Kdo Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Původně zaslal: Algol ... a neřídit se předpisy, které ve slabé chvilce mezi panáky vymyslel nějaký náš zákonodárce... Bez komentáře. Co k tomu říct? Citovat
raydowe Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Původně zaslal: Algol Pravděpodobně někteří jedinci nepochopili, že dotyčný byl vyfocen na ZNAČCE mezi POLI, kde je svou 83 km/h nebezpečný leda zajícům a bažantům, kdežto NĚKDO sroloval ve městě 3 aua při 120 km/h a to je dle mě setsakra velký rozdíl...proboha lidi, zkuste myslet za volantem a neřídit se předpisy, které ve slabé chvilce mezi panáky vymyslel nějaký náš zákonodárce...pokud by tohle změřili ve městě, sklapnu uši a přemýšlím o sobě, ale pokud by se mi stalo totéž co pisateli, šel bych do debaty...stejně jako nevidím důvod se plazit 50 v intravilánu mezi poli, stejně nevidím důvod jet 30 na 3 kilometrovým úseku se stavebními pracemi, kde se týden nic nehlo a je neděle...a nezlobte se na mě, ale tahat do toho jeho víru, ač ateista, mi připadá poněkud jo, ludi s podobnym nazorom je plny cintorin. najvacsia chyba je si mysliet, ze ta znacka je tam uplne z nezmyselneho dovodu. Neprajem ti, aby si ten dovod niekedy zazil na vlastnej kozi. Su useky castych dopravnych nehod. Kde to vyzera za nromalnych podmienok bezpecne. ale staci hustejsi provoz alebo porsane a podmienky su uplne inde. A preto sa tam davaju podobne znacky. tot moj nazor Citovat
pastorek Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Odhliadnuc od všetkého, čo tu bolo napísané, chápem že ťa štve tá pokuta. 2000 sk nieje pre rodinu malý peniaz. Musíš uznať že si urobil chybu a zaplatil za ňu. Vlastne si chyby urobil tri. 80 v obci, 120 mimo obce a nedával si pozor. Tý policajti si vážne iba robili svoju robotu. Predpisy o rýchlosti sú také ako sú. Dá sa im vytknúť že to bolo zákerné ale aj tak legálne. S touto skúsenosťou pôjdeš nabudúce pomalšie , takže výsledný efekt bol prevýchovný. Citovat
Rebik Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 No já si hlavně myslím, že obec je \"zastavěné\" území označené příslušnou značkou, takže na ježdění padesátkou v polích seru a nechal bych se klidně předvolat do správního řízení....,. Citovat
Rebik Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 ZÁKON o provozu na pozemních komunikacích §2 - Vymezení základních pojmů Pro účely tohoto zákona .......... obec je zastavěné území, jehož začátek a konec je na pozemní komunikaci označen příslušnými dopravními značkami; na účelových komunikacích se značky neosazují, Citovat
Matuska Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Jak bylo řečeno: \"Su useky castych dopravnych nehod. Kde to vyzera za nromalnych podmienok bezpecne. ale staci hustejsi provoz alebo porsane a podmienky su uplne inde. A preto sa tam davaju podobne znacky\". Ano, ale někde to je kvůli bezpečné ranní jízdě dojiček do kravína...........a kravín už 15 let nefunguje! Tím chci říci, že jsme se všichni naučili pochybovat o opodstatněnosti značek (nebo o chybějícím ukončení omezení rychlosti). A je jasné proč. Každý z nás to zažívá skoro denně. A tak se postaví radar na čtyřproudovce, která při kolaudaci nedostala statut silnice pro motorová vozidla - kvůli odpočívadlům. To bych chtěl vidět, kdo pojede 90. To je pak \"vejvar\" [upravil dne 3.5.2008 Matuska] [upravil dne 3.5.2008 Matuska] Citovat
Algol Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 To kdo: no mohls zkusit k tomu něco říct, třeba bych pak znal tvůj názor...takhle je to jenom plácnutí do vody... To raydowe: cesta mezi poli NENÍ zastavěné území ani intravilán, jaký je rozdíl dle tvé logiky mezi cestou v poli před značkou a za značkou? Policajta u školky a školy nevidíš, ale vybírat v polích, to by šlo....byl jsem od přírody vybaven jedním kouskem mozku a proto si dovoluji nehýkat se stádem, jak nám to pěkně zákonodárci řídí a taktéž si dovoluji pochybovat o logičnosti neukončených omezovacích značek, o práci na silnici, kde se 14 dní nic neděje, atd...dovolil jsem si snad moc? [upravil dne 3.5.08 Algol] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.