Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky,zfravím příznivce.

Před 14 dny jsem koupil 206 1.6 16V XS H Combi a chtěl bych se zeptat,jestli nemáte někdo zkušenost s koupí alarmu,chtěl bych nějaký obyč alarm,servis mi nabídl za 11 200,- to se mi zdá trošku mooc :roll

Odesláno

TO Georg7: Zaujímavý postoj k ochrane majetku. Poisťovňa nevyžadovala žiadne zabezpečovacie zariadenie? Ak ti to auto niekedy ukradnú tak zistíš ake problémy sú s tým spojené a tie prísľuby poisťovne sú iba čiastočné.

TO NO3IA: Alarmy sa dajú kúpiť i lacnejšie. V princípe stačí aby mal dverné spínače a otrasové čidlo. Záleží na tom ako si to auto ceníš a koľko si ochotný do neho investovať. Žiadny alarm nezabráni v krádeži. Profící to auto ukradnú i tak. To čo získaš je čas na reakciu a informáciu že s tvojim autom sa niečo deje.

Neexistuje 100%ne spoľahlivý spôsob ochrany auta pred krádežou. Všetky iba viac alebo menej komplikujú a predlžujú čas krádeže .

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

:xvul Som videl ako Mr. Bean berie so sebou volant - to mi pripadá ako 100%. Pochybujem, že zlodej so sebou nosí náhradný :D

SUPER NAPAD :D:D:D

Odesláno

:xvul Som videl ako Mr. Bean berie so sebou volant - to mi pripadá ako 100%. Pochybujem, že zlodej so sebou nosí náhradný :D

:D:D Prípadne ešte i kolesá aje to na 110% :D

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

:D:D Prípadne ešte i kolesá aje to na 110% :D

a ked to nalozia na odtahovku,tak nepomožu ani tie kolesa:bacha

predsa je lepšia ta poisťovňa:super

Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

Ahojky,zfravím příznivce.

Před 14 dny jsem koupil 206 1.6 16V XS H Combi a chtěl bych se zeptat,jestli nemáte někdo zkušenost s koupí alarmu,chtěl bych nějaký obyč alarm,servis mi nabídl za 11 200,- to se mi zdá trošku mooc :roll

tak ako písal pastorek, dverne čidla,prípadne od svetla v interieru + otrasove čidlo zapojiť Pager cena s montážou cca 2000 - 2500.-

http://www.dstechnik.cz/radiovy-pager/beeper-2000-dalkovy-prenos-poplachu-686.html?qkk=ac

Odesláno
Původně zaslal: Georg7

To Pastorek:

U nas je to vsechno dane smluvnim vztahem. Nemusime se tedy spolehat na sliby.

Zmluvný vzťah je pekná vec ak obsahuje presné čísla. Ešte som nevidel poistnú zmluvu kde by bolo konkrétne napísané napríklad akým spôsobom a akým percentom vyrátajú amortizáciu, ako zarátajú zhodnotenie vozidla, podľa čoho vyrátajú okamžitú hodnotu a podobne. To sú všetko také gumové hodnoty že pri poistnom plnení sa budeš diviť ako k tým číslam prišli. Dvojnásob to platí pri odcudzení vozidla.

Píšeš o poistení vozidla v hodnote 135 000. Tá hodnote je aká? Toľko si zaň zaplatil, bola to trhová cena, hodnotil to súdny znalec, na takej sume ste sa dohodli?

Nakoniec taká perlička. Aký je rozdiel medzi hodnotou vozidla, vzniknutou škodou a výškou poistného plnenia?

Týmto všetkým som nechcel povedať aby ste sa všetci vykašlali na poistenie, že je to blbosť. To nie. Poistenie je dobrá vec, ale rieši následky. Zabezpečovacie zariadenia aktívne znižujú možnosť vzniku škody.

Odesláno

Aký je rozdiel medzi hodnotou vozidla, vzniknutou škodou a výškou poistného plnenia?

Pral bych si, aby se tyto 3 polozky rovnaly jedne castce. Posledni z nich je snizena o spoluucast.

Logicky by vznikla skoda mela byt stejna jako cena vozidla.

Ale jiste mas pravdu, ze se pojistovna bude vykrucovat jak bude moct.

A s poslednim odstavcem samozrejme take nejde nesouhlasit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...