Creams Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Creams Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Creams Tak když už všichni A Ty jsi na tý fotce kde? Určitá část fotky je totiž hodně zajímavá Která ? Tahle ? Koukej to zaostřit :D:D To je z TEL na transmission jsem nefotil nedali mi akreditaci zítra jedu do Bratislavy na Paul Van Dyka a tam akre mám a přítelkyně jede jako redaktorka :-D Citovat
Driver Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: Geri007 KoudaK: tak si nas nekdy najdi na nejakym srazu:-))))) myslim, ze letos bude stanek GT videt na mile daleko :super:aut:D:D:D Navrhuji postavit stánek Peugeot Clubu hned vedle..... Citovat
.mycTD Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 vedle byva daleko, je treba squatovat primo pod altanem Citovat
Ravel Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 tak to jsem já v kanclu moje drahá manželka + pes (foceno někdy 05/08, ještě ve 406) náš pes je magor Pokud nespí na palubce, leze mezi krk a opěrku Citovat
Petra XSI Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Jéééé, já Tě vidím ve slunečních brýlích manželky....... Náš pes je stejnej magor, na palubku se teda nevejde, ale na ramenou takhle klidně i usne. Citovat
Ravel Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: Petra XSI Jéééé, já Tě vidím ve slunečních brýlích manželky....... Náš pes je stejnej magor, na palubku se teda nevejde, ale na ramenou takhle klidně i usne. foceno na dálnici, ale jak je vidět stále koukám na cestu a přitom fotim Citovat
Geri007 Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Geri007 KoudaK: tak si nas nekdy najdi na nejakym srazu:-))))) myslim, ze letos bude stanek GT videt na mile daleko :super:aut:D:D:D Navrhuji postavit stánek Peugeot Clubu hned vedle..... Ja myslim, ze no problemo.... GT ma prevazne vzdy stani rezervovane - nebo se o to snazime:Dtak se kolem nejakej ten flicek asi najde...hih..... :aut:super Citovat
P.avel Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: jarajarda Foto by Marlin- luštím \"speciální\" zrcadlový itinerář.... kecá...!!! prohlíží se jak vypadá Citovat
budvar Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Bůďa po setkání s panem Hoegaardnem v bečkové delagaci Citovat
dzana.m Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 taky trošku společensky unavenej:D:D:D Citovat
dzana.m Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 :D nejak mi tam nejde vložít obrázek tak asi nic [upravil dne 16/3/09 dzana.m] Citovat
mindwipe Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 hmm.. dlho som premyslal, ci sem dat fotku alebo nie.. kedze som tu jeden z najmladsich, ak nie najmladsi.. no ale tak co uz.. takze tu som ja (v okuliaroch), s kolegynou a sefom z jaskyne: a tu zasa odzadu, aby ste si vedeli predstavit tu moju nesmiernu \"vysku\" a ze preco mam tolko miesta v 206 ked soferujem :) : [upravil dne 16/3/09 mindwipe] Citovat
Marlin Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: mindwipe a tu zasa odzadu, aby ste si vedeli predstavit tu moju nesmiernu \"vysku\" a ze preco mam tolko miesta v 206 ked soferujem :) : [upravil dne 16/3/09 mindwipe] si rikam, kdo me fotil zezadu a proc mam dlouhe vlasy. A pak mi doslo ze mame jen stejnou bundu [upravil dne 20/8/2009 Béďa] Citovat
.mycTD Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 ...navic tenhle nestoji po kolena v blate Citovat
Medvěd Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: Marlin ...ale chysta se skocit z te skaly že by nějaké účtování se svědomím??? Citovat
mindwipe Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 ale kdezee... to len nad dedinkou kde byvam, je taka skala, a tak z casu na cas sa tam vydame nieco pofotit.. nastastie som este nezazil, zeby odtial niekto skakal.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.