Přejít na obsah

IvoH

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

IvoH's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. IvoH

    Rolety-stínítka na 806

    Uvažoval jsem taky o stínítkách, nakonec to ale vyřešily fólie na oknech.
  2. IvoH

    195 nebo 205?

    V TP jsem měl jenom 205. Nechal jsem si dopsat 195 a ty používám v létě i v zimě.
  3. Chtěl bych se zeptat jakou autobaterii do auta. Chci kupovat novou a vybírám z modelů Varta: Silver dynamic - 12V/63Ah/610A Blue dynamic - 12V/60Ah/540A Mám Lancia Zeta 2.0 turbo, vše v elektrice, klima (a na cestování autolednicku ) Díky za náměty.
  4. IvoH

    Svítí pravý blinkr

    Předpokládám že originál. Abych pravdu řekl nevím. Ještě musím doplnit, že alarm nepoužívám. Zamykám klíčem a odemykám dálkáčem s tím, že musím nejdřív dálkáčem zamknout. Zlobí mě kontakty na dveřích, takže v případě zaalarmování dálkáčem to za chvilku houká. To o těch kontaktech je vyjádření servisáka. Je fakt, že když je pročistil tak to chvilku (cca týden) fungovalo a v pohodě jsem zamykal dálkáčem. Neměl jsem sílu to řešit dál. Spokojil jsem se s tím, že prostě zamykám klíčem.
  5. Ahoj, chci se zeptat, zda někdo nemáte na prodej dvobodový pás na prostřední sedadlo. Popř. nevíte kde by se dal sehnat. Díky
  6. IvoH

    Svítí pravý blinkr

    Dálkáč je z výroby. Rok a půl co mám auto v pohodě, o víkendu to začalo zlobit.
  7. Problém: Při odemknutí auta \"dálkáčem\" zůstane někdy svítit pravá strana blinkrů (a to všechny- přední, boční, zadní). Někdy pomůže znovu \"dálkáčem\" zamknout a odemknout, někdy se sám po nastartování a vypnutí motoru vypne. Žije si to svým životem. Nepřišel jsem na to jak to vypnout. Problém je, že tím pádem nefunguje blinkr vpravo. Vlevo normálně ukazuje, ale vpravo ne. Vpravo svítím pořád Napadla mě třeba baterka v dálkáči, ale máme dva a s obouma to blbne. Díky za nápady.
  8. IvoH

    Fotky vašich mazlíků

    Ahoj, sestřenice Lancia Zeta 2,0t
  9. IvoH

    spojka či lanko?

    Ahoj, dělalo mi to samé. Občasné prošlápnutí s lupnutím. Nakonec jsem zůstal stát na křižovatce na červenou a už se nerozjel. Po vytažení spojkového lana a vyzkoušení ve dvou, kdy jsme tahali za oba konce jsme přišli, že za to může ten plastový výlisek na laně, samostav. Po výměně celého lana za nový vše v pohodě. Vyzkoušeno a opraveno na dovolené ve Francii s nákupem ve francouském servisu Peugeotu. Cenově po přepočtu za Eura to vyšlo stejně jak tady - cca 1500 Kč (to bylo loni). Lancia Zeta 2.0t
×
×
  • Vytvořit...