rimmer Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Voda je pri nízkom napätí izolant, problémom je vysoké napätie u benzínov. Vadiť to asi bude aj riadiacej elektronike kde pri digitálnom signále s vyššou frekvenciou môže spôsobiť problémy aj keď kdesi na nete som videl bežať PC ponorený vo vode (okrem zdroja samozrejme). Dôležité je po umytí motor dobre zohriať aby prípadná vlhkosť v konektoroch pôsobila čo najkratšie. co to placas, jaky izolant...obycejna voda vede proud velmi dobre, jenom pri nizkych napetich zde netece takovy proud, coz je ale jedno, pac moderni elektronika velke proudy nepotrebuje a veskera cidla jsou ovlivnena kdyz maji mokry konektor atp. A to PC bylo ponorene do destilovane vody, ktere vede proud minimalne, nebo temer vuber, coz je docela rozdil. To jen tak bokem, 2.1TD mechaniku v 605 jsem myl se zakrytym alternatorem parni vapkou a vcelku v pohode, bez problemu, ostatne zadna elektronika nebo neco jineho tam motor neridi, takze se nemohlo ani co poskodit. A ty rady vzit auto pekne rucne hadrikem...to muzete udelat tak max. u benzina, de mate v motory diry a prostor tam neco rukou delat, ale vetsina naftaku, konkretne treba muj nema kolem motoru vubec misto se vtom hrabat a muzu tak maximalne nalestit parohy sani a hadice od intercooleru Citovat
khoobo Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Ja som umyval Arvou a striekal Wapkou asi 2 tyzdne dozadu. 106 1.4 benzin. Nastartovanie a ostatne veci bez problemov, na 1. pokus. Tiez som sa trochu bal ale v pohode... Este sa akurat chstam postriekat konektory nejakym Kontoxom alebo niecim podobnym.... Citovat
AnotherOne Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: AnotherOne Voda je pri nízkom napätí izolant, problémom je vysoké napätie u benzínov. Vadiť to asi bude aj riadiacej elektronike kde pri digitálnom signále s vyššou frekvenciou môže spôsobiť problémy aj keď kdesi na nete som videl bežať PC ponorený vo vode (okrem zdroja samozrejme). Dôležité je po umytí motor dobre zohriať aby prípadná vlhkosť v konektoroch pôsobila čo najkratšie. co to placas, jaky izolant...obycejna voda vede proud velmi dobre, jenom pri nizkych napetich zde netece takovy proud, coz je ale jedno, pac moderni elektronika velke proudy nepotrebuje a veskera cidla jsou ovlivnena kdyz maji mokry konektor atp. A to PC bylo ponorene do destilovane vody, ktere vede proud minimalne, nebo temer vuber, coz je docela rozdil. To jen tak bokem, 2.1TD mechaniku v 605 jsem myl se zakrytym alternatorem parni vapkou a vcelku v pohode, bez problemu, ostatne zadna elektronika nebo neco jineho tam motor neridi, takze se nemohlo ani co poskodit. A ty rady vzit auto pekne rucne hadrikem...to muzete udelat tak max. u benzina, de mate v motory diry a prostor tam neco rukou delat, ale vetsina naftaku, konkretne treba muj nema kolem motoru vubec misto se vtom hrabat a muzu tak maximalne nalestit parohy sani a hadice od intercooleru Pláca tu niekto iný. Odpor WAPkovej vody je určite v megaohmoch čo pri dvanástich voltoch znamená prúd v mikroampéroch. Žiadne čidlo v aute nemá takú citlivosť. Problém je keď pôsobí dlhšie a kontakty zhrdzavejú a tým sa zvýši prechodový odpor a tým aj údaje hlásené čidlom. Ak si prečítaš môj príspevok ešte raz, je tam uvedené že elektronike to môže spôsobiť problémy. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Suhlasim s ANOTHER ONE, pri tak nizkych napetiach a odporu vody, je prud prenasany v mikroamperoch, co ziadnemu cidlu neublizi. Konec koncov, umyvam motor vapkou stale, dostava sa to na vsetky koenktory, a ziadnemu sa nic nestalo. Staci potom raz za cas povytahovat vsetky konektory v motorovom priestore co vidis, vyscstit ich a nastriekat s nejakym wdckom ... Potom ty nic nezhrdzavie a motor je ako obrazok. Treba len hlavne zakrit ten alternator. I v peugeot manuale pisu ze motor auta je mozne umyt wapkou, ale treba zakrit alternator a motor musi byt studeny ... Pokial chalan nebude sprosty, a nebude s tou vapkou striekat na konektory vo vzdialenosti 10 - 20 CM, tak sa nic nestane.... Citovat
