Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

JJ, taky mě ani nehne, že bych to myl:aut (dělal jsem to asi před měsícem, takže další mytí až začátkem léta) Jediný, co mám v plánu je to, že vyluxuju vnitřek, abych tam mohl dát \"letní\" koberečky :D

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

JJ, taky mě ani nehne, že bych to myl:aut (dělal jsem to asi před měsícem, takže další mytí až začátkem léta) Jediný, co mám v plánu je to, že vyluxuju vnitřek, abych tam mohl dát \"letní\" koberečky :D

to jsou správná slova přece nechcete,aby pršelo na srazu.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: MJSytic

to jsou správná slova přece nechcete,aby pršelo na srazu.

:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

@re no máš to krásný moc-jako vždy:)

Díky, nápodobně :super

Jen nechápu jak to děláš, že máš kapotu v tak skvělém stavu... já mám tu svoji už hodně otečkovanou od kamínků... nárazník měsíc po laku a už tam je tak 10 teček :(

že by to bylo tím, že jezdím 250? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: @re

Jen nechápu jak to děláš, že máš kapotu v tak skvělém stavu... já mám tu svoji už hodně otečkovanou od kamínků... nárazník měsíc po laku a už tam je tak 10 teček :(

No mužu ti říct přesně čím to je....Tu kapotu i nárazník nám new...........ještě se to nestihlo omlátit na něch našich cestách

[upravil dne 28.4.2008 jakub106GTI]

Odesláno

Původně zaslal: @re

No mužu ti říct přesně čím to je....Tu kapotu i nárazník nám new...........ještě se to nestihlo omlátit na něch našich cestách

[upravil dne 28.4.2008 jakub106GTI]

aha, jsem si říkal, že je to nějaké moc nové...

na našich zkur... cestách se to prostě ohlídat nedá... :(

Odesláno

Na kamienky mám fintu, nejazdi blízko za kamiónmi ;)

Ja som sa svojho krásavca pokúšal naleštiť už 3x a furt mo umytí a vyschnutí začalo buď pršať alebo snežiť, skôr taký polorozpustený sneh, takže som ani netihol naleštiť. Pardón, raz áno i to asi len štvrť predne kapoty, takže som to vzdal. Ale po Vašich fotkách ma to znovu začína chytať a aj ja si ho dám cez víkend do pucu. Potom pošlem foto. Pozerám že Jakub106 je aj fotograf, takže dúfam, že moje budú krajšie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...