wojto33 Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 je to motor 2.0 HDI 16V. podozrievam tu zakruzkovanu vec ale neviem co to je, mozete mi poradit prosim? idu do toho hadice z naftou a konektor s dvomi kablikmi na ktorych je cca 12 V ked motor vrci . Je to nejaky ventil alebo co?? [upravil dne 29.4.2008 wojto33] Citovat
pytrs Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 mno z vlastni zkusenosti, nez clovek zacne rozebirat a menit, tak bych investoval par stovek a sel na diagnostiku... osobne bych hledal zavady bud: - zaneseny palivovy system - turbo - vstrikovani - a pak ty anomalie typu nejaky nefunkcni ventil apod. Na ten zaneseny palivovy system, tak na to je cela rada \"aditiv\" napr.VIP, STP, Castrol apod. Osobne to tam jiz davam bud jako Shell v-power diesel a nebo to tam kapnu sepatatne. Musim rict, ze se motor vyrazne zklidnil, dynamika jizdy je taky znatelna, kdyz na to slapnu, tak to na vyfuku neni vubec videt a pri volnobehu skoro neni ani citit, je to jede na ropu... Citovat
escorpion Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Skus tento link Mylsim, ze by to mohlo byt nieco podobne. Citovat
pytrs Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Kazdopadne pokud budes laborovat kolem turba, je potreba pocitat s tim, ze je to pekelne blbe pristupne... btw. kdybys ho hledal, tak je vyfukovem potrubi -hned za sberacem z hlavy valcu a fakt na nej neni skoro ani videt..... Predpokladam, ze mame podobny motor a u toho JTD/HDI nebo jak se to u ruznych vyrobcu nazyva je to v prostoru motoru fakt tak naslapane, ze by tam snad nepropadl ani sroubovak... Takze preji good luck pri hledani mozna poskozene hadice u turba v tom lesu jinych hadicek a trubicek.. Predchozi link je zkusenost ze 406 a tam je to z pohledu pristupnosti trosku o necem jinem. Tam bohuzel nemaji 1/2 motoru v \"kabine\" jako my... Citovat
wojto33 Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 este tolko by som povedal ze raz to ide dobre potom to zas nejde a takto ma to kruti stale dokola Citovat
escorpion Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: pytrs :Predchozi link je zkusenost ze 406 a tam je to z pohledu pristupnosti trosku o necem jinem. Tam bohuzel nemaji 1/2 motoru v \"kabine\" jako my... O tom pristupe mas pravdu to je fakt blbe Hold v takom pripade je kazda rada dobra a prajem stastie pri hladani. [upravil dne 30.4.2008 escorpion] Citovat
wojto33 Odesláno 29. červenec 2008 Autor Odesláno 29. červenec 2008 no tak auto zacalo vcera nekontrolovane vrcat ... motor sa nedal vypnut ani nijako zastavit .... za par minut zozral vsetok olej ... nakoniec sa mi ho podarilo azstavit cez bbrzdu a zaradenu rychlost... idem pozret co je s turbom Citovat
Marek81 Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: wojto33 no tak auto zacalo vcera nekontrolovane vrcat ... motor sa nedal vypnut ani nijako zastavit .... za par minut zozral vsetok olej ... nakoniec sa mi ho podarilo azstavit cez bbrzdu a zaradenu rychlost... idem pozret co je s turbom Přes turbo Ti prosakoval olej do sání (už dlouhodobě a pomalu) až se naplnil intercooler a olej doputoval až do motoru a běžel na olej! Proto nešel chcípnout. Ve většině případů motor na ten olej nekontrolovaně vyletí do otáček a je po něm. edit: To, že to netahalo a kouřilo, znamenalo bohatou směs (málo vzduchu) třeba právě kvůli plnému intercooleru:myslim [upravil dne 29.7.2008 Marek81] Citovat
argoo Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 neprijemne, stava sa to castejsie na nacipovanych autach, ak sa to stane na nakladaku, treba len utekat prec od auta, ten sa tak lahko zhasnut neda Citovat
wojto33 Odesláno 10. srpen 2008 Autor Odesláno 10. srpen 2008 takze auto bolo opravene a nasledne roztrieskane takze mame kopu nahradnych dielooov... NOVE TURBO , NOVY REGULATOR TLAKU PALIVA NA CERPADLE Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.