pastorek Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Keby boli motory áut tak chúlostívé na vodu ako tu niektorý uvádzate, tak by sme jazdili iba za sucha. Pri rýchlejšom prejazde po kaluži dostane motor takú dávku vody že, podľa niektorých, by mal ihneď skolabovať. Vôbec ste si nevšimli že elektrika pri motore je chránená proti striekajúcej vode? Vodotesné konektory, fumové krytky, ochranné vaky. Tej ktorá chránená nieje voda neublíži. Jedno umytie určite nespôsobí toľko korózie ako 10 minútová jazda v zime po chemicky ošetrenej ceste. Problém sa môže vyskytnúť jedine nastriekaním vody do sania a pri starých benzínových motoroch na vysokom napätí. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Keby boli motory áut tak chúlostívé na vodu ako tu niektorý uvádzate, tak by sme jazdili iba za sucha. Pri rýchlejšom prejazde po kaluži dostane motor takú dávku vody že, podľa niektorých, by mal ihneď skolabovať. Vôbec ste si nevšimli že elektrika pri motore je chránená proti striekajúcej vode? Vodotesné konektory, fumové krytky, ochranné vaky. Tej ktorá chránená nieje voda neublíži. Jedno umytie určite nespôsobí toľko korózie ako 10 minútová jazda v zime po chemicky ošetrenej ceste. Problém sa môže vyskytnúť jedine nastriekaním vody do sania a pri starých benzínových motoroch na vysokom napätí. ä :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Bravo, pekne povedane, seci to tu s tym prehanate. Pokial sa nemylim, tak prejazdami cez kaluze mam vodu az na prednej kapote auta (zvnutra) takze to tak neprehanajte ... Citovat
jozefsv Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: pastorek Keby boli motory áut tak chúlostívé na vodu ako tu niektorý uvádzate, tak by sme jazdili iba za sucha. Pri rýchlejšom prejazde po kaluži dostane motor takú dávku vody že, podľa niektorých, by mal ihneď skolabovať. Vôbec ste si nevšimli že elektrika pri motore je chránená proti striekajúcej vode? Vodotesné konektory, fumové krytky, ochranné vaky. Tej ktorá chránená nieje voda neublíži. Jedno umytie určite nespôsobí toľko korózie ako 10 minútová jazda v zime po chemicky ošetrenej ceste. Problém sa môže vyskytnúť jedine nastriekaním vody do sania a pri starých benzínových motoroch na vysokom napätí. ä :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Bravo, pekne povedane, seci to tu s tym prehanate. Pokial sa nemylim, tak prejazdami cez kaluze mam vodu az na prednej kapote auta (zvnutra) takze to tak neprehanajte ... to viete chlapci,keby som mal taky miniaturny motor ako vy tak si ho mozno umyjem.ale v mojom pripade nie je kde pod kapotou vopchat ruku , takze mam z vasich rad ze netrafim elektriku velke obavy. aby ste z toho raz neboli prekvapeny ked po umyti nenatocite auto.staci vlhko na cievke a pod. a uz to pojde ako traktor a nie ked tam narvete vodu.raz som ostal stat dva dni po umyti motora.druhy krat v zaplavach ked som vletel do velkej vody tak mi to skoro zdochlo a dalsich 20 km som to ledva rozchodil.asi na tom nieco bude ze voda skodi. no a najlepsie je mat motor cisty ako sklo a potom nie je potreba umyvat motor - tod moj pripad:aut Citovat
ozzy56 Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Máš pravdu jozefsv--pozná to každý,kdo s autem od vapky neodjel........ Citovat
pastorek Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 To jozefsv. Keď dva dni čakáš až ti uschne motor a nevieš si utrieť cievku a káble tak sa nedivím že sa bojíš ten motor umyť. Tam platí iba jediné - neumývať. To ozzy1956. Podľa tvojich príspevkov na tomto fóre by som čakal že taká prkotina ako mokrý motor ti nemôže robiť problém. Som prekvapený. Takže je záver jednoduchý. Kto sa bojí alebo nevie utierať handrou, ten nech motor neumýva. Ostatný môžeme. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 To pastorek Mi se to naštěstí nestalo,jezdím roky jen s dieselem,ale umím se vžít do pocitů těch,co neodjeli..... Citovat
jozefsv Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Původně zaslal: pastorek To jozefsv. Keď dva dni čakáš až ti uschne motor a nevieš si utrieť cievku a káble tak sa nedivím že sa bojíš ten motor umyť. Tam platí iba jediné - neumývať. To ozzy1956. Podľa tvojich príspevkov na tomto fóre by som čakal že taká prkotina ako mokrý motor ti nemôže robiť problém. Som prekvapený. Takže je záver jednoduchý. Kto sa bojí alebo nevie utierať handrou, ten nech motor neumýva. Ostatný môžeme. otvor si kapotu od 3,0 a som zvedavy kde budes handrou utierat motor.rozoberat vsetky dekle atd nemam nikdy v plane,nemam na to cas.vezmem si druhe auto a idem.akurat ma to stoji neprijemnu skusenost. nebojim sa umyvat motor,ale naco by som to robil ked zo spodu je dekel,olej nikde netecie a vsetko je ciste. ked si to vezmes celkovo,tak naco je dobre umyvat motor? Citovat
