Guest puce Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Chtěl bych poprosit nemá-li někdo návod jak rozdělat středový panel. Zřejmě z odněkud něj se mi ozývá někdy při akceleraci a někdy při dobrždění, občas na nerovnostech takové cvakání kovového chrakteru, které bych přiovnat k narážení nějakého předmětu do kovové tyčky. Je to sice taková blbost ale vadí mi a nechci jet s každou prkotinou do drahého service... Citovat
AnotherOne Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Určite je to z panelu? Mne ťuká niečo podobne ale niekde zo zadu. [upravil dne 30.4.2008 AnotherOne] Citovat
Guest puce Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Tak jsem vylučovací metodou přišel na to že cvakání pochází ze zapnutých bezpečnostních pásů. Musí se jimi trochu zatáhnout a nebo naopak stlačit a pak to necvaká - nevíte jestli jde ten machanismus nějak rozebrat? Citovat
petertn1 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: puce Tak jsem vylučovací metodou přišel na to že cvakání pochází ze zapnutých bezpečnostních pásů. Musí se jimi trochu zatáhnout a nebo naopak stlačit a pak to necvaká - nevíte jestli jde ten machanismus nějak rozebrat? Ja pocujem od pasov presne to iste:nevim Citovat
407407 Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Treba si to v servise dat vymenit. V Peugeote vedia o tejto zavade, uz monutju nove uchyty bezpecnostnuch pasov, ktore su o nieco vyssie a uz to nepuka. So starymi nic nevymyslite. Ahojte Citovat
Francouz_407 Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Já mám podobný problém, je to takové praskání vzadu když jedu po hrbolech, jako kdyby byla skřížená kastle ale je to hloupost. Mě to připadá ze střechy, nebo u okýnek Citovat
AnotherOne Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Presne mne robí to isté - akoby pnutie karosérie, také ťukotanie vpravo vzadu niekde od stĺpika s airbagom. Akurát viem, že to NIE SÚ dvere, sedadlá, pásy, zadné plato, zadné brdové svetlo, prívod paliva pod pravým zadným podbehom. [upravil dne 9.6.2008 AnotherOne] Citovat
Francouz_407 Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 a přišel jsi na něco? Vím že to dělá hodně lidem, je to nějaká vada? Ale odkud Citovat
AnotherOne Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Chystám sa na ten stĺpik s arbagom, zatiaľ som ho mal kryt len odchýlený a rukou som skúšal bag, nič sa tam nehýbe. V inom vlákne som sa pýtal, či môže niečo ťukať v bagu, nikto však neporadil. Tebe to tiež robi sprava? Citovat
Francouz_407 Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 řekl bych že z obou stran, myslíš airbagy nahoře? Citovat
AnotherOne Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Myslím ten bočný stĺpik pri vrchu zadných sedadiel. Je tam nápis Airbag. Mám sedan, ak máš SW môže to tam vyzerať ináč. Citovat
Francouz_407 Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 mám sedan, už vím který myslíš, taky jsem nato koukal ale nic jsem nenašel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.