Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to aby jsi teď zavřel auto do garáže a do srazu ho nevytahoval. Já mám zkušenost, že když umeju a naleštím auto tak zákonitě druhý den prší :grr:D

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Tak to aby jsi teď zavřel auto do garáže a do srazu ho nevytahoval. Já mám zkušenost, že když umeju a naleštím auto tak zákonitě druhý den prší :grr:D

jj to jse mi přesně stalo :nevim
Guest servisman
Odesláno

k čemu se tal potit leštit ačistit,není to přehlídka o nejhezčí auto,ale o pokecu a pobavení lidí

Odesláno
Původně zaslal: honza406

k čemu se tal potit leštit ačistit,není to přehlídka o nejhezčí auto,ale o pokecu a pobavení lidí

no měsíc jsem ho neměl u sebe a bylo pěkně zaprasený...takže bych ho stejně čistl....myslím že nejsem jedinej kdo ho před tím než pojede dá do pucu:P

Guest servisman
Odesláno

vezmu to podle sebe vyleštil jsem a jel k rodičům a nakonec jsem přijel k nim jak prase,takže kdybych neleštil jsem na tom stejně a bez námahy:aut

Guest servisman
Odesláno

tak já používám denně takže je to bez komentáře.Umyju vyleštím a druhý den prší na 150%:D

Odesláno

tak ja leštil v sobotu ,ale dnes to vypadá jako že se neleštil :D , před odjezdem to jen splachnu a prdim na to , než tam dojedu budu jak po relly:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

tak ja leštil v sobotu ,ale dnes to vypadá jako že se neleštil :D , před odjezdem to jen splachnu a prdim na to , než tam dojedu budu jak po relly:D:D:D

Že by někdo měl i rozum???

Odesláno

chvalim vsechny kdo jste se do toho pustili.. i ja tez jsem musel trosicku vyparadit Luciferku a promena to byla uzasna..:D sice jsem si s tim hral asi dva dny ale stoji to za to.. :super

a ze zaprsi?? no co, pocasi si proste clovek nevybere ale ochrana laku je taky dulezita..:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...