Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cvakání někde ve středovém panelu

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych poprosit nemá-li někdo návod jak rozdělat středový panel. Zřejmě z odněkud něj se mi ozývá někdy při akceleraci a někdy při dobrždění, občas na nerovnostech takové cvakání kovového chrakteru, které bych přiovnat k narážení nějakého předmětu do kovové tyčky.

Je to sice taková blbost ale vadí mi a nechci jet s každou prkotinou do drahého service...:myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem vylučovací metodou přišel na to že cvakání pochází ze zapnutých bezpečnostních pásů. Musí se jimi trochu zatáhnout a nebo naopak stlačit a pak to necvaká - nevíte jestli jde ten machanismus nějak rozebrat?

Odesláno
Původně zaslal: puce

Tak jsem vylučovací metodou přišel na to že cvakání pochází ze zapnutých bezpečnostních pásů. Musí se jimi trochu zatáhnout a nebo naopak stlačit a pak to necvaká - nevíte jestli jde ten machanismus nějak rozebrat?

Ja pocujem od pasov presne to iste:nevim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Treba si to v servise dat vymenit. V Peugeote vedia o tejto zavade, uz monutju nove uchyty bezpecnostnuch pasov, ktore su o nieco vyssie a uz to nepuka. So starymi nic nevymyslite.

Ahojte

• O 2 týdny později...
Odesláno

Presne mne robí to isté - akoby pnutie karosérie, také ťukotanie vpravo vzadu niekde od stĺpika s airbagom. Akurát viem, že to NIE SÚ dvere, sedadlá, pásy, zadné plato, zadné brdové svetlo, prívod paliva pod pravým zadným podbehom.

[upravil dne 9.6.2008 AnotherOne]

Odesláno

Chystám sa na ten stĺpik s arbagom, zatiaľ som ho mal kryt len odchýlený a rukou som skúšal bag, nič sa tam nehýbe. V inom vlákne som sa pýtal, či môže niečo ťukať v bagu, nikto však neporadil. Tebe to tiež robi sprava?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...