Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vim, že se tu centrál na 306ku už probíral mnohokrát, ale nikde jsem nenašel řešení na svuj problém. Tak jak se všude píše, že je řídící jednotka centrálu u 306ky hatchback pod opěradlem zadní sedačky vpravo, tak tam ji já bohužel nemam. Měl bych jí mít někde na B sloupku pod plastama. Zkoušel jsem ty plasty sundat, ale je to tam fest přidělaný nějakýma úchytkama. Neví někdo, jak se k tý ŘJ dostat, aniž bych poškodil všechny úchytky držící to oplastování??? Jen doufám, že až se mi to podaří sundat, tak že tam tu ŘJ najdu a nezjistim, že tam neni. :roll To by mě fakt dost naštvalo. Jen pro informaci - mam dálkovej infra centrál. Pokud má někdo již skušenosti s předěláním centrálu a rozebíráním plastů v autě, tak mi, prosím, poraďte. Nechci si rozbít půlku auta, abych se k ŘJ centrálu dostal. :mad:

Odesláno
Původně zaslal: PeterG

ja som ju mal u b stlpiku. mal som hatchback 98. rj mam keby si potreboval.

ŘJ mam taky, ale potřebuju se k ní dostat přes ty plasty. Když jsi odmontovával ŘJ, tak jak ses k ní dostal???

Edit: Doufám, že né vytržením plastů ze všech úchytů... :D

[upravil dne 27/4/08 Stifler]

Odesláno

LOL, ja ju mam u sedanu pri spolujadcovom blatniku ... Sorry za :xvul ale nedalo mi to ...

Odesláno

normalne opatrne tie plasty odmontovat. dat dole pasy. robil som to az ked som mal sedacky vonku. takze som sa tam v pohode pekne dostal. ja na rozdiel od teba som to rozoberal cele auto, lebo vsak vies preco.

u teba je zaujem rozobrat toho co najmenej. takze ten pristup tam bude horsi. ale myslim ze vybrat spolujazdcovu sedacku sa oplati. ked polames plasty, neni problem. ja ich mam. tak ked by to bolo akualne ozvi sa.

myslim ze ked si das pozor, nic sa nestane a pekne to das dole. daj dole tu tesniacu gumu dveri, spodny uchyt pasu, potom tam dole su nejake srobiuky ktorymi je oblozenie b stlpiku chytene. ked ich das dole uz to pojde lahko.

Odesláno
Původně zaslal: PeterG

normalne opatrne tie plasty odmontovat. dat dole pasy. robil som to az ked som mal sedacky vonku. takze som sa tam v pohode pekne dostal. ja na rozdiel od teba som to rozoberal cele auto, lebo vsak vies preco.

u teba je zaujem rozobrat toho co najmenej. takze ten pristup tam bude horsi. ale myslim ze vybrat spolujazdcovu sedacku sa oplati. ked polames plasty, neni problem. ja ich mam. tak ked by to bolo akualne ozvi sa.

myslim ze ked si das pozor, nic sa nestane a pekne to das dole. daj dole tu tesniacu gumu dveri, spodny uchyt pasu, potom tam dole su nejake srobiuky ktorymi je oblozenie b stlpiku chytene. ked ich das dole uz to pojde lahko.

No, ono se lehko řekne \"normálně opatrně sundat plasty\", ale hůř se to dělá :D Myslel jsem, že je ta ŘJ na B sloupku u sedačky řidiče a né spolujezdce... :myslim A není to obložení B sloupku uchycený z vnitřní strany nějakými úchytkami ke kastli???mam dojem, že jsem tam nějaký viděl a možná i jednu ulomil :myslim

Odesláno

Když už se mi nepodaří nainstalovat novou ŘJ centrálu vedle starý, tak se chci zeptat, jestli tu mezi váma není někdo, kdo by měl nějaký schémata elektriky, co se týče centrálu???

Odesláno

Co sa tyka toho plastu, bez problemov aj bez vymontovania sedacky.

Dole su dva sroby, daju sa odmontovat ked sedacku posunes uplne dopredu. Jeden ide tazsie, ale to nejak zmaknes. Potom treba odmontovat uchytenie PASU dole. Potom alebo pred tym tu tesniacu gumu okolo. Potom uz len opatrne ten plast, su tam zapadky ako inte, tie plechove :)

Teda aspom u sedanu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...