Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,

koupila jsem Peugeut 406 break 1,8i 1998, nemam s nim zkusenost. Doted jsem ridila diesely (oktavka 1,9 Tdi)

jake otacky jsou idealni, jak to auto ridit, kdy radit?

Auto je tichy a podle zvuku to nepoznam. Poradite nekdo, jak se mam k tomu autu chovat jako ridic?

Diky predem.

Hanka

Odesláno

u tohodle motoru je optimum brano z pohledu spotreba paliva / odezva motoru kolem 2500, pokud chces zivejsi reakci motoru, je treba podradit aby mel tak 3600 a pak zacne celkem slusne tahnout, pokud je cisty vzduchovy filtr, bez problemu tahne az k 5500 otackam

Odesláno

Hlavně doporučím vyšší otáčky motoru oproti Octavii TDi,nafťák snáší podtáčení mnohem lépe,než benzínový motor.Takže přidej kolem 1000 otáček k tomu,co jsi jezdila v Octávii a Pežot bude spokojen.

Jinak vítej v klubu :papa

[upravil dne 30/4/08 ozzy1956]

[upravil dne 1/5/08 ozzy1956]

Odesláno

Neboj toto je Peugeot, ten ta nauci sam.

Oproti Oktavke je pohodlnejsi, ale zase na manevrovanie je dlhsi, cez Octavku je zase do zadu horsi vyhlad.

Ako pisu kolegovia, je to benzin a hlavne 16V, tie maju na poriadnu jazdu radsej vyssie otacky, ale kludne stym mozes jazdit aj na nizsich otackach, bude to lenivejsie, ale jazdit to bude dostacujuco.

Spotreba oproti octavke samozrejme vacsia, kedze ide o porovnanie turbodiesela a vysokootackoveho benzinu.

Inak prajem vela stastnych km s francuzom a aby si co nacastejsie navstevovala sekciu POKEC a nie sekciu SERVIS.:D

Odesláno

tak jsem ho dneska projela...super. Jaka je spravna provozni teplota? Po hodine poklidne jizdy kolem Prahy mi ukazuje neco malo pres 70 stupnu. Je to v poradku?

Odesláno
Původně zaslal: hanb

tak jsem ho dneska projela...super. Jaka je spravna provozni teplota? Po hodine poklidne jizdy kolem Prahy mi ukazuje neco malo pres 70 stupnu. Je to v poradku?

Motor by měl mít 80-90 stupňů.Čím nižší teplota,tím větší opotřebení a spotřeba.

Guest servisman
Odesláno

ono jak se to vezme mne ukazoval teploměr 75 ,ale skutečnost byla vyšší asi 87.

Jinak některým po výměně termostatu pak teplota ukazovala víc.

Odesláno

Problém môže byť aj iný tip termostatu, ak ho niekto menil pred tebou.

Sú termostaty, ktoré spínajú pri 70 stupnov, ale aj 75, 80, 85 ci 90.

Hlavne je to pri neoriginalnych dielcoch vzdy loteria ako bude termostat fungovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...