Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Problém:

Při odemknutí auta \"dálkáčem\" zůstane někdy svítit pravá strana blinkrů (a to všechny- přední, boční, zadní).

Někdy pomůže znovu \"dálkáčem\" zamknout a odemknout, někdy se sám po nastartování a vypnutí motoru vypne. Žije si to svým životem. Nepřišel jsem na to jak to vypnout.

Problém je, že tím pádem nefunguje blinkr vpravo. Vlevo normálně ukazuje, ale vpravo ne. Vpravo svítím pořád :)

Napadla mě třeba baterka v dálkáči, ale máme dva a s obouma to blbne.

Díky za nápady. :)

Odesláno

Předpokládám že originál. Abych pravdu řekl nevím.

Ještě musím doplnit, že alarm nepoužívám. Zamykám klíčem a odemykám dálkáčem s tím, že musím nejdřív dálkáčem zamknout. Zlobí mě kontakty na dveřích, takže v případě zaalarmování dálkáčem to za chvilku houká. To o těch kontaktech je vyjádření servisáka. Je fakt, že když je pročistil tak to chvilku (cca týden) fungovalo a v pohodě jsem zamykal dálkáčem.

Neměl jsem sílu to řešit dál. Spokojil jsem se s tím, že prostě zamykám klíčem. :(

Odesláno

Nenašiel som presné schémy zapojenia 806-ky ale malo by to byť relé ktoré spína signalizáciu na smerovky. Malo by byť súčasťou riadiacej jednotky centrálu. Ak je tam alarm z výroby, tak to môže byť všetko v jednom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...