar.cz/01473/loketni-operky/univerzalni.html jsou taky pěkné a mnohem levnější,tak tě to tak nebude mrzet,když se ti ji zase povede zlomit:aut Dík, poprosím ženuši aby zlomila i tu druhou:D ale ty opěrky fakt vypadají pěkně... Citovat
tanagy Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 No já sem montoval univerzální do 206tky -> montáge bez problémů, drží to pěkně, nevrže, dá se o to vpohodě opřít...., ale je pravda, že je teď horší přístup k zapínání pásů. Vyřešila by to tak 10cm \"prodlužka\" (samec, samice) - ale jak by to bylo s bezpečností v případě havárky, to nevim. Citovat
lamancha Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 takže sháním: 00008830TJ SADA MECHANISMU cena s DPH 1169,67 Nemáte to někdo levněji :-) Citovat
Guest stanisko Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: lamancha takže sháním: 00008830TJ SADA MECHANISMU cena s DPH 1169,67 Nemáte to někdo levněji :-) mne sa stalo to iste a nahradil som to touto opierkou Citovat
faget1 Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: stanisko Původně zaslal: lamancha takže sháním: 00008830TJ SADA MECHANISMU cena s DPH 1169,67 Nemáte to někdo levněji :-) mne sa stalo to iste a nahradil som to touto opierkou noo tiež som na tu opierku pozeral len som si ju nevedel predstavit v reale ako to bude vyzerat a tak som radšej nevymyšlal ale vidim že to nevyzera zle PS: a ako si to napokon vyriešil s tým sitom? som neratal že trepnu taku cenu ale napokon suhlasily s tvojou ponukou len teda ked si sa neozval asi si sa na to vykašlal ale v pohodke nič sa nedeje ja som z toho aj tak nič akonemal takže len som chcel pomoct ale tak niekedy to tak chodi Citovat
yaris1 Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: lamancha Tak jsem si vydělal:( krapet jsem se opřel o loketní opěrku a ta se vylomila, takže něco přes tři tisíce za novou nebo kolem 1500 Kč za takový plastový bazmek co se rozlomil:bacha Kdysi jsem tu popsal opravu opěrky, možná se ti to bude hodit. Citovat
lamancha Odesláno 11. květen 2008 Autor Odesláno 11. květen 2008 Díky za návod, mi se rozlomil ten pohyblivý segment...lpit to nebudu ., koupím asi nový... Citovat
Guest stanisko Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: faget1 Původně zaslal: stanisko Původně zaslal: lamancha takže sháním: 00008830TJ SADA MECHANISMU cena s DPH 1169,67 Nemáte to někdo levněji :-) mne sa stalo to iste a nahradil som to touto opierkou noo tiež som na tu opierku pozeral len som si ju nevedel predstavit v reale ako to bude vyzerat a tak som radšej nevymyšlal ale vidim že to nevyzera zle PS: a ako si to napokon vyriešil s tým sitom? som neratal že trepnu taku cenu ale napokon suhlasily s tvojou ponukou len teda ked si sa neozval asi si sa na to vykašlal ale v pohodke nič sa nedeje ja som z toho aj tak nič akonemal takže len som chcel pomoct ale tak niekedy to tak chodi prepac s tym sitom som to napokon vyriesil tak ako sa vravi ze\" ako slepe kura k zrnu \" dostal som zadara od kamarata ktory priviezol 307-ku aj zo sitom Citovat
faget1 Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: stanisko Původně zaslal: faget1 Původně zaslal: stanisko Původně zaslal: lamancha takže sháním: 00008830TJ SADA MECHANISMU cena s DPH 1169,67 Nemáte to někdo levněji :-) mne sa stalo to iste a nahradil som to touto opierkou noo tiež som na tu opierku pozeral len som si ju nevedel predstavit v reale ako to bude vyzerat a tak som radšej nevymyšlal ale vidim že to nevyzera zle PS: a ako si to napokon vyriešil s tým sitom? som neratal že trepnu taku cenu ale napokon suhlasily s tvojou ponukou len teda ked si sa neozval asi si sa na to vykašlal ale v pohodke nič sa nedeje ja som z toho aj tak nič akonemal takže len som chcel pomoct ale tak niekedy to tak chodi prepac s tym sitom som to napokon vyriesil tak ako sa vravi ze\" ako slepe kura k zrnu \" dostal som zadara od kamarata ktory priviezol 307-ku aj zo sitom tak to hej to potom je bez debaty :potlesk:super:super:super:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.