Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

viko na svicky!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Odesláno

Ty 2000 za zapojení je nějaká zlodějina!!!Ja byl ve znojmě u Peogeot RM servis a stálo mě to 325kč s DPH.kdyby jsi mě nevěřil naskenoval bych fakturu original od nich.ale slyšel jsem že jinde i 1200.ale dva litry???

Odesláno

je to podle service boxu.at si zajede k nejblizsimu prodejci peugeot a at mu to schvalne podle vinka dohleda

schvalne jsem koukal jeste na svoje auto a na muj motor to stoji 1496kc s dph

[upravil dne 29/4/08 genzer]

Odesláno
Původně zaslal: Stanly

a je to cela rampa nebo jen to jak bylo na obrazku pod cislem 3?takze je to rozebiratelne?

ne,je to sada tech 4 gumovej prodluzek.rampa stoji kolem 7tis,prodava se zvlast

Odesláno

tak sem to dal na pocitac a nakonec to je lamdaonda mam moc bohatou smes:(nevite kde koupit zalevno jinou?prej se dela i univerzalni a je prej levnejsi..pls poradte diky:super

Odesláno
Původně zaslal: Stanly

tak sem to dal na pocitac a nakonec to je lamdaonda mam moc bohatou smes:(nevite kde koupit zalevno jinou?prej se dela i univerzalni a je prej levnejsi..pls poradte diky:super

Počkej - máš moc bohatou směs, nebo máš lambda kecá? To je celkem rozdíl...

Odesláno

:D LOL :D

Ja som si hned myslel ze by to nemalo ist s tej rampy, nakolko ako niekto pisal, nemohli by ist odtial tie zvuky, nakolko je to cisto elektronicka zalezitost :)

Odesláno

mel jsem to na PC a to ukazalo ze proud do ni jde ale ona uz nevyda zpravu do jednotky aby se upravila bohatost smesi.sehnal jsem ji za 1900,-tak kdo mi ukaze levnejsi tak mu hodim rajcata do okna:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...