MJSytic Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 JJ, taky mě ani nehne, že bych to myl:aut (dělal jsem to asi před měsícem, takže další mytí až začátkem léta) Jediný, co mám v plánu je to, že vyluxuju vnitřek, abych tam mohl dát \"letní\" koberečky Citovat
Guest servisman Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: MJSytic JJ, taky mě ani nehne, že bych to myl:aut (dělal jsem to asi před měsícem, takže další mytí až začátkem léta) Jediný, co mám v plánu je to, že vyluxuju vnitřek, abych tam mohl dát \"letní\" koberečky to jsou správná slova přece nechcete,aby pršelo na srazu. Citovat
Berkoff Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: MJSytic JJ, taky mě ani nehne, že bych to myl:aut (dělal jsem to asi před měsícem, takže další mytí až začátkem léta) Jediný, co mám v plánu je to, že vyluxuju vnitřek, abych tam mohl dát \"letní\" koberečky to jsou správná slova přece nechcete,aby pršelo na srazu. :D:D:D:D:D Citovat
@re Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: jakub106GTI @re no máš to krásný moc-jako vždy:) Díky, nápodobně Jen nechápu jak to děláš, že máš kapotu v tak skvělém stavu... já mám tu svoji už hodně otečkovanou od kamínků... nárazník měsíc po laku a už tam je tak 10 teček že by to bylo tím, že jezdím 250? Citovat
jakub106GTI Odesláno 28. duben 2008 Autor Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: @re Původně zaslal: jakub106GTI @re no máš to krásný moc-jako vždy:) Díky, nápodobně Jen nechápu jak to děláš, že máš kapotu v tak skvělém stavu... já mám tu svoji už hodně otečkovanou od kamínků... nárazník měsíc po laku a už tam je tak 10 teček že by to bylo tím, že jezdím 250? No mužu ti říct přesně čím to je....Tu kapotu i nárazník nám new...........ještě se to nestihlo omlátit na něch našich cestách [upravil dne 28.4.2008 jakub106GTI] Citovat
@re Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: @re Původně zaslal: jakub106GTI @re no máš to krásný moc-jako vždy:) Díky, nápodobně Jen nechápu jak to děláš, že máš kapotu v tak skvělém stavu... já mám tu svoji už hodně otečkovanou od kamínků... nárazník měsíc po laku a už tam je tak 10 teček že by to bylo tím, že jezdím 250? No mužu ti říct přesně čím to je....Tu kapotu i nárazník nám new...........ještě se to nestihlo omlátit na něch našich cestách [upravil dne 28.4.2008 jakub106GTI] aha, jsem si říkal, že je to nějaké moc nové... na našich zkur... cestách se to prostě ohlídat nedá... Citovat
lordlacik Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Na kamienky mám fintu, nejazdi blízko za kamiónmi Ja som sa svojho krásavca pokúšal naleštiť už 3x a furt mo umytí a vyschnutí začalo buď pršať alebo snežiť, skôr taký polorozpustený sneh, takže som ani netihol naleštiť. Pardón, raz áno i to asi len štvrť predne kapoty, takže som to vzdal. Ale po Vašich fotkách ma to znovu začína chytať a aj ja si ho dám cez víkend do pucu. Potom pošlem foto. Pozerám že Jakub106 je aj fotograf, takže dúfam, že moje budú krajšie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.