Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V servisboxe mi to vyhadzuje ceny v eurách a napr. pri olejovom filtrim mám cenu cez 500eur. Dúfam, že toľko nestojí. Alebo je tam len zlá mena a ceny sú v SKK? Krajinu mám nastavenú správne ako SK.

Dá sa zistiť cena toho voliteľného originálneho príslušenstva na servisboxe? Vďaka.

Odesláno

Lenže on stojí toľko teraz!

A ani o 8-10 rokov si nebudem objednávať jeden elektrón keď za tú cenu môžem mať celú sadu 18\'\' len preto, že to je značka. Len mi nepovedz, že ti vyhovujú ceny origo peugeot dielov :bacha.

[upravil dne 4.5.2008 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

A ani o 8-10 rokov si nebudem objednávať jeden elektrón keď za tú cenu môžem mať celú sadu 18\'\' len preto, že to je značka. Len mi nepovedz, že ti vyhovujú ceny origo peugeot dielov :bacha.

Ono jak který,já si teď objednával v auto kelly čidlo otáček na 406 a cena je podle servisboxu ještě o pár korun lacinější,ohledně těch disků origo bych ho koupit nešel,podstatně lacinější najdeš všude
Odesláno

to ma zarazilo tiez tie ceny na servisboxe su v slovenskych korunach len namiesto SK,- je tam euro. Myslim si to lebo nejake ceny nahradnych dielov viem zo servisu a suhlasia so servisboxom:papa

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Zkus se někde zeptat z praxe jak kvalitní je 18\" kolo za 3-4 000 kč (sk), jak se vyvažuje nové , za rok, za 2 roky. Je to z blata.

Odesláno

Milhaus, tebe uz preskocilo.

Za 10 000 SK kupis OZ alu kolo najnovsej serie v 18 kovom prevedeni. Peugeotove kola sa ani kvalitou a duplom nie tvarom s OZ nemozu ani porovnavat. Nehovoriac o tom ze take MOMO racing ktore kvalitou tiez nezaostavaju kupis za 5 - 6 000k kus.

Keby aj kupil kola za 3600 kus, pozri si vyslednu cenu = 14 400SK . Ked by aj kupil 3 sady, tj 12 kol tak by ho to vyslo na 43 200, zakial peugeotacke by vysli 44 000SK. Aj keby ich mal kazde 4 roky vymenit sa viac oplatia kupit.

Vole.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...