sana Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 asi pre dobry pocit alebo tim ktory nemaju auto 5rokov stare Inak nic v zlom ale sa divym aky si si isty ze mas motor cisty Ked ako pises je tam plno deklov a pod. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Naco umyvat motor ? Ani mne nic netecie ale nemas s toho dobry pocit ? Nepotesis sa ked prides niekam do servisu, otvria ty kapotu a zbadaju krasny cisty motor ? Ja neviem, podla mna to patri k udrzbe. A nikto nehovoril, aby si si motor umyval ty, ty si mozes pretret dekle handrickou a hotovo ... Tu sa bavime o \"beznych\" motoroch ktore tu ma vecsina uzivatelov, a ktore su neni ako tvoj... Citovat
Majar Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Naco umyvat motor ? Ani mne nic netecie ale nemas s toho dobry pocit ? Nepotesis sa ked prides niekam do servisu, otvria ty kapotu a zbadaju krasny cisty motor ? Ja neviem, podla mna to patri k udrzbe. A nikto nehovoril, aby si si motor umyval ty, ty si mozes pretret dekle handrickou a hotovo ... Tu sa bavime o \"beznych\" motoroch ktore tu ma vecsina uzivatelov, a ktore su neni ako tvoj... :superMě tam třeba něco teče ale bez mytí to nezjistím ! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 No to je inac dalsi dovot. Ked mi tiekol olej s tesnenia pod hlavou, bez wapky by som to nezistil. Bol zasrany komplet motor od vrchu dole. Vyumival som ho, a po par kilometroch som uz videl, co je vadne... Keby som to wapku nestrekol, tak by som len rozmyslal co moze byt zle... Citovat
slavco25 Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 V servise bezne umyvam motorovy priestor. Obcas sa stalo, hlavne na starsich autach s rozdelovacom, ze auto nechytlo Stacilo rozdelovac utriet zvnutra a auto v pohode nastartovalo, Nebola tam sice voda, iba sa to mierne orosilo. Nafotim svoj agregat po umyti, proste vyzera ako novy. Kazdy zakaznik je upovedomeny, ze umyvanie motora ide na jeho zodpovednost. Pouzivam svajciarsku chemiu robenu presne na urcite ukony v umyvani. Je to rozdelene na motory, karoseriu, interier, kozu atd. Je ale zaujimave, ze to nestoji velke peniaze a ucinnost je viac ako vynikajuca. Na karoseriu pouzivam aktivnu penu rozrobenu do tlakoveho rozprasovaca, staci tym auto nastriekat, pockat par minut a splachnut wapkou. Ta pena vyzera ako pena na holenie, taka je husta. Riedi sa to pomerom 1:30, teda s jednym litrom ziskam 30 litrov roztoku s ktorym umyjem 5-6 aut. Cenovo to celkovo vyjde mozno na 100,- korun Vysledok? ako keby ste auto umyvali hubou, proste ziadna spina a to za par minut bez driny a hlavne bez skrabancov. Na umyvanie motora pouzivam dalsi pripravok, ktory sa riedi 1:10 Ten pripravujem v obycajnom rucnom rozprasovaci. Na jeden agregat spotrebujem cca 0.5l nariedeneho roztoku. Necham posobit mozno 10 minut, viac znecistene plochy narusim stetcom. Po umyti je blok motora a vsetky zliatinove casti krasne leskle ako vylestene, hadice su cierne, plasty tiez. Po vyschnuti ostavaju plasty leskle. Ak budem mat zajtra cas tak sem hodim foto umyteho motora. nasiel som nieco na youtube ako to vyzera pri umyvani aktivnou penou. NO az teraz pozeram to video cele, ze oni to auto este pucuju rucne, ja to nepotrebujem, staci iba oplachnut vodou este jeden odkaz na podobnu chemiu: http://www.autolesk.sk/ukazky_mot.php# [upravil dne 20.6.2009 slavco25] [upravil dne 20.6.2009 slavco25] [upravil dne 20.6.2009 slavco25] Citovat
AnotherOne Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Čo je to za chémiu, dá sa to bežnému smrteľníkovi niekde zohnať? Citovat
slavco25 Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Čo je to za chémiu, dá sa to bežnému smrteľníkovi niekde zohnať? no da, ale sa to predava v 25 litrovych kanistroch a to nespotrebujes do konca zivota pri jednom aute [upravil dne 20.6.2009 slavco25] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.