Petr605 Odesláno 4. únor 2004 Odesláno 4. únor 2004 To Petrolinecek: Nesvadej to na pocitac, kdyz to byly Windousy... (neodolal jsem a musel jsem sem toho smajlika dat:D) Citovat
tomyka Odesláno 4. únor 2004 Odesláno 4. únor 2004 mne tiez furt piskalo daco u altiku a riesil som to vymenou remena ale nepomahalo to. pak to prislo: odpadla mi remenica je tam dajaka guma vo vnutri a ta odisla do vecnich lovist. dali sme inu a mame pokoj. tuk tuk. Citovat
janhercik Odesláno 4. únor 2004 Odesláno 4. únor 2004 tomyka: Přesně to samé se stalo i mě, ale naštěstí až při výměňování řemenu. petrolinecek: Přesně jako Tobě se mi začalo ozývat pískání, nechal jsem udělat rozvody (řemen i obě kladky, řemen altíku, vůle na ventilech) poněkud dřív než jsem čekal. Přidala se tedy k tomu i výměna řemenice a toho ozubeného kola za ním (žene řemen rozvodů). Teď je motor tichoučký (tedy v rámci možností dieselu s 200tkm). Citovat
janhercik Odesláno 4. únor 2004 Odesláno 4. únor 2004 Ještě jsem mohl dopsat: Díky oddie za tu řemenici a rozvodné kolo. Citovat
petrolinecek Odesláno 5. únor 2004 Autor Odesláno 5. únor 2004 Tak pánové, zjistil jsem, že pískala opravdu ta kladka. Promázl jsem ji WDéčkem a už to přestalo. Vím, že hlavní závada nemusí být ostraněná, ale tohle bylo nejrychlejší a nejlevnější :-) Až to někde rupne, tak holt vymením to, co ruplo... Ono se ne nadarmo se říká \"Kdo maže ten jede\" :D Citovat
jogi15 Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 no a mne prave dneska zacala rachotit remenica kamosi mi to v dielni pozreli a hold treba mi novu len mi povedali ze cena je 7500sk otec ju nasiel za 5.000sk novu ...a vcechach kolko stoji ako mi moste poradit a priznaky servo nereagovalo chvilkovo a dobijanie svietilo... za skore odpovede vopred dakujem ...dost mi to pomoze :( Citovat
jogi15 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 jogi15 : do toho mi rostrhlo remen , a zacal mi tiect olej cez nadrzku na vodu ... co to moze bit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.